Skip to content

Kuinka poistaa kuolleita paikkoja WiFi-verkostani? – Paranna yhteyksiä

28 de maaliskuu de 2022
wifi naturaleza 18719

Jos sinulla on Wi-Fi-verkko ja huomaat, että signaali on erittäin heikko tietyssä paikassa, sinun tulee tietää, että verkossasi on kuolleita kohtia. Nämä ovat yleisempiä kuin luulet, ja ne johtuvat osittain erilaisista esteistä tai väärästä asennosta.

Se aiheuttaa tämän ongelman, tässä artikkelissa näet, kuinka se tehdään, opetamme sinua poistamaan nämä ärsyttävät kuolleet paikat Wi-Fi-verkostasi. Tällä tavalla parannat yhteyksiä koko sivustolla.

Mitä ovat kuolleet kohdat WiFi-yhteydessä?

Wi-Fi-kuolleet kohdat ovat paikkoja, joissa signaali on erittäin heikko tai ei muodosta yhteyttä kunnolla, kun Wi-Fi-laite tai -reititin on lähellä.

Tämä johtuu useista syistä, lähinnä siksi laite ei ole parhaalla paikalla. Siksi se luo joitakin alueita, joihin on vaikea muodostaa yhteyttä.

Mistä tiedän, missä WiFi-pisteeni ovat?

Jos olet huomannut, että ihmisillä, jotka ovat lähellä Wi-Fi-yhteyttä, on parempi yhteys kuin sinulla, se tarkoittaa, että sivustolla on kuolleita kohtia. Tämän seurauksena jokin häiritsee yhteyttäsi.

Enbex-niminen ohjelmisto tietää, missä nämä Wi-Fi-kuolleet kohdat ovat. sama perustaa tukiasema kytkettynä laitteeseen, kuten kannettavaan tietokoneeseen, jossa on erityisohjelmisto.

Tämän jälkeen signaalien analysointipaikka on siirrettävä pisteiden läpi luokittelemalla ne heikkoihin, vahvoihin ja kriittisiin vyöhykkeisiin. Sen jälkeen se näyttää lämpökartan, joka osoittaa, missä kuolleet paikat ovat.

Vihreät alueet tarkoittavat hyvät yhteydet ja keltaiset alueet, joissa yhteys on keskitasoa. Vaikka punaiset alueet tarkoittaisivat erittäin alhaista yhteyttä.

Täten voit analysoida kuolleita kohtia siitä, missä olet. Toisaalta tämä ohjelmisto pystyy myös automaattisesti laskemaan tarvittavien tukiasemien määrän Wi-Fi-asennuksen kattamiseksi oikein.

Kuinka pääsen eroon WiFi-verkon kuolleista kohdista?

Jos olet jo arvioinut Internet-yhteytesi nopeuden ja sinulla on ongelmia wifi-yhteyden muodostamisessa joissakin paikoissa sivustoa, jossa olet. Saatat kohdata umpikuja-ongelman. Tämä tapahtuu useista syistä, joten sinun on tehtävä jonkin verran tarkkailua ja tutkimusta saadaksesi selville, mitä tapahtuu.

Tämä on hyvin yleinen ongelma ja helppo ratkaista, joten sinun ei pitäisi huolehtia. Yleensä se on huono wifi-jakelu paikassa, jossa olet, luoden näin kuolleita. Voit kuitenkin parantaa yhteyttä muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

parantaa wifi-verkkoyhteyttä

Aseta reititin uudelleen

Vaikka reitittimen sijainti ei ehkä vaikuta siltä, ​​se on yleensä erittäin tärkeä asennuksen aikana. On olemassa tiettyjä suosituksia, jotka on otettava huomioon, koska jos sinulla on paljon esteitä, signaalisi on heikompi.

Yksi niistä on lattiat ja seinät. Jos ne ovat kaukana yhdistettävästä laitteesta ja niiden välissä on erittäin kiinteät seinät, signaali on todennäköisesti saapunut heikkona. Näissä tapauksissa suositellaan siirrä reititin lähemmäs kohtaa, jossa se on tarpeenjolloin vältetään nämä signaalia heikentävät esteet.

Toinen huomioitava seikka on, että elektroniset laitteet, kuten mikroaaltouunit, puhelimet, jääkaapit, voivat vaikuttaa signaalin voimakkuuteen. Tästä syystä on suositeltavaa, että laitteen ja reitittimen välissä ei ole tällaisia ​​laitteita.

Tämäntyyppisten vaikeuksien välttämiseksi on suositeltavaa sijoittaa reititin strategiseen paikkaan talossa. Jotta lisää signaalin voimakkuuttaNäin vältämme paikasta johtuvia kuolleita kohtia.

Päivitä laitteisto ja ohjelmisto

Jotain, joka sinun tulee pitää mielessä, on reitittimen käyttöaika. Koska jos se on hyvin vanha malli, se ei välttämättä anna meille samaa suorituskykyä.

Vaikka tämä ei ole yleinen ongelma, se on välttämätöntä tarkista, onko sama päivitetty vastaavasti ajureineen ja laiteohjelmistoineen. Tämä on suositeltavaa, jotta ne voivat tarjota riittävän suorituskyvyn tämän päivän odotuksiin ja vaatimuksiin.

Wi-Fi-laajennuksella

Nämä laitteet ovat ihanteellisia Wi-Fi-signaalin laajentamiseen ja vahvistamiseen siinä kohdassa, missä sitä tarvitaan. Wi-Fi-laajennus on Wi-Fi-yhteyden välittäjä, joten voi väistää paksuja seiniä tai häiriöitä. Tällä tavalla se välittää yhteyden niin, että signaali saapuu vahvemmin.