Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut sähkeviestit 2021

16 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut sanomat 2021

Telegram sattuu olemaan yksi suosituista pilvipohjaisista pikaviestintäalustoista online-vuorovaikutukseen ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa. Sovellus koostuu useista ominaisuuksista, joiden avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä jännittävimmin. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös jakaa tiedostoja (ääni, video, asiakirjat jne.), päästä päähän salattuja videopuheluita, VoIP-palvelua ja useita muita ominaisuuksia.

Joskus ihmiset kuitenkin poistavat tiettyjä viestejä Telegramista vahingossa vain ymmärtääkseen myöhemmin, että keskustelut olivat tärkeitä.

Hyvä uutinen on, että käytettävissä on muutamia helppoja ja tehokkaita tapoja palauttaa poistetut Telegram-keskustelut. Olitpa poistanut ne vahingossa tai tarkoituksella, poistetut viestit on aina mahdollista palauttaa sähkeestä nopeasti.

Huomaa, että Telegram antaa myös käyttäjien poistaa viestejä molemmista päistä. Joten on mahdollista, että vastaanottaja ja lähettäjä eivät koskaan pysty palauttamaan näitä viestejä, jos viestit poistetaan molemmilta puolilta.

Tämä ei kuitenkaan sisällä ryhmää, jossa vain järjestelmänvalvoja saa poistaa chat-historian tai tietyn keskustelun.

Tästä huolimatta, jos viestit poistetaan molemmilta puolilta, niitä ei ole mahdollista palauttaa, mutta on mahdollisuus luoda kopio lähettämistäsi viesteistä.

Sinun ei tarvitse kopioida ja varmuuskopioida näitä viestejä manuaalisesti koko ajan, vaan voit ladata sen WhatsDelete: Tallenna poistetut viestit sovellus puhelimeesi. Viestit varmuuskopioidaan automaattisesti, ja vaikka ne poistettaisiin, niiden kopiot ovat aina saatavilla tässä sovelluksessa.

Suurin haitta Telegram-käyttäjille on se, että käyttäjälle lähettämällesi tekstille ei ole saatavilla varmuuskopiotiedostoa, koska viestejä ei tallenneta Android- ja iPhone-laitteillesi varmuuskopiotiedostona. Nämä viestit tallennetaan pilveen, etkä voi palauttaa niitä pilvestä.

Mutta älä huoli enää, tässä viestissä iStaunch näyttää sinulle täydellisen oppaan poistettujen Telegram-viestien palauttamisesta Androidissa ja iPhonessa.

Itse asiassa,

Nämä ovat samoja strategioita, joita voit käyttää poistettujen Telegram-valokuvien, -videoiden ja -tiedostojen palauttamiseen ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka palauttaa poistetut sähkeviestit

 • Avaa Telegram tietokoneellasi.
 • Siirry kohtaan Asetukset ja napauta Lisäasetukset.
 • Napsauta seuraavaksi Vie Telegram-tiedot.
 • Valitse poistetut viestit ja keskustelut -vaihtoehto.
 • Napauta Palauta (Vie) -painiketta.
 • Tietopyyntösi on lähetetty onnistuneesti.

palauttaa poistetut sähkeviestit

 • Turvallisuussyistä sinun on vahvistettava tämä pyyntö painamalla alhaalla olevaa Salli-painiketta.

palauttaa poistetut sähkeviestit

 • Kun sallit sen, saat viestin, kuten Hyväksytty.
 • Avaa uudelleen Vie Telegram Data -osio ja napauta Vie-painiketta.
 • Se alkaa viedä tietojasi ja napauttaa Näytä omat tiedot.

palauttaa poistetut sähkeviestit

 • Avaa tiedosto export_results.html nähdäksesi poistetut viestit.

palauttaa poistetut sähkeviestit

 • Siinä kaikki, seuraavaksi löydät kaikkien aikojen poistetut sähkeviestit.

palauttaa poistetut sähkeviestit

Vaihtoehtoisia tapoja palauttaa poistetut sähkeviestit

1. Telegram Message Recovery

Voit palauttaa poistetut Telegram-viestisi siirtymällä iStaunchin Telegram Message Recovery -työkaluun. Kirjoita seuraavaksi matkapuhelinnumerosi ja napauta viestien palautuspainiketta. Siinä kaikki, se palauttaa automaattisesti viestit, mukaan lukien valokuvat ja videot, tiliisi.

Telegram-viestien palautusTämä voi viedä 1–2 minuuttia viestien palauttamiseen

2. Kumoa poistettu Telegram Chat

Toinen loistava ominaisuus sähkeessä on, että sovellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden painaa Kumoa-painiketta keskustelun poistamisen jälkeen. Tämä vaihtoehto on kuitenkin käytettävissä vain seuraavien 5 sekunnin ajan keskustelun poistamisen jälkeen.

palauttaa poistetut sähkeviestit

Toistaiseksi ainoa vaihtoehto, jonka Telegram antaa sinun palauttaa poistetut keskustelut, on Kumoa-painike. Tämä vaihtoehto on osa äskettäin julkaistua Telegram-päivitystä.

Joka kerta kun poistat keskustelun, saat vahvistusviestin, jossa kysytään, haluatko poistaa keskustelun.

Varmista, että Telegram antaa sinun poistaa keskustelun joko toisesta päästä tai molemmista päistä. Jos olet poistanut sen postilaatikostasi, viestejä ei poisteta toisen osapuolen postilaatikosta. He voivat lähettää keskustelun eteenpäin tai antaa sinulle kuvakaappauksen viestistä.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka palauttaa poistettu Telegram-kanava

3. Telegram Sideaineet

Jos puhelimessasi on File Manager, voit helposti etsiä poistettuja viestejä, jotka olivat kuva-, video- ja muissa muodoissa. Tietojen konfigurointitavan perusteella on aina mahdollista, että kolmannelta osapuolelta saamasi sisältö tallennetaan sisäiseen muistiin.

4. Välimuistikansio

Androidissa on tämä välimuistikansio, joka sisältää kaikki tekstit, kuvat, ääni-, video- ja muut tiedostot, jotka olet poistanut Telegramista. Voit palauttaa tiedot ”org.telegram” -kansion kautta. Täältä löydät äskettäin poistetut keskustelut.

On tärkeää huomata, että salaisen keskustelun palauttaminen ei ole mahdollista. Jos toinen osapuoli on poistanut keskustelun molemmista päistä, se johtuu luultavasti siitä, etteivät he halua sinun pääsevän keskusteluun tai mediaan. Salaiset viestit on suunniteltu ylläpitämään käyttäjien yksityisyyttä. Tästä syystä kaikki salaiset keskustelut, joita sinulla on ollut sähkeessä, tallennetaan puhelimeen Telegram-palvelimien sijaan.

Jos jollakulla on esimerkiksi pääsy Telegram-tilillesi laitteestasi, hän ei voi lukea salaisia ​​tiedostoja. Koska salaiset viestit tallennetaan laitteelle palvelimen sijaan, ainoa henkilö, joka voi lukea nämä keskustelut, on lähettäjä.

Viimeiset sanat:

Joten nämä olivat muutamia vaiheita poistettujen Telegram-keskustelujen palauttamiseksi helpoimmalla ja nopeimmalla mahdollisella tavalla. Tarvitsetpa keskustelun palautuksen todisteeksi tai haluat vain tallentaa keskustelut tulevaa käyttöä varten, nämä vinkit auttavat sinua palauttamaan lähes kaikki poistetut tiedostot vaivattomasti.