Skip to content

Kuinka palauttaa poistettu Telegram-kanava

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistettu sahke kanava

Palauta poistettu Telegram-kanava: Telegram tarjoaa laajan valikoiman viestitoimintoja, jotka näyttävät hieman samanlaisilta kuin Whatsapp ja muut sosiaalisen verkostoitumisen sovellukset. Alustan suurten tiedostojen lähetyskyky tekee siitä ihanteellisen valinnan sosiaalisen median käyttäjille.

Telegramissa on superryhmiä, kanavia ja paljon muita poikkeuksellisia ominaisuuksia. Telegramin jännittävä osa on, että alustan kautta jakamasi viestit tallennetaan palvelimelle, jolloin voit palauttaa poistetut Telegram-viestit tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi ja muilla laitteillasi.

Jokaisen Telegram-päällikön on täytynyt joutua tällaiseen tilanteeseen ainakin kerran elämässään – poistit viestit, tiedostot, median ja jopa kanavan Telegramista ja päädyit katumaan päätöstäsi.

Hyvä uutinen on, että poistettu Telegram-kanava on täysin mahdollista palauttaa sovelluksessa.

Täältä löydät täydellisen oppaan poistetun Telegram-kanavan palauttamisesta vuonna 2021.

Kuinka palauttaa poistettu Telegram-kanava

1. Telegram Channel Recovery

Voit palauttaa poistetun Telegram-kanavasi siirtymällä Telegram Channel -palautustyökaluun ja kirjoittamalla käyttäjänimesi. Napauta seuraavaksi kanavan palautuspainiketta ja se palauttaa automaattisesti poistetun kanavan tilillesi.

2. Viimeaikainen toiminta

Jos olet käyttänyt Telegramia jonkin aikaa, olet varmasti huomannut uuden ominaisuuden, joka on äskettäin lisätty ”Viimeaikainen toiminta” -alustaan. Sinun on kirjauduttava sisään tähän osioon, jotta voit seurata äskettäin poistettuja viestejäsi.

On tärkeää huomata, että nämä viestit eivät pysy Telegram-tililläsi pitkään. Ne poistetaan tililtäsi hetken kuluttua.

3. Palauta kanava paikallisesta tallennustilasta

Yksi tärkeä asia, joka sinun on huomioitava ennen Telegram-kanavien ja -viestien poistamista, on, että kanavaa ei voi noutaa palvelimelta sen poistamisen jälkeen. Tässä hyvä uutinen on, että jos et ole poistanut näitä keskusteluja paikallisesta tallennustilasta, ne ovat edelleen noudettavissa.

Kuten aiemmin mainittiin, Telegram-kanavan koko historia on saatavilla Viimeaikainen toiminta -osiossa. Katsotaanpa, kuinka voit noutaa poistetut keskustelut ja mediat Telegram-kanavalta.

  • Vieraile Telegram-kanavan kotisivulla.
  • Valitse kynäkuvake, joka on käytettävissä kanavan sivun yläosassa
  • Napauta ”Viimeaikaiset toimet” -vaihtoehtoa löytääksesi kaikki viestit, jotka olet poistanut Telegramista.
  • Kopioi kaikki kanavalta poistamasi leikepöydälle ja liitä se paikkaan, josta haluat hakea viestit.

Jos olet vahingossa poistunut Telegram-ryhmästä, tiedä, että voit liittyä uudelleen poistettuun ryhmään monella eri tavalla. Et kuitenkaan ehkä pysty palauttamaan keskusteluja, mediatiedostoja ja muuta sisältöä, joka jaettiin sovelluksessa ennen sen poistamista. Jotta voit palauttaa poistetut tiedostot ja kansiot laitteeltasi, sinun on tehtävä seuraavat:

  • Siirry laitteesi Omat tiedostot -osioon tai lataa se puhelimeesi, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
  • Siirry kohtaan ”Sisäinen tallennus”.
  • Avaa Telegram ja napsauta ”Telegram-kuvat”.
  • Etsi kaikki poistamasi valokuvat ja tallenna ne puhelimeesi.

Viimeiset sanat:

Toivon, että tämän täydellisen artikkelin lukemisen jälkeen voit helposti palauttaa poistetun kanavan. Jos sinulla on kysyttävää, kerro minulle kommenttiosiossa.