Skip to content
TFT

Kuinka pelata Teamfight Tacticsia puhelimellani tai tietokoneellani? – Pelisäännöt ja taktiikka

17 de toukokuu de 2022
tft plataforma 19180

Teamfight Tactics on elektroninen automaattinen taistelupeli, jonka valmistaa ja julkaisi Riot Games. Se julkaistiin alun perin League of Legends -videoalustana Windows- tai macOS-tietokoneille, ja sitten se tuli saataville Android- ja iOS-laitteille vuonna 2020. Se perustuu round-robin PvP:hen, jossa sinun on värvättävä ryhmä taistelemaan puolestasi vahingossa. Jos et ole koskaan kokeillut tämän tyyppistä videopeliä, älä huoli, tässä lauseessa näytämme sinulle, kuinka sitä pelataan.

Mitä sinun tulee tietää ennen kuin aloitat Teamfight Tactics -pelin pelaamisen

Tiedämme, että TFT:n aloittaminen perusteista voi olla vaikeaa, mutta annamme sinulle lyhyen selityksen, joka nopeuttaa Riot Games -videopeliä. Jotta voit aloittaa pelaamisen, sinun on ensin luotava League of Legends -tili tai ladattava se mihin tahansa mobiililaitteeseen avuksesi.

Asenna sitten peli. Se on täysin ilmainen, ja kun sovellus on asennettu, voit valita, haluatko liittyä League of Legendsiin vai Teamfight Tacticsiin. Seurauksena on, että jokaisessa pelissä on 8 pelaajaa, joissa kaikki menevät kaikkia vastaan. Sinun pitäisi luo voittajien armeija hallitsemaan kilpailijaa mitä sinulla on edessä Haasteet ovat 1v1 ja päättyvät, kunnes pelaajan kesto umpeutuu. Lisäksi näet, että sillä on korkea latenssi laitteellasi ja hyvä tiedonkulku.

Ennen taistelun aloittamista on paikka nimeltä ’Carousel’, eräänlainen ruletti, jossa 8 pelistä nauttivaa osallistujaa valitsevat nopeasti alkuperäisen voittajan. Jokainen peli määräytyy kierroksittain. Kolme päävaihetta ovat prosessoria vastaan, saavuttaa kohteita ja pystyä suunnittelemaan strategioitasi. Näitä kutsutaan PvE-haasteiksi. Kun botin vastustajat on voitettu, alat jo tarkkailla todellisia kilpailuja, PvP-taisteluja (osallistujia vastaan).

Mitä ovat kierrokset vihollisten kanssa?

Pelikierroksilla tietokonevaltaisia ​​vihollisia vastaan, jokaisella vastustajalla on mahdollisuus vapauttaa kultaa, elementtejä ja instrumentteja, joita voit käyttää pelaajana. Ottelussa häviämisen seurauksena menetetty energia vähennetään kierrosta kohden määritetystä vaimenemisen sekoituksesta ja siitä, kuinka monta elementtiä vastustajalla oli vielä elossa.

Mitä varten tiimirakenteet ovat?

Ne lisäävät voittoja ja parantavat suorituskykyäsi pelissä. Siksi on tärkeää olla selkeä joukkueen kokoonpanon valmistuksessa, joka marssii voimakkaasti. Käytä eri tasoisia hahmoja: Pelkästään korkean tason ”mestareiden” omistaminen ei ole jatkuvasti toteuttamiskelpoisin tapa päästä eroon konfliktista.

Jokin liian outo ei ole hyvä: tutkit synergioita voittajien pelien ja instrumenttien välillä. Muista, että pelissä on tärkeä satunnainen elementti ja jos keskityt johonkin hyvin harvinaiseen, hyötyjen saamisen todennäköisyys pienenee. Älä laita esineitä sivuun: on määrä 9, jokainen elementti ja sen erityispiirteet, jotka tarjoavat bonuksia ja onnistuvat yhdistämään saavuttamaan erikoistehosteita.

taistelukenttä tft

Miksi minun pitää tietää yhdistelmät?

Alustan elementtien yhdistelmän tunteminen on tärkeää, koska kaikki instrumentit eivät ole yhtä erinomaisia. Yksi tavaroista, jonka useimmat pelaajat jättävät jälkeensä, on lasta. Tämä mielenkiintoinen työkalu voi lisätä luokan yhdelle hahmostasi ja siten pystyt säätämään taulua paremmin. Seuraavaksi kerromme yhdistelmät:

  • Ensinnäkin Spatula Greatswordin tuloksena on ’Youmuu’s Ghost Spike’.
  • Kaareva jousi lastalla saat ”Blade of the Ruined Sovereignin”.
  • Lapa ja terä, joka on tarpeettoman suuri, osoittautuu ”yumiksi”.’.
  • Spatula ja Tear of the Deity, on yhtä suuri kuin ”Dark”.
  • The Spatula ja Jacket of Chains, antaa sinulle ”Knight’s Oath”.
  • Lusikkanokka Negatron-viitalla, tuloksena a ”Hurrikaani Runaan”.
  • Löydät myös lastalla, jossa on lasta, se on sama kuin ”Ice Mallet”.
  • Lopuksi lastalla ja Isomiekalla saat ”luonnon antaman linnoituksen”.

Millaisia ​​strategioita minun tulee tietää voittaakseni Teamfight Tacticsissa?

Jos olet tällaisten palvelujen fani, tiedämme, että on tärkeää tuntea LoL:n mestaritaktiikoita, jotta voit voittaa koko taistelukentän TFT:ssä ja voittaa eniten vastustajia kaikissa otteluissa. Siksi suosittelemme hakemaan niitä, joista kerromme sinulle seuraavaksi.

Päivitä korjaustiedosto ja pelin sisäiset parannukset. On tarpeen varata aikaa TFT-soittimena tarkastellaksesi jokaisen korjaustiedoston uusimista. Jotta sinusta ei tule osallistujaa, joka ei ymmärrä, kuinka peli toimii oikein, on todennäköistä, että sinusta tulee pelaaja, joka ei tiedä, mitä alustalla ”tapahtuu”, ja näin ollen et ymmärrä hallitse niin monta peliä kuin sinun pitäisi.

mobiilipeliä käyttämällä

Jos haluat saada enemmän voittoja pelissä, sinun on luettava päivitykset huolellisesti, sillä näin sinulla on mahdollisuus pysyä mukana kaikissa pelin muutoksissa ja parannuksissa, mukaan lukien nerfit, ihailijat, työkalut ja mestarit.

Ryhdy erinomaiseksi taloustieteilijäksi. Monet osallistujat uskovat, että TFT:n voitto saavutetaan sattumalta tai onnella, mutta todellisuudessa he soveltavat strategioita. Ja jos kysyt itseltäsi, mikä on paras taktiikka voittajaksi?, kerromme sinulle, että olet erinomainen taloustieteilijä. Tasojen nostaminen, yksikköjesi päivittäminen korkeimmalle tasolle ja pelin hallitseminen ovat kaikki vaihtoehtoja, jotka voidaan saavuttaa vain olemalla erinomainen taloustieteilijä. Meidän on osattava ohjailla kultaa, jonka otamme jokaisen voiton tai tappion jälkeen, säästää se ja siten myös kuluttaa se.

Toinen strategia on olla käyttämättä väärin taitojasi kierroksilla. League of Legendsin ja TFT:n käyttäjien välillä on jotain tavallista, se on, että molemmat kiehtovat vaatia itseltään enemmän kuin mitä heidän kierroksissaan vastaisi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä tätä, jos he haluavat tulla parempia pelaajia. Älä pelaa samaa peliä uudestaan ​​​​ja uudestaan. Ymmärrämme erittäin hyvin, että jos rakenteista tulee ”metapeli”, se on syystä, mutta jatkuva saman asian pelaaminen on taktiikka, jota ei pidä noudattaa.

Metapelin käyttäminen on vain jotain, jota sinun on harjoitettava, jos yksiköt ja työkalut tarjotaan sinulle että sinun ei tarvitse etsiä vain siksi. Jos teet niin, vaatisit sävellystä, jossa menetät suuren määrän kultaa. Kulta, jonka olisit voinut sijoittaa parempaan rakenteeseen, paljon kiinteämpään ja tasapainoisempaan kuin se, jota alun perin etsit.

taistelukentän joukkuetaistelutaktiikka

Ymmärrä peli, mutta ymmärrä se oikein. Jotkut käyttäjät ovat pelanneet Teamfight Tacticsia pitkään eivätkä pääse pidemmälle, koska he luulevat todella tietävänsä pelin. Silti todellisuus on, että harvat ymmärtävät TFT:tä tarpeeksi hyvin voittaakseen joka kierroksen. Siksi yksi parhaista strategioista tällä alustalla on, että tutkit ja opiskelet peliä.

Hyödyllisimmät Teamfight-taktiikat sarjassa 3

Tähtien suojelija. Ensinnäkin se on yksi yksinkertaisimmista sävellyksistä ja käyttää perustana useita kuutta taivaankappaleiden vartijaa. Sitten se voidaan levittää erilaisiin koostumuksiin. olemus anna kykyjä kaikille tähtien vartijoille, joka kerta heittää taidon. Joten tämäntyyppinen koostumus näkyy hyvin taidoissa. Näiden suojelijoiden ominaisuuden tulos on, että joka kerta kun he heittävät kyvyn, jakavat 20 tai 30 manaa jäljellä olevien puolustajien kesken.

Vartijat työskentelevät vahvimman version kanssa taivaankappaleiden suojelijakoostumuksesta. Ne voidaan saavuttaa tasolle 7 asti ja antaa koko tiimillesi 40 % loitsujen hallintaa, jotta he vahvistavat jatkuvasti käyttämiään kykyjä. Annie ja Poppy ovat erinomaisia ​​varhaisia ​​lanereita, Neeko hallitsee vastustajaa, kun taas Ahri ja Syndra tekevät valtavia vahinkoja.

poika leikkii tietokoneella

Kyber. Siinä on hyvin toteutettavissa oleva parannus ymmärrettäväksi, mutta jonka aktivointivaatimus on todella ainutlaatuinen. Tämä olemus on hallittavissa, koska sen avulla voit pysähtyä, kun sinulla on 3 tai yrittää saada kaikki 6. Sen tulos attribuuttina: Kyberneettiset voittajat työkalulla varustetulla työkalulla saavat 300 terveyttä, 30 tuhoa, 30 hyökkäystä, 800 terveyttä ja 80 osumaa. The Swordsman: Swordsmenilla on 25% tai 50% mahdollisuus osua maaliin vielä 2 kertaa.

Tämä koostumus on keskittynyt buff Ireliasta tulee lyömätön kantaja. Kybernetiikka antaa terveyttä ja tuhoa, jos omistat vähintään yhden elementin. Sinulla on mahdollisuus varustaa Leona ja Fiora työkaluja vahvistaaksesi niitä ja tehdäksesi niistä tehokkaita koko pelin ajan ja kierroksen lopussa toimittaa kaiken Irelialle, jotta hän on se, jolla on eniten elementtejä. Jos vahvistut Swordsman tasolla 6, se muuttuu hirviöksi.

Mechapilot. Taistelun alussa 3 mecha-lentäjää yhdistetään supermechaksi, kunnes se kuolee. Pyroteknikko. Pyroteknikkojen kyvyt tainnuttavat 2,5 sekunnissa. Luokan 1 Ziggit (kurottamaton/pyroteknikko): Tuhoa kykyjä kaukaa. Noita: Kaikki kumppanit saavat 15, 40, 120 % loitsun mestaruuden.

pojat, jotka pelaavat tft

Tämä sävellys toimii Annien, Fizzin ja Rumblen kanssa yhdistäen supermekan. Tämä uskomaton teho välittää samat ominaisuudet ja tiedot kuin lentäjät, joten mitä korkeampi taso heillä on, sitä kestävämpiä he ovat. On myös mahdollisuus käyttää 3 esinettä, mikä tekee tavaroiden toimittamisesta erittäin kiehtovan pulmapelin. Vastaavasti lisäämällä 4 velhoa, mechasi saa 40 % loitsuvahvuuden ja kun käytät sen AoE-kykyä, se tainnuttaa kaikki osumansa 2,5 sekunnissa.

Kuinka käyttää Teamfight Tactics -kierroksia peleissäni?

TFT on round robin -videopeli, ja niissä kaikissa joudut käymään erilaisissa taisteluissa. Haasteista muiden käyttäjien kanssa varten saada mestari värväys-/karusellipeleissä PvP-taisteluihin (muita käyttäjiä vastaan) ja PvE-kilpailuihin (videopelin vastustajia tai hirviöitä vastaan).

matkapuhelimilla leikkivät lapset

Kaikissa näissä peleissä näet erilaisen taistelun kuin edellinen, ja jokaisessa niistä osoittamasi taito on se, mitä kierroksen voittaja tarvitsee. Mutta mitä meidän on tehtävä kulminoidaksemme jokaisen taistelun? Rekrytoi pääyksiköt ja keksi paras mahdollinen kokoonpano

Kaikista TFT-otteluista löydät laajan valikoiman kilpailijoita ja vihollisia voitettavana, joten on epätodennäköistä, että sinulle kerrotaan, kuinka kukin kierros voitetaan. Todistamme kuitenkin sen erinomaisen koostumuksen suunnittelu ja toimittamalla sen mestarit oikealla tavalla, saat tehokkaan mahdollisuuden tämän pelin kierroksilla peleissäsi.