Skip to content

Kuinka piilottaa profiilikuvani WhatsApp-yhteyshenkilöltä?

23 de toukokuu de 2022
dispositivo movil whatsapp 19200

WhatsApp on edelleen yksi suosituimmista sovelluksista kommunikoida sosiaalisissa verkostoissa. Henkilötietojemme erottaminen julkisista tiedoista on kuitenkin yhä monimutkaisempaa. Siksi joissain tilanteissa tarvitsemme enemmän yksityisyyttä, kuten haluavat piilottaa profiilikuvan WhatsApp-yhteyshenkilölle. Voi myös olla, että olet päättänyt olla näyttämättä sitä kenellekään, mikä on toinen varteenotettava vaihtoehto. Tässä lausunnossa kerromme, kuinka sitä käytetään.

Mitä minun pitäisi tehdä asettaakseni WhatsApp-profiilikuvani yksityisyyden?

Yhä enemmän huomaamme, että sisältö, jonka jaamme perheen, ystävien tai työtovereiden kanssa, on yleensä hyvin erilaista. Joten joskus syntyy tarve piilottaa profiilikuva kaikilta WhatsApp-yhteystiedoiltamme. Seuraavaksi näytämme sinulle menettelyn siihen.

 • Ensin sinun on syötettävä WhatsApp Android-laitteeseen. Vieritä nyt kotiin ja napsauta luettelokuvaketta ja mene Asetuksiin.
 • Valitse sitten Tili-vaihtoehto. Napsauta sitten Tietosuoja-valikkoosaa.
 • Seuraavalla näytöllä klikkaa profiilikuvaa. Huomaat, että näkyviin tulee ikkuna, jossa voit valita eri vaihtoehdoista: Kaikki, Yhteystiedot tai Ei kukaan. Tässä tapauksessa voit valita mieleisesi vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan. Tämän mukaan vain ne ihmiset, jotka haluat tai muuten kukaan ei voi nähdä WhatsApp-valokuvaasi.

Menetelmiä, joilla voin piilottaa profiilikuvani joltakulta WhatsAppissa

Tämä alusta tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita, haluatko piilottaa ryhmäkuvasi chatissa ja ettei kukaan käyttäjä näe sitä. Lisäksi kuinka paljon vain yhteystietosi näkevät sen tai näytä se kaikille. Tämä on toimenpide, jota käytetään antamaan sinulle enemmän hallintaa yksityiselämääsi kohtaan:

Yhteyshenkilön poistaminen puhelinmuistiosta ja WhatsApp-yksityisyyden muuttaminen

Ensin syötät käyttäjän rekisteröintioppaan mobiililaitteeseen. Sitten etsit henkilöä mitä et halua minun näkevän profiilikuvaasi ja jatkaa sen poistamista. Jos haluat ennen sen poistamista, voit kopioida numeron säilyttääksesi sen ja löytääksesi sen myöhemmin.

Kun yhteystieto on poistettu puhelinluettelostasi, kyseinen henkilö ei enää näe WhatsApp-profiilikuvaasi. Koska olet jo valinnut, että se näkyy vain kontakteillesi, eikä tämä henkilö ole enää luettelossasi. Jos haluat käyttäjän näkevän profiilikuvasi myöhemmin, salli se vain lisäämällä se takaisin puhelinluetteloon, koska sinun ei tarvitse muuttaa mitään asetuksia WhatsAppilta.

On myös toinen tapa estää profiilikuvaasi näkemästä joku, jonka et halua nähdä sitä. Estämättä sitä yhteysluettelostasi, toimi seuraavasti:

 • Siirry ensin WhatsAppiin matkapuhelimellasi tai verkkosivustolla ja napsauta ”Asetukset”.
 • Valitse seuraavaksi vaihtoehdot ”Tili” ja ”Tietosuoja”.
 • Napsauta ”Faction Image” ja ota käyttöön ”Omat yhteystiedot”.
 • Pääsy käyttäjän chatiin haluat piilottaa profiilikuvasi sovelluksessa ja napauttaa heidän nimeään.
 • Napsauta Muokkaa-vaihtoehtoa ja kirjoita numero 31 puhelinnumerosi eteen. Eli +52 31 ja matkapuhelinnumeron 10 numeroa.
 • Nyt kyseinen yhteyshenkilö ei enää näe WhatsApp-profiilikuvaasi. Näin et menetä kyseisen henkilön numeroa. Koska voit visualisoida sen paikassa, jossa sen nimi oli.

sosiaalinen verkosto mobiililaitteella

Sinun pitäisi tietää, että koodi ’31’ on se lisätään minkä tahansa numeron eteen jonka haluat merkitä. Tällä tavalla sinun ei. on piilotettu puheluun.

Estetään WhatsApp-yhteys

Voit estää käyttäjän rekisteröintiluettelostasi sovelluksessa. Sinun tarvitsee vain mennä valikkoon. Lisää sitten käyttäjä estettyjen käyttäjien luetteloon tietosuoja-asetusosiossa. Ja valmis. Jos et ole vieläkään selvillä prosessista. Tässä kerromme sinulle, kuinka se tehdään alla tarjoamallamme menetelmällä:

 1. Kirjaudu sisään WhatsAppiin
 2. Napauta valikkokuvaketta oikeassa yläkulmassa. Paina seuraavaksi ”Asetukset”, kun olet siellä, päästä ’Tili’-elementtiin.
 3. Seuraavaksi sinun on siirryttävä kohtaan ”Tietosuoja” ja sitten ”Estetyt yhteystiedot”.
 4. Paina elementtiä lisätäksesi käyttäjiä oikean yläkulman alueelle.
 5. Valitse sen henkilön nimi, jonka haluat estää.

Niin voi estä minua näkemästä profiilikuvaasi estämällä se. Et enää ota yhteyttä tähän käyttäjään, eikä hänkään ota yhteyttä. Lisäksi henkilö ei välttämättä ole tietoinen siitä.

whatsapp käyttäjä

Sinun pitäisi tietää, että vaikka olisit estänyt sen, tämä ovat jatkossakin yhteystietoluettelossaan, ilman että teet mitään sen välttämiseksi. Mutta jos sinulla on valta poistaa se omasta luettelostasi. Sen poistaminen puhelinluettelosta. Joten sovellus päivitetään, eikä sitä nimeä enää näytetä.

Piilota profiilikuva kaikista WhatsApp-yhteystiedoista

Aivan kuten piilotat sovelluksen ryhmäkuvan käyttäjältä. Voit myös tehdä sen kokonaan kaikille rekisteröintiohjelmassasi oleville henkilöille. Tämän saavuttamiseksi toimi seuraavasti:

 • Napsauta WhatsApp-profiilissa kolmen pisteen valikkoa. Valitse sitten Asetukset.
 • Kun olet siellä, valitse Tili-kohde. Ensimmäinen vaihtoehto tulee näkyviin, joka on ”Turvallisuus”, ja napsauta sitä.
 • Profiilikuva-osiossa klikkaa ruutua ”Ei kukaan”.

Saatavilla on myös muita tietosuojavaihtoehtoja. Koska voit halutessasi piilottaa viimeisimmän yhteyden ajan, henkilökohtaiset tiedot ja poistaa käytöstä kaksoisnapsauttamalla sinisellä näkyvät lukuvahvistukset.

Sinun pitäisi myös tietää, että voit piilottaa profiilikuvasi iPhonessa ja sen parhaat puolet ei tarvitse estää tiettyä kontaktia.