Skip to content

Kuinka poistaa joku Whatsapp -ryhmästä tietämättä/ilmoittamatta

3 de lokakuu de 2021
Kuinka poistaa joku Whatsapp ryhmasta tietamatta

Whatsappista on tullut halutuin ja suosituin viestintätapa. Olemme kaikki tietoisia tämän pikaviestintäalustan välttämättömyydestä, kun on kyse perheen ja ystävien kanssa pysymisestä. Koska tämä sovellus toimii Internetin kautta, sen apuohjelma on paljon suurempi verrattuna tekstiviestipalveluun, joka toimii aktiivisessa puhelinyhteydessä tai torniverkossa. Internetin kaikkialla läsnä olevan luonteen vuoksi Whatsappista on tullut erittäin suosittu.

Tämän lisäksi tämä sovellus uudistuu jatkuvasti omituisilla päivityksillä ja ominaisuuksilla käyttäjiensä ja asiakkaidensa pyynnöstä. Nämä päivitykset ja ominaisuudet ovat erittäin hyödyllisiä yhteydenpidossa helpommin.

Puhutaan nyt erittäin mielenkiintoisesta ominaisuudesta, Whatsapp GROUP CHATS! Ryhmät ovat pohjimmiltaan erittäin käteviä, kun on kyse tehokkaasta viestinnästä saman ihmisryhmän sisällä. Oletetaan, että joku haluaa välittää jotain perhetoiminnasta, toimistokokouksesta jne.

Monet teknologiayritykset ja monikansalliset yritykset käyttävät myös ryhmäkeskusteluominaisuutta päätöksenteon ja strategisen ajattelun aivoriiheksi.

Mutta yritetään katsoa tämän ominaisuuden kääntöpuolta. Ryhmän hallinta rajoittuu yleensä järjestelmänvalvojaan tai järjestelmänvalvojiin. He ovat omiani, jotka voivat lisätä tai poistaa jonkun ryhmästä. Kukaan muu osallistuja ei voi tehdä niin, tai heidän on palaututtava itsestään Whatsapp -ryhmän ylläpitäjänä.

Tämä voi toisinaan hieman huolestuttaa muita jäseniä, koska he eivät ehkä ole halukkaita ottamaan huomioon kyseisen henkilön näkemyksiä, ideoita ja viestejä.

Tässä tilanteessa järjestelmänvalvoja saattaa haluta poistaa jonkun Whatsapp -ryhmästä ilman heidän tietämistään, tai joskus muut jäsenet saattavat haluta poistaa jonkun Whatsapp -ryhmästä olematta järjestelmänvalvoja.

Täältä löydät täydellisen oppaan kuinka poistaa joku Whatsapp -ryhmästä ilman, että he tietävät ja ilmoittavat.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka poistaa joku Whatsapp -ryhmästä heidän tietämättä

Ei ole mitään keinoa poistaa henkilöä WhatsApp -ryhmästä ilman, että hän tietää tai ilmoittaa. Kun järjestelmänvalvoja päättää poistaa henkilön ryhmästä, muut jäsenet saavat siitä automaattisesti ilmoituksen ja viesti on myös saatavilla chat -ikkunassa. Whatsapp on päättänyt pitää nämä tiedot julkisina.

Lyhyesti sanottuna kukaan ei voi poistua Whatsapp -ryhmästä ilman ilmoitusta.

Näin tapahtuu, kun järjestelmänvalvoja poistaa henkilön Whatsapp -ryhmästä:

  1. Ryhmälle lähetetään viesti. Esimerkiksi: ”XYZ poisti sinut” tai ”Poistit XYZ: n”.
  2. Viesti sisältää ryhmästä poistetun henkilön nimen ja myös hänet poistaneen henkilön nimen.
  3. Poistetulle henkilölle ei lähetetä erillistä push -ilmoitusta tai hälytystä.
  4. Jos henkilö, joka on poistettu, hän ei saa tietää, että hänet on poistettu ryhmästä, ellet avaa keskustelua ja tarkistaa.
  5. He näkevät edelleen vanhan chatin, osallistujien nimet, vievät yhteystiedot ja vievät chatin myös pdf -muodossa, mutta eivät voi lähettää tai vastaanottaa muita viestejä.
  6. Lisäksi he voivat poistaa chat -laatikon ja kaiken ryhmään liittyvän median.

Kiertoratkaisut ovat vain vaihtoehtoja:

  1. Muodosta erillinen ryhmä hajottamalla ensimmäinen ryhmä. Näin henkilö ajattelee, että ryhmästä on tullut vain passiivinen eikä mitään muuta.
  2. Voit lähettää yksityisviestin kyseiselle henkilölle ja selittää hänelle tilanteen. Jos olet onnekas, he saattavat poistua ryhmästä oman harkintansa mukaan.

Lopulliset sanat:

Käyttäjät ovat pyytäneet tätä päivitystä pitkään, mutta Whatsapp ei ole vielä tehnyt virallista ilmoitusta tai käynnistänyt saman saamista. Hetki sitten se oli lisännyt ryhmäpuheluominaisuuden, joka on kätevä, kun kaikki jäsenet haluavat aloittaa ryhmäpuhelun.