Skip to content

Kuinka palauttaa tiedot kuolleesta puhelimesta

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa tietoja kuolleesta puhelimesta

Palauta tiedot kuolleesta puhelimesta: Älypuhelimet ovat helpottaneet elämäämme paljon tavallisten tehtävien suhteen. Tarvitsitpa sitten elintarvikkeita tai tietoja kaupasta, älypuhelimet pystyvät käsittelemään kaiken saumattomasti.

Meillä kaikilla on paljon tärkeitä tietoja tallennettuna laitteillemme. On kuitenkin aina olemassa mahdollisuus, että pudotat laitteesi vahingossa ja menetät kaikki olennaiset tiedot. Tietojen katoamisesta on tullut melko yleistä Android-käyttäjille.

Kuinka palauttaa tiedot kuolleesta puhelimesta

Kun matkapuhelimesi sammuu, kaikki puhelimeen tallennetut tietosi todennäköisesti poistetaan automaattisesti. Kysymys kuuluu, kuinka aiot palauttaa nämä tiedot? Tietysti kolmansien osapuolien ohjelmistosovellukset ovat saatavilla niille, jotka haluavat saada kaikki laitteilleen tallennetut tiedot takaisin. On kuitenkin olemassa muutamia muita tapoja, joilla voit palauttaa kadonneet tiedot laitteellesi.

Katsotaanpa yleisiä vaiheita:

1. Käytä Varmuuskopiointia

Helpoin tapa palauttaa kadonneet tiedot Android- tai iOS-puhelimesta on käyttää ulkoista laitetta varmuuskopiointiin. Jos laitteellesi on tallennettu tärkeitä tiedostoja ja kansioita, varmista, että siirrät nämä tiedot ulkoisiin laitteisiin. Sinulla on oltava varmuuskopiotiedosto tallennettuna ulkoiselle laitteelle, jotta voit käyttää tietoja haluamallasi tavalla.

Tämä johtuu siitä, että kun pudotat puhelimesi tai kadotat sen, et voi mitenkään käynnistää sitä ja saada kaikki tiedostot takaisin. Nykyään pilvipalveluita käytetään laajasti tiedon tallentamiseen. Voit tallentaa lähes kaikki puhelimessasi olevat tiedot ulkoiselle laitteelle. Vaikka tämä menetelmä tekee ihmeitä mobiilidatan palauttamisessa, se ei ole sopiva vaihtoehto.

2. Tietojen palautusohjelmisto

Löydät erityyppisiä tietojen palautusohjelmistosovelluksia, jotka ovat kehittäneet useat tuotemerkit. On myös ohjelmistojärjestelmiä, jotka on suunniteltu palauttamaan kadonneet tiedot.

Jotkut ohjelmistojärjestelmät ovat saatavilla ilmaiseksi, mutta ne eivät välttämättä auta sinua palauttamaan tietoja kokonaan. Saatat joutua ostamaan ohjelmiston tai ostamaan kuukausimaksuja vaativan liittymän varmistaaksesi, että kaikki puhelimeen tallennetut tietosi ovat turvassa, vaikka pudotat puhelimesi vahingossa.

3. Palkkaa palautuspalveluntarjoaja

Jos mikään yllä olevista vaiheista ei auta, viimeinen keinosi on palkata palautuspalvelun tarjoaja. Mikä tahansa sertifioitu ja ammattimainen tietojen palautuspalvelun tarjoaja voi auttaa saamaan kadonneet tietosi takaisin Android- ja iOS-laitteista.

On tärkeää, ettei ole olemassa ohjelmistojärjestelmää, joka voisi auttaa palauttamaan 100 % Android- ja iOS-matkapuhelimien tiedoista.

Syitä puhelintietojen katoamiseen

Sekä Android- että iOS-laitteissa on monimutkainen tietojen palautusjärjestelmä, jonka ansiosta käyttäjän on lähes mahdotonta palauttaa 100 % tietoja, jos matkapuhelin sammuu.

Alla on lueteltu muutamia yleisiä syitä, miksi saatat menettää mobiilidatasi:

Puhelimen pudottaminen

Yleisin syy siihen, miksi ihmiset menettävät tietoja, on puhelimensa pudottaminen. Jos pudotat matkapuhelimesi maahan ja se halkeilee tai vaurioituu kokonaan, et voi mitenkään käynnistää sitä ja palauttaa kadonneita tietoja. Vaurioitunut näyttö tekee matkapuhelimen päälle kytkemisen erittäin vaikeaksi yritysten määrästä riippumatta.

Virushyökkäys

Älä koskaan avaa haitallista linkkiä tai käytä vaarallisia verkkosivustoja matkapuhelimellasi. Jos laitteesi ei ole ajan tasalla, riski matkapuhelimeesi joutua viruksen hyökkäyksiin on suuri. Saatat menettää Android- tai iOS-puhelimesi tiedot, jos laitteeseesi kohdistuu virus. Siksi on tärkeää, että pidät laitteesi ajan tasalla. Tämän lisäksi laitteellesi tulee olla asennettuna virustorjunta.

Kännykkä upotettu veteen

Jos puhelimesi piirilevy tuhoutuu puhelimeen joutuneen veden takia, menetät kaikki Android- tai iOS-laitteeseesi tallennetut tiedot. Sinun on suojattava puhelimesi vedeltä varmistaaksesi, että kaikki tietosi ovat turvassa.

Viimeiset sanat:

Käyttämällä varmuuskopiolaitetta, ammattimaisia ​​tietojen palautuspalveluita ja tietojen palautusohjelmistosovellusta voit palauttaa tiedot helposti. Riippumatta siitä, kuinka monimutkainen tallennusjärjestelmä on, voit palauttaa tiedot puhelimeesi yllä olevien vinkkien avulla.