Skip to content

Kuinka poistaa MEGA.NZ -tilini ehdottomasti – nopeasti ja helposti

13 de elokuu de 2021
logo mega nz 10105

MEGA on jo pitkään vakiinnuttanut asemansa yhtenä markkinoiden tärkeimmistä tallennuspalveluista. Tämä johtuu sen uskomattomista suunnitelmista ja maksimaalisesta turvallisuudesta, jota se tarjoaa käyttäjilleen.

Kaikki on kuitenkin niin vaihtelevaa, ei ole yllättävää, että haluat vaihtaa palvelua. Siksi päätin tänään oppia, miten poista MEGA.NZ -tilini lopullisesti, helposti ja nopeasti.

Tämä on myös erittäin suositeltava vaihtoehto kaikille niille ihmisille, joiden tileille on hakkeroitu. Tilin poistaminen vähentää muiden ihmisten mahdollisuuksia päästä tietoihisi tallennettu tähän palveluun.

Miksi peruuttaa MEGA -tilisi?

Kuten edellä mainittiin, puhuminen MEGA: sta on puhetta yksi tärkeimmistä tallennuspalveluista. Siksi, kun tarkastellaan palvelun eri puolia, tilin poistamiseen ei ole juurikaan syytä.

Mutta totuus on, että riippumatta siitä, kuinka paljon he lupaavat, he eivät ole vapautettuja epäonnistumisten esittämisestä tai hyökkäysten uhreista. Tämä olisi yksi harvoista syistä poista MEGA.NZ -tilisi ehdottomasti. Toinen syy olisi yksinkertaisesti se, että käyttäjä on löytänyt täydellisemmän ja houkuttelevamman palvelun tarpeisiinsa.

Mahdolliset ratkaisut

Ennen kuin poistat MEGA.NZ -tilisi pysyvästi, on tärkeää ottaa huomioon muutama asia. Ensimmäinen on tunnista ongelma… Jos sellainen on. Jos kyseessä on tietoturvaongelma, analysoi mahdollisuutta, että se voidaan ratkaista vaihtamalla salasana.

Toinen tapa selvittää, onko MEGA.NZ -tilillä tapahtunut epäilyttävää toimintaa, on istuntohistoria. Tietenkin, kun MEGA havaitsee kirjautumisen tuntemattomilla laitteilla, se ilmoittaa sinulle. Kuitenkin … koskaan ei tiedä.

  • Kun olet kirjautunut tilillesi, siirry kohtaan ”Asetukset”.
  • Siirry nyt ”Suojaus” -osioon.
  • Täällä näet istuntohistorian.
  • MEGA näyttää päivämäärät, ajat, laitteet ja sijainnit, joissa käytit tiliäsi. Jos yksi heistä ei kuulu sinulle, on tunkeilija!

Mutta se ei ole kaikki mitä sinun tarvitsee tietää! Kun olet tunnistanut tunkeutujan, sinulla on kyky kirjaudu ulos laitteesta… Tai ne kaikki. Voit tehdä tämän napsauttamalla ”Katkaise yhteys” tai ”Sulje kaikki istunnot”.

Tarkista tiedostot ja asiakirjat

Haluatko silti poistaa tilin? Joten varmista, että sinulla on kaikki lataamasi tiedostot … tai ainakin tärkeimmät. Koska tämän toimenpiteen suorittamisen jälkeen et enää katso tai muokkaa niitä.

Todennäköisesti, jos olisit aktivoinut toiminnon synkronoimaan MEGA: n Windows -kansion kanssa, mitään ei puuttu. Jos ei, voit ladata tiedostoja luottavaisesti ja sujuvasti MEGAsta.

Paluumatkaa ei ole!

Jos olet kaikesta huolimatta päättänyt: haluan poista MEGA.NZ -tilini ehdottomasti! Sitten ei ole muuta tekemistä. Menettely, vaikka se ei ole monien käyttäjien tiedossa, on melko yksinkertainen.

mega -latauskansioita

Tässä artikkelissa neuvotaan poistamaan tilisi onnistuneesti. Ei ole suuria komplikaatioita, muista vain noudattaa kirjeen ohjeita.

  • Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tietysti tehdä, on kirjautua sisään MEGA -sivulle.
  • Myöhemmin löydät profiilinimesi, jonka pitäisi olla näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Kun olet tunnistanut, napsauta tai napauta profiiliasi nähdäksesi vaihtoehdot.
  • Kaikkien vaihtoehtojen joukosta löydät yhden nimeltä ”Peruuta tili”. Napsauta tätä vaihtoehtoa edetäksesi.
  • Seuraavaksi ruutu tulee näkyviin, jonka tarkoituksena on vahvistaa, että haluat poistaa tilisi. Napsauta ”Kyllä” -painiketta.
  • Taitava!

Hyvästi ja hyvää elämää, MEGA

MEGA.NZ -tilisi poistaminen on niin helppoa. Jos tämä palvelu on antanut sinulle epäilyksiä ja epävarmuutta tiedostoistasi ja asiakirjoistasi, on parasta muuttaa sitä.

Tietysti sinä päivänä, jona haluat käyttää asiakasta uudelleen, sinulla on mahdollisuus rekisteröityä tai luoda uusi MEGA -tili. Siten, nauti eduista tai eduista uudelleen jotka ehdottavat ilmaisia ​​tai Premium -suunnitelmiaan.