Skip to content

Kuinka poistaa automaattisen toiston videot käytöstä Edge Chromiumissa?

2 de maaliskuu de 2022
edge chromium 18523

Windows 10 -käyttöjärjestelmään sisäänrakennettu Microsoft Edge Chromium -selain näkyy korvaavana vanhan Internet Explorerin. Sen ulkonäkö on näyttävämpi ja helpompi käsitellä. Jotta voit ladata Microsoft Edge Chromiumin ilmaiseksi, sinulla on oltava vain yksi yhteensopivista Windows-versioista. Mene vain viralliselle Microsoft-sivulle, napsauta Hanki, valitse selaimesi versio ja napsauta Lataa, niin voit hyödyntää tätä uutta selainta.

Microsoft Edge Chromium on sisällyttänyt uutuuksia, kuten tietojen synkronointi laitteiden välillä ja yhteensopivuus PWA-sivustojen asentamiseen. Lisäksi siinä on laaja kirjasto laajennuksia ja uusia suojausominaisuuksia. Se myös antaa sinulle korkeamman tason hallinnan latauksiasi uusien, helpompien polkujen avulla.

Kuinka voit rajoittaa automaattista toistoa Microsoft Edgessä?

Microsoft Edge Chromiumilla on suuria etuja edeltäjäänsä Internet Exploreriin verrattuna. Ääniohjaus, henkilökohtaiset tiedot osoitehakupalkki, sekä mahdollisuus tehdä muistiinpanoja, tallentaa niitä ja jakaa niitä käyttämällä OneDriven tarjoamaa muotoa. Hakukoneen vaihtamisen helppous selaimessa voi olla tarkistus sen intuitiivisesta laadusta.

Yksi tämän selaimen käyttäjien huolenaiheista on kuitenkin automaattinen videon tai äänen toisto. Tämän tilanteen haittana on, että luvattomat ihmiset voivat päästä istuntoosi ja käyttää sitä väärin. Sen lisäksi, että alaikäisille sopimattomia sivustoja tai tietoja voidaan tarkastella. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle tavan rajoittaa tätä toimintoa.

selaimessa

On ärsyttävää ja häiritsevää, kun videota toistetaan ilman lupaasi. Tämän vuoksi ja automaattisen toiston aiheuttaman riskin vuoksi avattaessa istunto Microsoft Edge Chromiumin kanssa, se on yksi niistä toiminnoista, jotka haluat varmasti poistaa käytöstä.

rajoittaa automaattista toistoa reunakromissa

Voit käyttää vaihtoehtoa estääksesi automaattisen toiston kokonaan menemällä tehtäväpalkkiin ja kirjoittamalla sinne ”edge://flags”. Kirjoita sitten hakupalkkiin ”Autoplay Limit Default Setting”. Valitse valintaruudusta ”disabled”. aktivointi.Se on mahdollista, että ryhtyy tähän toimenpiteeseen jotkut sivut eivät toimi kunnolla. Tässä tapauksessa sinun on vain palautettava muutokset kirjoittamalla ”käytössä”.

Kun käytät YouTubea

Yksi Microsoft Edge Chromiumin uusista ominaisuuksista on mahdollisuus voi seurata joitain sisällöntuottajia YouTubessa ja käytä sen uusinta sisältöä suoraan selaimesta. Tämä uusi ominaisuus oli vain selaimen testaajien saatavilla, ja se on nyt osoitepalkissa olevan painikkeen muodossa.

Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet, että heillä on ongelmia videoiden toistamisessa YouTube-sovelluksen kautta. Ensinnäkin suosittelemme, että otat oikeinkirjoituksen tarkistuksen käyttöön ja poistat sen käytöstä, jotta sinä päätät, miten otsikot kirjoitetaan, jotta vältytään suosituilta, jotka voivat sekoittaa valintasi.

Toinen tämän sovelluksen ongelma oli sen hidas lataus ja toiston keskeytyminen. Tämä johtui selainlaajennuksesta, joka kulutti RAM-muistia ja jätti Windowsille vapaan muistin puuttumisen. Yksinkertainen ratkaisu oli poistaa kyseinen laajennus käytöstä.

Kuinka poistaa automaattinen toisto käytöstä vain yhdellä muulla sivustolla kuin YouTubessa?

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa poistaa automaattinen toisto käytöstä Microsoft Edge Chromiumissa. Voit tehdä sen kaikille verkkosivustoille tai asettaa rajoituksia tälle ominaisuudelle. Jos haluat käyttää ”rajoitus” -vaihtoehtoa, avaa selain ja siirry oikealla olevaan ”asetukset” -kohtaan.

Paikanna itsesi kohdassa ”evästeet ja sivuston käyttöoikeudet”. Vieritä alas ja napsauta ”median automaattinen toisto”. Näet sitten kaksi vaihtoehtoa ”rajoita” ja ”salli”. ”Salli”-vaihtoehdossa voit lisää sivustot, jotka haluat toistaa automaattisesti.

automaattisen toiston poistaminen käytöstä

Osoitepalkista

Toinen tapa rajoittaa automaattista toistoa Microsoft Edge Chromiumissa on osoitepalkin kautta. Tätä varten siirry verkkosivustolle, jolle haluat sallia toiminnon. Napsauta osoitepalkissa ”block or balloon”. Napsauta verkkosivuston käyttöoikeusvalikossa ”median automaattisen toiston asetukset” ja valitse ”salli”.

Lisäasetuksella

Toinen tapa parantaa videoiden tai äänien toiston hallintaa on käyttää edistyneitä määrityksiä, joiden avulla voit myös parantaa Microsoft Edge -selaimen suorituskykyä, koska muistiresurssit ovat suurempia ja lataukset ja visualisointi ovat nopeampia ja ilman keskeytyksiä.

Avaa selain ja napsauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa ”valikko”-kuvaketta. Napsauta ”asetukset”. Siirry sitten ”Lisäasetukset”-välilehteen. Napsauta nyt käyttöoikeuksien hallintaoikeus-osiossa verkkosivustolta. Kopioi sen sivuston linkki, jonka eston haluat poistaa, ja napsauta ”X”.