Skip to content

Kuinka pienentää kuvan kokoa mobiilikuvasta

2 de syyskuu de 2021
persona tomando foto telefono 14486

Android -puhelimet ovat täysin muuttaneet tapaamme kommunikoida. Tämä on tärkeää, koska monet ihmiset näkivät tarpeen kommunikoida välittömästi kollegoidensa tai ystäviensä kanssa, ja puhelinten ansiosta tämä se on enemmän mahdollista kuin koskaan.

Yksi ominaisuus heille on, että sinun on aina huolehdittava siitä, kuinka paljon tilaa heillä on. Yleensä ihmiset säätelevät tätä tallennustilaa poistamalla tarpeettomia valokuvia ja tiedostoja. On kuitenkin toinen ryhmä ihmisiä, jotka poistamisen sijaan oppivat pakkaamaan valokuvat niin, että ne vievät vähemmän tilaa laitteessa. Tässä me näytämme sinulle miten voit tehdä sen.

Mikä on valokuvan pakkaaminen ja mitä se tekee?

Kun sinulla on paljon tilaa valokuvilla tai videoilla, huomaat, että ne vievät tilaa, joka on verrannollinen valokuvan laatuun. On hyvin selvää, mitä korkeampi kuvan laatu on, enemmän tilaa vie virtuaalisessa varastossamme.

Jos olet kiinnostunut digitaalisesta ympäristöstä ja sen esityksistä, tiedät, että on olemassa tallennustilamittoja, joista saamme sekä mega- että gigabitejä. Kaikki valokuvasi ovat Megabitessa, mutta monet ihmiset aina haluavat tietää kuinka paljon tilaa kuvasarja vie jotka on merkitty megabiteillä. Tätä varten monet käyttäjät suosittelevat, että tiedät kuinka muuntaa megabiteistä gigabiteiksi.

On todettu, että jokainen megabitti vastaa miljoonaa bittiä, mikä puolestaan 1024 kilobittiä. Kaikki tiedot ovat 1024 yksikköä edellisestä merkistä, koska kilobittejä, megabittejä, gigabittejä ja muita mittauksia on.

Yleensä puhelimissamme on aina kapasiteettia, joka ei voi ylittää 124 gigatavua tallennustilaa, vaikka on olemassa iPhonen kaltaisia ​​puhelimia, joiden tallennustila voi helposti yli 200 gigatavua.

Kun pakkaat valokuvan, Otat sen laadun ja alennat sitäTämä mahdollistaa kuitenkin sen, että valokuva säilyy alkuperäiseen verrattavissa, mutta vie vähemmän tilaa. Tämä on erittäin tärkeää, jos haluat, että puhelimessasi on erittäin suuria gallerioita etkä halua menettää paljon laatua leikkaamalla niitä.

Voinko pienentää kuvan kokoa galleriasta?

Kaikki riippuu kuitenkin käyttämästäsi galleriasta on hyvin harvinaista, että gallerioissa on mahdollisuus pienentää valokuvien kokoa. Joissakin galleriasovelluksissa on työkaluja valokuvien leikkaamiseen ja rajaamiseen, mutta jos haluat pienentää kokoa, on parasta ladata joitakin parhaista sovelluksista kuvien koon muuttamiseksi.

Kuinka pienennät valokuvan kokoa Androidissa?

Tätä varten suosittelemme, että asennat tietyn sovelluksen, joka on Lit Photo -yrityksen kehittämä Photo Compress & Resize -sovellus. Tässä sinulla on useita muokkausparametreja valokuvillesi, jotka sallivat niiden pakkaamisen. Sen muotoilu on moderni ja intuitiivinen, joten kuvien pakkaaminen on mahdollista se ei ole ongelma. Voit halutessasi ladata tämän sovelluksen sen julkaisun kautta Google Playstoresta.

On tärkeää, että pakkaamisen jälkeen monet käyttävät ohjelmia, joiden avulla he voivat muokata valokuvien muita parametreja, kuten värejä ja tarkennusta. Tämän ansiosta monet sanovat, että valokuvia voidaan muokata Androidissa kuin ammattilainen, kunhan sinulla on paras kuvankäsittelyohjelma Androidilla.

henkilö, joka ottaa kuvan metsästä

Jotta voit käyttää Photo Compress & Resize -toimintoa, sinun on avattava sovellus ja annettava sille käyttöoikeudet paikalliselle muistillesi, jotta tämä ohjelma voi poimia valokuvat muististasi ja myöhemmin pakata ne sovellukseen. tilejä, joissa on useita pakkausvaihtoehtoja, kuten häviöllinen pikselipakkaus tai laadun heikkenemisen perusteella. On tärkeää, että tiedät, että nämä valokuvat voidaan lähettää automaattisesti tämän sovelluksen avulla useisiin muihin sosiaalisiin verkostoihin.

Mitkä ovat parhaat sovellukset kuvien koon muuttamiseen Androidissa

On olemassa monia Sovellukset valokuvien koon pienentämiseksi matkapuhelimessa, mutta parasta on etsiä suoraan parhaat, jotka ovat tässä tapauksessa seuraavat.

  • Pikkukuva: Mahdollisesti lopullinen vaihtoehto pienentää valokuvien kokoa Androidissa. Se on suositeltavin vaihtoehto pienentää valokuvien kokoa matkapuhelimessa.
  • Photo Compress 2.0: Se on hyvä sovellus, vaikka siitä puuttuu mahdollisuus pakata useita valokuvia samanaikaisesti.
  • Valokuvan koko – Valokuvan koon muuttaminen: Toinen hyödyllinen vaihtoehto pienentää valokuvien kokoa Androidissa, se on myös täysin ilmainen.
  • Puman valokuvakompressori: Toinen erinomainen vaihtoehto pienentää kuvien kokoa mobiililaitteella. Lisäksi sen avulla voit pakata useita valokuvia samanaikaisesti.
  • Valokuvan pakkaus ja koon muuttaminen: Pakkaa valokuvat nopeasti ja tehokkaasti ilman ärsyttäviä mainoksia ilman epäilystä parhaista vaihtoehdoista.

Mitä muita tapoja minun on pakata valokuvia verkossa?

Jos et halua ladata sovellusta, voit aina tehdä tämän nopean Google -haun avulla. Tätä varten suosittelemme, että googletat ”Paras valokuvakompressori” ja saat vastauksen nopeasti. Tässä kuitenkin suosittelemme, että käytät Image.online-convert. Tämä sivusto on ilmainen ja sen avulla voit jopa luoda tilin.

Toisin kuin kilpailijat, palvelu ei koskaan kysy sinulta rahaa tekemästään. Samoin sen käyttö on erittäin intuitiivista. Jotta voit käyttää sitä, sinun tarvitsee vain laittaa tiedostot verkkosivustolle ja antaa pakkaus ja se tekee automaattisesti kaiken tarvitsemasi nopeasti.

yökuva puhelimella

WhatsApp pienentää kuvien kokoa automaattisesti

Se voi tuntua oudolta ratkaisulta, mutta WhatsAppilla on oma kompressoriToisin sanoen ohjelma pienentää valokuvien kokoa automaattisesti. Jokainen lähettämäsi tai vastaanottamasi valokuva käy läpi WhatsAppin oman pakkausprosessin, vaikka tämä ei ehkä vaikuta toimivimmalta menetelmältä, se on analysoinnin arvoinen vaihtoehto.

Kuvan koon muuttaminen heikentää sen laatua

Kaikki yllä olevat vaihtoehdot ovat poikkeuksellisia, jos haluat säästää tilaa matkapuhelimellasi tai optimoida valokuvia Internetissä jakamista varten. Muista kuitenkin, että kaikki pakkausprosessit valokuvan laatu heikkenee. Tästä syystä, jos välität todella paljon laadusta, on parasta, ettet käytä näitä työkaluja.