Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut yhteystiedot helposti Snapchatissa

3 de syyskuu de 2021
calle telefono misma ubicacion 14780

Tällä kertaa puhumme sinulle kuinka lisätä tai palauttaa poistetun yhteystiedon tai ystävän Snapchatissa. Tiedämme, että tämä on yksi maailman suosituimmista sosiaalisista verkostoista, jossa voit pitää hauskaa ystäviesi kanssa jakamalla päivittäisen statuksesi hauskojen suodattimien avulla pitääksesi hauskaa.

Tiedämme sen Joskus voit poistaa jonkun Snapchatista Väärinkäsityksen tai jopa vahingossa, tällä kertaa puhumme siitä, miten voit palauttaa yhteystiedot, jotka olet vahingossa poistanut tililtäsi. Kerromme myös helpoimman ja nopeimman tavan lisätä ystäviä tämän sosiaalisen verkoston kautta.

Kuinka löytää joku, jonka poistin Snapchatista

Tällä sosiaalisella verkostolla on mahdollisuus poistaa, poistaa ja jopa estää ystäviä Snapchatissa, jos et enää halua nähdä sisältöäsi. Usein nämä asiat voivat tapahtua vahingossa tai kadut tekemääsi päätöstä. Muista aina, että kun poistat ja lisäät ystävän uudelleen, tämä henkilö huomaa, että hän lakkaa olemasta hetkeksi yhteystietoluettelossasi.

Jos haluat palauttaa poistetut ystävät, on parasta ensin etsiä ystäväluettelostasi, jos plusmerkki näkyy edelleen kyseisen yhteystiedon vieressä, Näin sinun on helpompi liittää se uudelleen yhteystiedoissasi. Toinen vaihtoehto, jonka voit tehdä, on etsiä sitä lisäämällä käyttäjiä Snapchat -nimellä ja se tulee näkyviin heti.

Yksi monimutkaisimmista vaihtoehdoista on takaisin lisää ystäviä snapcode -koodilla, koska tällä tavalla sinun on selitettävä, mitä tapahtui, jotta hän voi lähettää sinulle kuvan koodinsa kanssa, ja jos se ei ole sattumaa, olet hänelle velkaa muutamia selityksiä. Lopuksi, mitä voit tehdä, on etsiä se muiden yhteisten ystävien profiilista ja lisätä se sieltä.

Kuinka lisätä joku, jonka poistit Snapchatista

Jos haluat lisätä sinua kiinnostavan yhteyshenkilön nähdäksesi heidän julkaistun sisällön, noudata neuvojamme. Snapchat on yksi helpoimmista sosiaalisista verkostoista ystävien lisäämisessä, ja siksi tarjoamme sinulle useita vaihtoehtoja.

Nämä menetelmät ovat samat kuin yrittäessäsi saada ystäväsi takaisin tähän sosiaaliseen verkostoon. Suosittelemme myös linkittämään Snapchat -tilisi yhdessä Instagram -tilisi kanssa, jotta kun Instagram -kontaktisi näkevät julkaisusi, he haluavat lisätä ja seurata sinua myös tällä tavalla.

Kuten kaikki sosiaaliset verkostot, Snapchat palvelee myös uusia ystäviä, jotka ovat lähellä sijaintiasi voit seurata heitä tai antaa niiden vain mennä ohiVaikka tämä olisi hyvä tapa saada enemmän julkisuutta profiilissasi. Sinun pitäisi myös nähdä, että monissa muissa verkoissa on mahdollisuus jakaa tarinoita, jolloin on hyvä jättää Snapchat -profiilisi.

On olemassa useita tapoja lisää aiemmin poistettuja ystäviä, alla selitämme eri toimintojen vaiheet, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä, joten seuraa meitä ja selvitä kaikki yksityiskohdat.

Vaiheet yhteystiedon palauttamiseksi: Ystäväluettelo

 • Ensimmäinen askel on siirtyä suoraan Snapchat -sovellukseen.
 • Kun olemme sisällä, meidän on siirryttävä kuvakkeeseen, joka on näytön kulmassa. Tämä on käyttäjäprofiili, napsautamme tätä.
 • Jo käyttäjäprofiilissa napsautamme Ystävät -osiota ja sitten ystäviä. Kun tämä on tehty, meille esitetään laaja luettelo kaikista käyttäjistä, jotka seuraavat meitä, ja jatkamme.
 • On mahdollista, että aiemmin poistettu käyttäjä on tässä luettelossa + -merkillä oikealla. Jos on, napsautamme + -merkkiä ja se on siinä. Olemme lisänneet aiemmin poistetun yhteystiedon. HUOMAUTUS, tämä vaihtoehto toimii vain, jos kyseinen käyttäjä on lisännyt sinut ystäviinsä.

vaiheet ystävän palauttamiseksi snapchatissa

Vaiheet yhteystiedon palauttamiseksi: Etsitään käyttäjää

Toinen mielenkiintoinen tapa saada yhteys tähän poistettiin aiemmin etsii vastaavaa käyttäjää. Pysy ja me selitämme vaiheet, jotka on suoritettava sen saavuttamiseksi.

 • Siirrymme taas suoraan Snapchat -sovellukseen.
 • Pääasiassa siirrymme ”Lisää ystäviä” -osaan, joka on näytön kulmassa, tarkemmin sanottuna, oikeassa yläkulmassa. Siellä me napsautamme.
 • Seuraavaksi meille esitetään hakukenttä, johon kirjoitamme käyttäjätunnuksen tai jonkin osoitteen siitä hakeaksesi aiemmin poistetun henkilön profiilia.
 • Kun löydämme sen, voimme huomata, että profiilisi laatikko näkyy + oikealla puolella, napsautamme sitä ja siitä tulee automaattisesti ystävämme Snapchatissa.

Olemme kaikki kuulleet mielenkiintoinen ja suosittu snapcode Snapchatista. Se on oma koodinsa, joka jokaisella tällä sosiaalisella verkostolla luodulla tilillä on, ja tämän koodin avulla voimme lisätä käyttäjiä ystäväluetteloomme ja kerromme tässä vaiheet, jotka sinun on noudatettava tämän menettelyn suorittamiseksi täydellä menestyksellä.

 • Ensinnäkin meidän on päästävä Snapchat -sovellukseen. Kun olemme sisällä, siirrymme vastaavaan kuvakkeeseen, joka on näytön kulmassa.
 • Kun olemme sisällä, meille esitetään joitain vaihtoehtoja, napsautamme Lisää ystäviä.
 • Kun tämä on tehty, näytetään uusi osio, jossa voimme nähdä hakukentän. Oikealla näemme uuden kuvakkeen, joka on haamun muotoinen, samanlainen kuin alkuperäinen Snapchat -logo, siellä napsautamme.
 • Seuraava askeleemme on löytää ystävämme Snapcode -kuva, jonka olemme isännöineet laitteellamme, ja valitsemme sen.
 • Jo haettu ja valittu Snapchat jatkaa kaverimme Snapcode -skannausta. Kun olet valmis, käyttäjä lisätään automaattisesti ystäväluetteloomme.

Lähetä seuraajasi Snapchatiin

Jos haluat saada lisää seuraajia Snapchatiin, voit tehdä sen eri tavoilla, jotta voit saada yleisösi profiilillesi tai muuten lähentyä enemmän ystäviä jakamasi sisällön kautta ja että he julkaisevat myös tässä sosiaalisessa verkostossa.

snapchat -sovellus

On olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä se, mutta se on aina pidettävä mielessä Snapchat aloitti 24 tunnin tarinabuuminSiksi sinun pitäisi hyödyntää muiden sosiaalisten verkostojen, kuten WhatsAppin, Facebookin ja Instagramin tarinoita, jotta tällä tavalla useammat kontaktit saavat tietää tilistäsi ja haluavat nähdä sisältösi myös täällä.

Tee videoita Snapchatissa hauskoilla ja muodikkailla teemoilla, niin näet kuinka houkuttelet enemmän ihmisiä profiiliisi ja kasvatat huomattavasti seuraajiasi. Jos haluat nousta vaikuttajan tasolle, sinun kannattaa harkita Snapchatissa tehtävää mainontaa, koska on olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä se. Voit tehdä sen jo tunnistettujen ihmisten tai mainosten kautta.

Nauti kaikista tämän sosiaalisen verkoston tarjoamista mahdollisuuksista pitää hauskaa ja ottaa alkuperäisiä ja unohtumattomia valokuvia. Jaa eri puolia ystäviesi kanssa yksityisviestillä tai merkitsemällä ne tarinoihin ja näet kaikki Snapchatin tarjoamat vaihtoehdot kommunikoida rakkaidesi kanssa.