Skip to content

Kuinka palauttaa tallentamattomat Notepad -tiedostot

3 de lokakuu de 2021
Kuinka palauttaa tallentamattomat Muistio tiedostot

Muistio on yleisimmin käytetty tekstinmuokkaustyökalu. Ihmiset käyttävät tätä ohjelmaa laajalti tekstiasiakirjojen luomiseen ja muokkaamiseen.

Suurin etu tekstiasiakirjojen luomisessa on, että ne ovat melko yksinkertaisia ​​luoda ja Notepadilla luotuja tiedostoja on erittäin helppo lähettää ja vaihtaa.

Muistiossa luodut tiedostot ovat enimmäkseen .txt -muodossa. Se on erittäin kevyt muoto ja siksi melko helposti haettavissa. Yleisin ongelma, joka liittyy Notepadin käyttäjiin, on se, että he menettävät tietoja vahingossa lukuisten syiden vuoksi. Se voi olla sähkökatko, tahaton sammutus tai jotain muuta. Mutta riippumatta siitä, että Notepadin tallentamattomat tiedot menetetään, ne ovat kaikkialla läsnä. Voi olla yllättävää ymmärtää, kuinka monta ihmistä todella etsii tapoja hakea tallentamattomat tai vahingossa kadonneet Notepad -tiedot.

Useimmiten .txt- tai Notepad -tiedostot lähetetään väliaikaiseen kansioon ja ne voidaan noutaa ilman suurta vaivaa. Missä tahansa muussa muodossa, kuten pdf- tai Word -asiakirjassa, tallennetut tiedostot ovat melko raskaita, koska ne sisältävät paljon metatietoja. Tästä syystä niiden toipuminen on hieman ongelmallista eikä aina kovin helppoa, mutta näin ei ole Notepadin tapauksessa.

Valitettavasti Notepadin alamäissä on automaattinen tallennusvaihtoehto, joten ei ole suoraa tapaa tallentaa työtäsi automaattisesti tämän alustan käytön aikana. Voit kuitenkin asentaa tiedostonhallintatyökalun, joka etsii kaikki muutokset, joita voit tehdä Muistikirjaan, kun käsittelet sitä.

Kuinka palauttaa tallentamattomat Notepad -tiedostot

Käymme läpi tiedostojen palauttamisen temp -kansiosta.

1) Siirry aloitusvalikkoon näytön vasemmassa alakulmassa.

2) Kirjoita %AppData %

3) Napsauta sen jälkeen enter.

4) Sivu avautuu ja kirjoita hakupalkkiin .txt -tiedostot.

5) Luettelo tiedostoista avautuu ja voit valita palautettavat tiedostot ja kopioida ne eri paikkaan kannettavalla tietokoneella tai tietokoneella.

Haluaisimme tässä mainita, että väliaikaiset tiedostot pyyhitään yleensä pois, kun tietokone tai kannettava tietokone käynnistetään uudelleen tai sammutetaan. Siinä tapauksessa on toinen tapa palauttaa poistetut tai tallentamattomat Notepad -tiedostot.

1) Voit ladata Disk Drillin Windowsiin.

2) Disk Drill mahdollistaa ilmaisen tietojen palauttamisen jopa 500 Mt: n Windowsille

3) Kun olet ladannut ja käynnistänyt Disk Drillin kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen

4) Perusversio on ilmainen 500 Mt asti, ja se on laillinen vaihtoehto perusvaihtoehdon kanssa.

5) Näyttöön tulee luettelo laitteista.

6) Napsauta sen laitteen vieressä, josta haluat noutaa tietoja, etsi Etsi kadonneita tietoja.

7) Tämän vaihtoehdon kellonajan jälkeen Levynporauslaite etsii laitteesta kadonneita tiedostoja.

8) Kun olet valinnut haettavat tiedostot, voit aloittaa palautusprosessin.

9) Koska .txt -tiedostot eivät ole liian raskaita, tämä prosessi ei vie paljon aikaa.

Johtopäätös

Notepad on erittäin helppokäyttöinen tekstinkäsittelyalusta. Notepadin tai Notepad ++: n tiedostojen muoto on sama, joten samanlaista tietojen palautustyökalua voidaan käyttää molemmille tai muille Notepad -versioille. Useimmiten on melko tavallista, että käyttäjä palauttaa vahingossa poistetut tiedostot väliaikaisesta kansiosta, mutta jos tämä ei ole mahdollista, levynporaus on loistava ja toimiva vaihtoehto. Tämän lisäksi Disk Drillin mukana tulee palautusholvi, joka on loistava vaihtoehto Notepad -tietojen suojaamiseen. Sen lisäksi siinä on myös erilaisia ​​ilmaisia ​​tietosuojaominaisuuksia. Levypora toimii erittäin hyvin Androidin ja IO: iden kanssa, joten sen apuohjelma ulottuu kaikentyyppisiin laitteisiin, joita saatat käyttää.

Jos etsit vaihtoehtoja, riistassa on paljon vaihtoehtoja tallentamattomien tai vahingossa poistettujen tietojen palauttamiseksi Notepadista. Valinta perustuu periaatteessa siihen, mikä houkuttelee sinua ja sopii mieltymykseesi.