Skip to content

Kuinka parantaa Spotifyn äänen tai äänen laatua Mikä on paras taajuuskorjain?

3 de syyskuu de 2021
dispositivos spotify 14341

Jos rakastat musiikkia ja haluat tietää, kuinka parantaa Spotify -äänen tai äänen laatua? ja muut ovat kiinnostuneita tietämään Mikä on paras taajuuskorjain? Selitämme, mikä on tarpeen, jotta kappaleesi kuulostavat vielä paremmilta, kun käytät tätä ohjelmaa.

Musiikin ystäville ja suurelle yleisölle on elintärkeää, että sinulla on työkalu, jolla voit kuunnella suosikkiartistejasi. Tästä syystä Spotify tuli julkisuuteen, sovellus, jonka avulla voit kuunnella mitä tahansa tyylilajia. Sen lisäksi, että sillä on useita työkaluja, mikä on tehnyt Spotifystä monta kertaa Apple Musicin yläpuolella.

Vaiheet äänenlaadun parantamiseksi

Aluksi istunto on avattava jollakin yhteensopivista laitteista, olipa se sitten tietokone tai älypuhelin. Kun sovellus on auki, näemme sen oikeassa yläkulmassa, sovelluksen määrityksissä on kuvake. Meidän on napautettava tätä avataksesi valikon.

Tästä valikosta voimme tehdä kaikenlaisia ​​asetuksia ja säätöjä. Mutta meitä kiinnostaa tässä erityisesti mahdollisuus parantaa sovelluksessa toistettavan äänen laatua. Tämä osio on selvästi alun alapuolella, melkein saavuttamassa valikon lopun.

Jos katsomme kun pääset laatu -osioon, voimme näyttää useita valikoita. Tästä eteenpäin voimme muuttaa niitä kaikkia, mutta sinun on pidettävä mielessä, että mitä parempi äänenlaatu, sitä enemmän dataa se kuluttaa. Siksi on suositeltavaa säätää se parhaaseen laatuun vain, kun olemme yhteydessä WIFI -verkkoon.

Tiedonkulutuksen lisäksi sinun on tiedettävä, että voit valita matalan, keskitason ja korkean laadun. Mutta voidakseen valita äänen erittäin laadukkaasti. Sinulla on oltava kuukausitilaus Spotifyssa, koska tämä vaihtoehto on vain näihin erityistapauksiin.

Mikä Spotifyn taajuuskorjaimista on paras?

Taajuuskorjaimet ovat ainutlaatuinen tapa kuunnella musiikkia. Ja koska Spotify on sisällyttänyt sen, sen käyttö on todella harvinaista. Koska monet ihmiset eivät osaa käyttää sitä oikein, joten he eivät halua edes katsoa sitä.

Taajuuskorjainten osalta, jos haluat valita parhaan, sinun on oltava selkeä siitä, millaista musiikkia haluat kuulla. Koska tyylilajeja ja tyylejä on paljon ja jokaiselle on taajuuskorjaimet. Jos esimerkiksi kuuntelet musiikkia, jolla on loistava basso, kuten Blues tai Trap ja haluat näiden bassoäänien tehostuneen, voit valita nimeltään Bass Boost.

Toinen esimerkki voi olla elektroninen musiikki, jolle on ominaista hyvin erottuvat äänet muiden musiikkilajien joukossa, joten taajuuskorjaimesta löydät tämän tyylilajin erikoisvaihtoehdon, joka korostaa joitain nuotteja niin, että ne kuulostavat paremmalta. Ja tämän kanssa on parempi kokemus.

Jos sinulla ei ole paljon tallennustilaa ja haluat silti kuunnella musiikkia parhaalla taajuuskorjaimella, on aina mahdollisuus käyttää Spotifyn kevyt- tai Lite -versiota. Sen avulla voit nauttia musiikistasi suosikki kuluttamatta niin paljon tilaa.

Kuinka käyttää käytettävissä olevia taajuuskorjaimia?

Jos haluat käyttää mitä tahansa sovelluksen taajuuskorjainta, sinun on ensin aktivoitava tämä vaihtoehto. Samasta asetusvalikosta löytyy vaihtoehto taajuuskorjaimelle. Löydämme sen äänenlaadussa, täältä sinun on ensin aktivoitava vaihtoehto.

paras spotify -taajuuskorjain äänenlaadun parantamiseksi

Myöhemmin näemme, että saamme luettelon kaikista musiikkilajeista. Täältä voimme merkitä haluamamme ja sitä sovelletaan automaattisesti kaikkiin kappaleisiin, joita aiomme kuunnella. Tätä vaihtoehtoa voit muuttaa niin monta kertaa kuin haluat siirtymällä samaan valikkoon ja merkitsemällä toisen.

Toisaalta, jos tarkastelet tyylilajin valintaa, avautuu kaavio, jossa on kyseisen valinnan ääniarvot. Jos haluamme, voimme pelata joillakin näistä taajuuksista ja säätää niitä mieleiseksemme. Tämä menee riippuu jokaisesta ihmisestä ja mitä ääniä haluat korostaa. Olipa ne alhaisia, korkeita tai keskikokoisia.