Skip to content

Kuinka poistaa kaikki kommenttisi Redditistä

3 de syyskuu de 2021
reddit 14776

Jos olet kirjoittanut huonon kommentin viestiin ja ihmettelet, miten voin poista kaikki kommentit Reddit -viesteistä? Sinun pitäisi tietää, että tämä on muutaman askeleen kysymys eikä se ole ollenkaan vaikeaa.

Ajan myötä se on osoitettu ihmiskunnan on oltava yhteydessä toisiinsa. Joten he ovat etsineet keinoja vahvistaa ihmisten välistä sidosta. Reddit luotiin tätä yhteisön tarkoitusta varten, koska se on verkko, jossa voimme ottaa yhteyttä kaikenlaisiin ihmisiin ympäri maailmaa.

Joskus voimme kuitenkin kommentoida, että lähettämisen jälkeen pahoittelemme ja emme löydä tapaa korjata tai poistaa sitä, mutta älä huoli, koska tässä artikkelissa näytämme sinulle helpoimman tavan tehdä se.

Miten Redditin historia toimii?

Reddit -sivustohistoriajärjestelmä on vaihtoehto voi olla erittäin hyödyllinen käyttäjille koska se tallentaa tiedot sivuista, joilla on vierailtu tai joita on haettu äskettäin, helpottaaksesi hakua, kun haluat nähdä kyseisen sivun sisällön uudelleen milloin tahansa.

Muista, että myös mainittu Reddit -historia tarjoaa mahdollisuuden poistaa saman sivun tai sovelluksen kauttaTätä varten sinun on päästävä Redditiin haluamallasi laitteella ja syötettävä profiilisi. Kun olet sisällä, paina asetuksia ja etsi historiavaihtoehto ja paina sen sisällä olevaa vaihtoehtoa ”selkeä paikallinen historia” ja voila, saat Reddit -historiasi puhtaana.

Poista Redditin viestit tai kommentit

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että sinulla on aina tapa poistaa kaikki, mitä lähetät tähän sovellukseen. Joten sinulla ei ole minkäänlaista virhettä yrittäessäsi pahoitella kommentin tekemistä. Kuten ensin on loogista sinun on oltava sovellus älypuhelimellasi ja avaa se, jotta voit kirjautua Reddit -tiliisi.

Jotta voit syöttää, tarvitset vain sähköpostisi ja suojatun salasanan, sinun on siirryttävä sovelluksen määritysosioon. Jonkin aikaa voimme löytää sen oikealta puolelta. Napsauttamalla tätä osaa näet luettelon vaihtoehdoista. Sinun pitäisi tietää, että nämä vaihtoehdot koskevat tiliäsi ja että täältä pääset käsiksi kaikkeen.

Kaiken tämän lisäksi saat vaihtoehto, joka ohjaa sinut henkilökohtaiseen profiiliisi. Meidän on napsautettava tätä vaihtoehtoa ja odotettava, että näyttö muuttuu ja näyttää meille profiilimme. Ensinnäkin se jättää meidät viestiosioon, ja tästä osasta voimme poistaa kaikki viestimme. Meitä kiinnostaa kuitenkin vaihtoehto, joka on kommenttien puolella.

poista Poista kaikki redditin kommentit

Täällä sinun on vain valittava kommentti, josta et pidä, ja napsauta oikeassa kulmassa olevia kolmea pistettä. Jää vain painaa Delete ja voila. Näin voit poistaa Reddit -kommentit laitteesi perusteella:

Android -laitteista

Jos haluat poistaa Redditissä tekemäsi kommentin tai viestin, sinun on annettava sovellus Android -laitteellasi, käytettävä profiiliasi ja etsittävä poistettava viesti. Kun olet tällä välilehdellä, paina poistettavan viestin kolmen kohdan painiketta, näyttöön tulee pieni ikkuna, jossa on useita vaihtoehtoja, valitse yksi ’Poista ’ ja sitten ’Poista viesti ’ poistaa viestin tai kommentin kokonaan.

IPhone -puhelimista

Menetelmä Reddit -kommenttien tai -viestien poistamiseksi iPhone -puhelimista ei ole kovin erilainen kuin Android -menetelmä, jotta voit tehdä sen, sinun on avattava sovellus ja käytettävä Reddit -tiliäsi, kun löydät sen postauksen tai kommentin, jonka haluat poistaa. Napsauta painiketta, jossa on kolme pistettä, päästäksesi lisää vaihtoehtoja ja napsauta vaihtoehtoa ’Poistaa’ ja sen jälkeen ’Poista viesti ’ jotta kommentti tai viesti voidaan poistaa alustalta.

PC: n kanssa

Poistaaksesi kommentit Redditiin PC: n kautta, on itse asiassa jotain hyvin samanlaista kuin mitä teimme matkapuhelimestamme. Tässä tapauksessa meidän on tehtävä yhteys Internetiin ja käytettävä luotettua selainta.

Syy, miksi Reddit antaa sinulle niin paljon vapautta viesteihisi, on se, että se on erinomainen tapa säilyttää käyttäjien luottamus, tällä tavalla kaikki ovat tyytyväisiä, ja yli 90% verkkosivuston tietosuojavirheistä vältetään.

Ensimmäisessä vaiheessa avaamme selaimen ja etsimme palkista Reddit.com. Tämän ansiosta meidän pitäisi päästä kotisivullesi, jonne meidän on kirjauduttava sisään henkilökohtaisella tilillämme. Kun profiilimme on ladattu, voimme napsauttaa tilimme kuvaa. Tämä tekee Androidin ja iOS: n kaltainen valikko avautuu. Sitten ei enää tarvitse kuin napsauttaa konfigurointia.

Samalla tavalla valikkoa ladattaessa meidän on siirryttävä kommenttiosioon ja poistettava täältä haluamasi. Tätä varten meidän on vain pakko napsauta pisteitä ja napsauta Poista.

reddit -logo

Vaihtoehtoiset laajennukset viestien ja kommenttien poistamiseen

Voit myös käyttää vaihtoehtoista toimintoa, jotta voit poistaa kommentteja ja viestejä Reddit -alustalta, jos et voi tehdä sitä suoraan Reddit -sivulta, näytämme sinulle erilaisia ​​tapoja poistaa kommentteja Redditistä.

Nuke Reddit

Nuke Reddit -laajennus on toiminto, joka toimii Chromen kanssa, jotta se voi poistaa kaikki Redditiin tekemäsi kommentit helposti. Ainoa yksityiskohta on, että tämä laajennus ei voi toimia itsestään, joten toinen laajennus on asennettava enemmän soittaa puhelimella Reddit Enhancement Suite (RES).

Sinun ei tarvitse oppia käyttämään tätä laajennusta se auttaa meitä vain käyttämään Nuke RedditiäKun olet asentanut molemmat laajennukset selaimeen, sinun on siirryttävä Reddit -sivulle, avattava profiiliosasi ja sitten tekemäsi kommentit.

Napsauta tällä välilehdellä Nuke Reddit -laajennuksen painiketta selaimen työkaluissa ja napsauta painiketta ’Poista kaikki kommentit ’ aloittaaksesi kommenttien poistoprosessin.

RES (Reddit Enhancement Suite)

Tämä laajennus tarjoaa useita toimintoja, jotka eivät ole alkuperäisiä Reddit -alustalle, mukaan lukien sen tarjoamat toiminnot poista Redditissä tekemäsi kommentitJotta voit poistaa kommentteja tällä laajennuksella, sinun on ensin asennettava selaimeesi ja ladattava kaikki kommentit sivulle RES -toiminnolla. Avaa sen jälkeen kehittäjätyökalujen konsoli painamalla näppäimiä (CTRL + Vaihto + J).

Kun konsoli -välilehti avautuu, sinun on liitettävä seuraava koodi siihen. ’var $ domNodeToIterateOver = $ ($ 0027.del-button.option.yes $ 0027), currentTime = 0, timeInterval = 1500; $ domNodeToIterateOver.each (function () {var _this = $ (this); currentTime = currentTime + timeInterval; setTimeout (function () {_this.click ();}, currentTimeTime);}); ’.

Sinun on vihdoin pakko paina Enter, jotta komentosarja voidaan suorittaa ja Reddit -alustalla tekemäsi kommentit voidaan poistaa.

Power Delete Suite

Tämä laajennus on yksi täydellisimmistä, joka kehitettiin suorittamaan erilaisia ​​toimintoja Reddit -alustalla, ja sen avulla voit jopa suodata poistettavat kommentitSen sijaan, että poistat ne kaikki, voit myös suorittaa minkä tahansa toiminnon nopeammin ja helpommin, koska tämän laajennuksen kehittäjä yhdistää kaikki tarvittavat koodit, jotta he voivat suoritetaan yksinkertaisesti painamalla vastaavaa painiketta.

Vaihtoehtoja kommenttien poistamiselle Redditissä

Jos aiomme poistaa kommentin sisällön, tämä voi johtua siitä, että et pitänyt siitä tai katunut sitä. Näissä tapauksissa on normaalia poista viesti kokonaan.

poistaa kommentteja reddit -viesteistä

Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, joka meille annetaan, jos olemme tehneet virheen kirjoittaessamme tai emme yksinkertaisesti ilmaise sitä, mitä todella ajattelet. Voit muokata kommenttia, muuttaaksesi yksityiskohtia, jotka eivät ole olleet sinun makuusi, ja tällä tavalla niitä ei poisteta, mutta viesti korjataan.

Tätä varten sinun on noudatettava samoja ohjeita kuin poistettaessa sitä, mutta kun teet viimeisen vaiheen, se muuttuu. Poista -painikkeen painamisen sijaan meidän on napsautettava muokkaa. Tällä tavalla kommenttikenttä otetaan käyttöön ja voimme muuttaa sen sisältöä.

Näin toimimalla meillä ei ole minkäänlaisia ​​rajoituksia alkuperäiseen julkaisuun nähden. Voimme siis kirjoittaa a paljon lyhyempi tai pidempi viestiVoimme jopa muuttaa muutaman sanan.

Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset Reddit -kommenttiin, sinun tarvitsee vain painaa hyväksyä, jotta muutokset voidaan tallentaa alustalle ja Valmis Sinulla ei ole enää ongelmia tekemäsi kommentin kanssa.