Skip to content

Kuinka peruuttaa tilaus tai palauttaa tuote Walmartissa – Walmart Returns

27 de elokuu de 2021
cancelar hombre telefono 12443

Monta kertaa, kun teemme ostoksen henkilökohtaisesti tai verkossa, tuote ei vastaa sitä, mitä se tarjoaa, tai sen ominaisuuksissa on vika. Tässä meidän on palattava kauppaan ja vaatia korvausta tai korvaustan.

Sitten näytämme sinulle kuinka peruuttaa Walmart -tilaus ja miten tehdä palautuksia jos olet tyytymätön ostokseen tai ostettuun tuotteeseen.

Kuinka vaatia ostoksen palauttamista Walmartille, jos olen kaukana ostostani?

Vaatimukset ja palautukset voidaan tehdä Walmartin virallisilla verkkosivuilla tai sovellus, jotain samanlaista kuin järjestelmä, jonka Mercado Libre ottaa käyttöön ostoksillasi, mutta tätä varten sinun on aloitettava palautusprosessilla, joka kestää alle 14 päivää oston jälkeen, vaikka artikkeleissa on 90 päivää tehdä vaatimus.

Sinulla on oltava valokuvia palautettavasta tuotteesta, vaikka tämän tarkoituksena on säilyttää se omaa rekisteröintiäsi varten. Kohteeseen pakkaa tuote palautettavaksi ja vaihda tai palauta ja palauta, varmista, että se on hyvin kääritty ja sisältää kaikki ostoasiakirjat.

Käytä sen jälkeen a walmart -lähetystarra myyjän tarjoamia. Noudata Walmart -työntekijän ohjeita saadaksesi oikean palautusmenettelyn.

Jos tuote saapuu vahingoittuneena, virheellisenä tai sillä ei ole täydellisiä vaadittuja asiakirjoja, tämä hylätään palautusta varten tai muuttaa. Kun oikea palautusmenettely on suoritettu, osto palautetaan kokonaisuudessaan 7–10 päivän kuluessa.

Kuinka peruuttaa tilaus tai palauttaa tuote Walmartissa?

Walmartilla on palautuskäytäntö siltä varalta, että asiakas ei ole täysin tyytyväinen ostokseensa tai tilaukseensa. Tämä toimenpide voidaan tehdä Walmart -sivun kautta, sovelluksen kautta tai henkilökohtaisesti kaupassa tai Walmart -supermarket, josta osto tehtiin.

Saman on esitettävä kuitti alkuperäisestä ostoksesta Walmart -kaupassa. Jos haluat tehdä palautuksen sovelluksen kautta; tai myymälän virallisilta verkkosivuilta ilmoita tilausnumero tai kuitti.

Jos sinulla ei ole alkuperäistä kuittia tai tilausnumeroa, Walmartilla on hakujärjestelmä ostoksille, jotka on tehty luotto- tai maksukortin numerolla; vastaa asiakasta tai sähköposti ja puhelinnumero Tilauksesta.

Walmartin palautuskäytännössä todetaan, että ostokset, olivatpa ne sitten ruokaa tai muita tavaroita, saavat tyytymättömyyden sattuessa saman korvaaminen tai rahasi palautusTämä riippuu maksutavasta, jonka asiakas on päättänyt maksaa, jos hän on suorittanut maksun sekillä, maksamalla luottokortilla tai pankkikortilla, esimerkiksi PayPal -alustan kautta.

mies peruuttaa verkkokaupan

Mitä tulee tilauksen peruuttamiseen, se voidaan peruuttaa vain, jos lähetystä ei ole vielä tehty. Sinun on löydettävä tilauksesi ja valittava vaihtoehto ”tilaustiedot” Walmart -sivun tai -sovelluksen käyttäjätilistä. ja peruuta, jos sitä ei ole vielä lähetetty. Tai jos tämä ei onnistu, soita johonkin Walmartin asiakaspalvelulinjasta; tilausnumero käsilläsi ja peruuta tämä.

Kuinka kauan minun on palautettava tilaus Walmartista?

Walmart -yrityksen käytäntö määrittelee eri ajanjaksot tuotteen palauttamiseksi. Luonnon esineet, kuten kaikki kasvit, on termi 1 vuosi ilmoituksen tekemiseen.

Teknisten laitteiden palautusaika on 14 päivää. Elektronisilla tuotteilla on enintään 30 päivän määräaika vaatimuksen tekemiseen. The alkoholijuomat ja tupakka Ne voidaan palauttaa vain kauppaan, josta ne on ostettu, ja ne on suljettava.

On myös useita artikkeleita, joista Walmart -ketju ei tarjoa rahaa takaisin. Niiden vaihtaminen on sallittua. Näitä ovat muun muassa ilmapatjat tai ilmapatjat, lääketieteelliset laitteet, kuten kainalosauvat, kävelijät.