Skip to content

Kuinka pelata Nintendo Switchillä muiden PS4- ja Xbox One -konsolien ohjaimilla

24 de elokuu de 2021
nintendo switch pro 9826

Tervetuloa! Jos sinulla on Nintendo Switch, sinulle on varmasti käynyt niin, että et voi pelata mukavasti joitain videopelejä, koska ohjaimilla on tiettyjä rajoituksia. Tässä tapauksessa meidän on kerrottava, että on olemassa nopea ja helppo tapa Pelaa Nintendo Switchillä muiden konsolien ohjaimilla. Myöhemmin tässä viestissä näytämme sinulle koko prosessin vaihe vaiheelta.

Miksi jotkut käyttäjät pelaavat Nintendo Switchillä muiden konsolien ohjaimilla?

Kuten hyvin tiedämme, Nintendo Switch on konsoli jossa on erittäin monipuolinen luettelo videopeleistä, jotka on suunniteltu käyttäjille viettämään tuntikausia hauskaa ystävien tai perheen kanssa,

Kaikista tämän konsolin hyvistä puolista huolimatta meillä on, että ohjaimet eivät ole parhaita pelataksesi joitakin ainutlaatuisia Nintendo -nimikkeitä. Vaikka näissä ohjaimissa on paljon sisäänrakennettuja toimintoja, jotka parantavat pelikokemusta (mukautetut tärinä- ja liikeanturit), tämä ei joissakin tapauksissa riitä.

Esimerkiksi Nintendo Switchin säätimissä ei ole hiusristikkoa ja tikut eivät salli kameran laajaa liikkuvuutta etenkään ensimmäisen persoonan ampujalla.

Siksi monet käyttäjät haluavat etsiä parempia vaihtoehtoja pelatakseen tämän yrityksen ainutlaatuisia nimikkeitä. Tällä hetkellä parhaat vaihtoehdot ovat PS4- ja Xbox One -ohjaimet, koska ne tarjoavat paremman liikkuvuuden ja mukavuuden pelatessasi peliä Doomissa tai Wolfensteinissa.

Pelaa Nintendo Switchillä muiden konsolien ohjaimilla

Markkinoilla on saatavana erilaisia ​​laitteita, joiden avulla voimme pelata Nintendo Switchillä ohjaimilla muista konsoleista ilman kaapeleita tai sovittimia. Niistä meillä on 8Bitdo -laite, jota tarkennamme myöhemmin.

Tämä laite muodostaa yhteyden Nintendo Switch -telakkaan ja voimme synkronoida sen Bluetoothin kautta PS4- ja Xbox One -ohjaimen avulla muutamassa minuutissa helposti.

Yleensä ihmisillä, joilla on Nintendo Switch, on myös toinen konsoli, joko Xbox One tai Playstation 4. Siksi tämä sovitin sopii kuin hansikas, voit myös ostaa sen Amazon Espanjan verkkosivustolla alle 20 eurolla.

Seuraavassa osassa näytämme prosessin, jota sinun on noudatettava, jotta voit pelata Nintendo Switchillä muiden konsolien ohjaimilla 8Bitdo -laitteen avulla.

Vaiheet pelata Nintendo Switchillä PS4- ja Xbox One -ohjaimella

Tässä näytämme kuinka pelata Nintendo Switchillä PS4- ja Xbox One -ohjaimen ansiosta 8Bitdo -laitteen ansiosta näet epäilemättä, että prosessi on nopea ja helppo.

PS4 ohjain

  • Ensinnäkin sinun on liitä 8Bitdo -sovitin Nintendo Switchille USB -kaapelilla, joko tyypin C tai tyypin A.
  • Seuraavaksi sinun on painettava 8BItdo -laitteen sivulla olevaa painiketta, kunnes sovittimessa vilkkuu pieni valo.
  • Nyt sinun on painettava PS4 -ohjaimen ”Koti” ja ”Jaa” -painikkeita samanaikaisesti, kunnes sen valo vilkkuu. Näin synkronoit kaukosäätimen sovittimen kanssa oikein.
  • Kun pariliitos on valmis, sekä ohjaimen valo että sovittimen valo lakkaa vilkkumasta.
  • Lopuksi, paina mitä tahansa PS4 -ohjaimen painiketta ja tämä lopettaa kytkimen synkronointiprosessin.

pelata PS4 -ohjaimella

Xbox One -ohjain

Nyt pelata Nintendo Switchin Xbox One -ohjaimella Sinun on noudatettava edellä mainitsemiamme ohjeita. Sinun on kuitenkin painettava ohjaimen etuosassa olevaa painiketta, eli painiketta, joka sijaitsee aivan mikro -USB -portin yläpuolella.

Näin voit pelata Nintendo Switchillä Xbox One -ohjaimella, mikä voi olla erittäin hyödyllistä ystävien kanssa. Sinun pitäisi kuitenkin olla selvä, että aluksi on vaikea kalibroida kaukosäädin ja tottua painikkeisiin.

Jos näistä tiedoista on ollut sinulle hyötyä, muista jakaa ne kaikkien kontaktiesi kanssa, jotta he voivat pelata Nintendo Switchillä muiden konsolien ohjaimilla ilman kaapeleita.