Skip to content

Kuinka parantaa Google-tilini turvallisuutta ja suojata sitä mahdollisimman hyvin?

23 de toukokuu de 2022
seguridad cuenta google 19198

Google tarjoaa meille laajan valikoiman teknologiaa ja palveluita: mm. Maps, Drive, Play Kauppa, Docs, Gmail. Kaikki nämä sovellukset voivat olla kirjaudu sisään google-tilillä, johon tallennat tärkeitä tietoja. Useimmat ihmiset kehittävät sen alun perin käyttämään Gmail-sähköpostia. Siksi tässä lausunnossa opetamme sinua parantamaan puhelimesi ja tilisi turvallisuutta tällä uskomattomalla alustalla.

Mitä minun pitäisi tehdä luodakseni erittäin vahvan salasanan Google-tililleni?

Ensinnäkin se on turvallisuutesi vahvistaminen On suositeltavaa vaihtaa salasana, tällä tavalla voit vaikeuttaa kolmannen osapuolen käyttäjien pääsyä profiiliisi. Sinun on otettava huomioon, että salasanan, jonka aiot laittaa, on oltava vaikea ennustaa, mutta voit muistaa sen. On suositeltavaa käyttää yhdistelmiä, eli kirjaimia, numeroita, symboleja, merkkejä, isoja ja pieniä kirjaimia.

Symbolien ja numeroiden käyttö

Salasanan rakentamisessa on kätevää käyttää yhdistelmää symboleja ja numeroita. Tämä vaikeuttaa hakkereiden pääsyä tilillesi. Esimerkki, jos haluat Luo suojattu avain Voit valita haluamasi sanan tai lauseen ja valita jokaisen sanan alkukirjaimen. Kirjoita seuraavaksi satunnaiset symbolit ja numerot lauseen kirjainten väliin.

Älä koskaan käytä tärkeitä nimiä tai päivämääriä

välttää hinnalla millä hyvänsä aseta avaimet henkilökohtaisilla tiedoilla: isoäitisi, äitisi, koirasi, isäsi, parhaan ystäväsi nimi, syntymäpäivä ja -vuosi, muun muassa, jotka olet tai olet julkistanut.

Kuinka vaihdan Google-salasanani?

 1. Ensin syötät selaimesi ja siirryt Googleen. Tämä siinä tapauksessa, että käytät muuta verkkoselainta kuin Google Chromea.
 2. Sen jälkeen vierität alas ”Turvallisuus”-kohtaan.
 3. Sitten ”Pääsy Googleen” ja sitten ”Salasana”
 4. Nyt sinun on odotettava muutama minuutti, jonka jälkeen se se pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi Ennen kuin muutat salasanaasi, sinun tarvitsee vain laittaa viimeisin salasanasi.
 5. Viimeistele kirjoittamalla uusi salasana ja napsauttamalla ”Muokkaa salasanaa” -elementtiä.

web-selauspalvelu

Kuinka voin aktivoida kaksivaiheisen vahvistuksen Google-tililläni?

Kaikki yksityisyydestä erittäin huolissaan olevat henkilöt löytävät kaksivaiheisen todennuksen tavan suojata tietonsa verkossa.

Ennen kuin käytät tilisi vahvistusasetuksia tällä alustalla, sinun tulee anna pyydetyt suojatiedot menettelyä varten. Näitä ovat palauttamisen sähköpostiosoite, eli valinnainen sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Noudata seuraavia ohjeita:

 • Ensin avaat tilisi suojauksen ja napsautat sitten Googlen kaksivaiheista todennusta.
 • Napsauta sitten ”Aloita” -vaihtoehtoa.
 • Nyt sinun on annettava tilisi salasana.
 • Sitten sinun on valittava vahvistustapa ja napsautettava Seuraava kohde. On myös mahdollista, että napsautat Näytä lisää vaihtoehtoja ja valitset, sinulla on suojaussalasana vahvistusta varten tai vastaanotat vain matkapuhelin- tai viestikehotteita. Jos valitset mobiilitavan, saat salasanan tekstiviestinä.
 • Anna sitten koodi ja paina ’Seuraava’.
 • Napsautat Ota käyttöön -vaihtoehtoa.

Suoritit 2-vaiheisen todennuksen onnistuneesti. Jos joku käyttäjä haluaa kirjautua sisään tuntemattomalta laitteelta, hän kirjautuu sisään pyytää sitä tarjoavat tavan toissijaiseen todentamiseen.

Vinkkejä, joiden avulla voin parantaa Google-tilini turvallisuutta

Kerromme sinulle yleisiä ehdotuksia tilisi suojauksen määrittämiseksi tällä alustalla ja tietokonehyökkäysten estämiseksi. Tarkoituksena on, että mahdollinen hyökkääjä ei pääse helposti käsiksi tietoihisi ja voi varastaa henkilöllisyyttäsi. Sinun pitäisi tietää, että on tärkeää käyttää hyvää salasanaa, pidä kaikki Google-sovelluksesi ajan tasalla.

Poista haitalliset laajennukset ja tiedostot laitteeltani

Mobiililaitteiden suosion kasvun myötä tietoturvaongelmat ovat lisääntyneet. Tämä johtaa Erilaisia ​​hyökkäyksiä IP-osoitteen kauttaniiden joukosta löydämme muun muassa viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia, kiristysohjelmia, troijalaisia.

matkapuhelin google-palvelulla

Älä koskaan anna itsesi menettää tärkeitä tietoja tietokonehuijarille, joka voi käyttää niitä henkilöllisyytesi vahingoittamiseen tai varastamiseen. Se johtuu siitä tarvitset tehokkaan ohjelmiston matkapuhelimesi suojaamiseen ja tietosi. Tämäntyyppinen apulainen ei vain estä hyökkäyksiä pääsemästä laitteellesi, vaan myös ilmoittaa sen tilan, oletko vakuutettu vai et.

Tämäntyyppisissä tietokoneohjelmissa on muita elementtejä ja suojaustoimintoja, kuten virustarkistus, hälytykset, muun muassa, jotka auttavat sinua olemaan askeleen edellä matkapuhelimien suojauksessa. Voit poistaa haitalliset tiedostot ja laajennukset mobiililaitteeltasi kahdella tavalla: manuaalisella ja automaattisella tavalla.

Automaattinen tapa. Tämä menettely on yksinkertainen. Sinun on etsittävä, ladattava ja asennettava haittaohjelmien torjuntasovellus, joka tekee työn. Lisäksi nämä suojausohjelmat tuovat mukanaan erilaisia ​​ominaisuuksia. Nämä sovellukset sallivat tarkistaa kaikentyyppiset virukset haitallisia, poista ja suojaa matkapuhelimesi yksityisyyttä tulevilta hyökkäyksiltä.

Manuaalisen tilan käyttäminen. Ensinnäkin sinun on sammutettava puhelin. Heti kun havaitset viruksen tunkeutumisen perusmerkit, mitä sinun tulee tehdä, jos et pysty määrittämään sisääntulopaikkaa, sammutat laitteesi. Käyttämällä tätä toimintoa voit välttää lisävahingot ja haittaohjelman leviäminen muihin sovelluksiin.

Sitten sinun on aktivoitava ”vikasietotila” ja siten poistettava saastunut tiedosto. Siirryt laitteesi asetuksiin ja siirryt ”turvallisuus” -vaihtoehtoon. Etsi Puhelinhallinta, poista haittaohjelmien syöttö käytöstä ja palaa määrittämään asetukset.

mobiililaitteen sovellus

Hallitse laitteita, jotka muodostavat yhteyden Google-tiliisi

 1. Kirjaudu ensin Google-tilillesi.
 2. Napsauta navigointivaihtoehdossa ”Turvallisuus”-työkalua.
 3. Omat laitteet -kohdassa Napsauta Hallitse kaikkia laitteita.
 4. Näet laitteet, jotka ovat kirjautuneet tilillesi. Saat lisätietoja koskettamalla esinettä tai istunnon aikana. Nämä elementit tulevat näkyviin ilmoituksen kanssa ”Olet poistunut profiilistasi”, kun olet poistunut siitä.
 5. Jos satut näkemään useita istuntoja samantyyppiselle laitteelle, on todennäköistä, että ne kaikki sijaitsevat yhdellä tai eri laitteilla. Katso yksityiskohdat huolellisesti ja jos et muista varmasti, onko suurin osa istunnoista peräisin esineistäsi, sulje heidän tilinsä.