Skip to content

Kuinka poistaa sähkeviestejä jättämättä jälkiä

2 de syyskuu de 2021
telegram logo aplicacion 14477

Sähke on pikaviestisovellusTotuus on, että tässä sovelluksessa on miljoonia uskomattomia työkaluja, joista monet ihmiset eivät vielä tiedä.

Vaikka tämä sovellus ei ole niin tunnettu tai ladattu, tämä sovellus on WhatsAppin suurin kilpailu.

Telegram on yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa, erityisesti Androidin ja iOS: n kanssa. Käyttäjien silmiinpistävää on se, että alusta sillä on mahdollisuus lisätä rajoittamaton määrä käyttäjiä ryhmille tai kanaville, mikä parantaa viestintäkokemusta.

Toinen ominaisuus on, että sovelluksessa voit jakaa jopa 1,5 Gt: n multimediatiedostoja, sillä on parhaat robotit musiikin kuunteluun tai pelaamiseen ja voit liittyä ryhmään tai sähke -kanavaan jakaaksesi ne ystävillesi.

Tärkeä tosiasia, joka sinun on tiedettävä, on, että et tarvitse SIM -korttia voidaksesi käyttää sovellusta, Telegram on ilmainen ja melko turvallinen sovellus, joten viestisi on suojattu molemmille käyttäjille.

Haluan poistaa sähkeellä lähettämäni viestit

Usein haluamme poistaa viestimme, mutta joskus mietimme, voiko tämä jättää jälkiä tai jotain vastaavaa.

Älä huoli, sinun pitäisi ensin tietää, että Telegram on turvallinen siitä lähtien sisältää päästä päähän -salauksen ja voit poistaa haluamasi viestit.

Jos haluat olla osa tätä sovellusta, sinun on hankittava perustiedot kirjautuaksesi sähkeeseen puhelimissa, joissa on Android- ja iPhone -käyttöjärjestelmä.

Se ei ole kuin muut sovellukset, joissa voit poistaa vain keskustelun viestit, ja jos poistat koko keskustelun yleensä, voit tehdä sen tiettyyn aikaan asti.

Telegramin kanssa voit poistaa kaikki haluamasi viestit haluamallasi hetkellä, vaikka kuinka paljon aikaa on kulunut.

Sähkeelle käyttäjien turvallisuus on tärkeämpää, huolehtimalla suuresti keskustelujen tiedoista tai ihmisten tiedoista, itse asiassa sama sovellus on sanonut sen miljoonia kertoja.

Käyttäjätiedot ovat pyhiä, eikä niitä koskaan käytetä niiden lähettämiseen ja paljastamiseen kolmansille osapuolille tai mainosten ohjaamiseen, periaatteessa he eivät käytä tietojamme, vain sitä, mikä on välttämätöntä alustan toimimiseksi.

Joten älä huoli, jos luulet, että viestisi jaetaan samassa sovelluksessa, tiedämme sen jo Telegram on turvallisin viestisovellus.

Vaiheet Telegram -viestien poistamiseksi jättämättä jälkiä

Poista tai poista viestejä tältä alustalta Se on helpompaa kuin luuletkaan, selitämme askel askeleelta kuinka se tehdään:

Ensin sinun on syötettävä sähke älypuhelimesta tai sen verkkoversion kautta, poistettava keskustelu.

Etsi poistettava viesti ja valitse se, sitten kolme pistettä ilmestyy näytön yläosaan ja sinun on painettava niitä.

Näissä kohdissa sinulla on mahdollisuus ’poista viesti ’ Napsauta ja saat automaattisesti ponnahdusikkunan, jossa sinun on valittava, haluatko myös poistaa kontaktisi viestin.

Valitse haluamasi vaihtoehto ja paina sitten viestien poistopainiketta, joka näkyy punaisena ja voila poistetaan keskustelustasi ja myös toiselta henkilöltä eikä se tiedä, että poistit sen.

Vain minulle

On tärkeää tietää se molempien viestien poistotyyppien prosessi on sama, koska sinun on valittava viesti tai poistettavat viestit, jotta voit myöhemmin valita, haluatko poistaa viestin molemmille osapuolille vai vain itsellesi.

Muista, että kun teet tämän toimenpiteen, silloin et voi kumota sitä, joten ole erittäin varovainen, koska jos todella halusit poistaa viestin molemmille osapuolille ja teit sen vain yhdelle osapuolelle, et voi kumota tätä toimintoa myöhemmin.

Keskustelukumppanini puolesta

Kuten aiemmin mainitsimme, prosessi alussa on sama molemmille viestien poistotyypeille, koska sinun on vain valittava poistettavat viestit, siirry oikeassa yläkulmassa olevaan roskakorikuvakkeeseen, paina kuvaketta ja valitse jos haluat poistaa viestin vain sinulle tai jos haluat poistaa sen molemmilta laitteilta.

Tämä toiminto on yksi tekee Telegramista erottuvan muista viestisovelluksista, koska WhatsAppin kaltaisissa sovelluksissa tapahtuu, että jonkin ajan kuluttua et voi enää poistaa viestiä molemmille osapuolille, vaan vain sinun, sitä ei tapahdu sähkeellä, koska 2 päivää on vielä kulunut, voit silti poistaa kuinka monta viestiä haluat. Lisäksi viestien manuaalinen poistaminen ei ole ainoa tapa, jolla tämän sovelluksen on päästävä eroon viesteistä, joita emme halua olla siellä.

Sähke -sovellus

Kuinka poistaa viestini automaattisesti sähkeestä?

Telegram on asettanut itsensä nimellä yksi maailman käytetyimmistä pikaviestisovelluksista, tasoittaa itsensä edellä jättiläisiä, kuten WhatsApp, ja tällä sovelluksella on monia varsin käytännöllisiä toimintoja, joista voimme kuunnella ja ladata musiikkia, elokuvia, sarjoja, pelejä, kirjoja, APKS -tiedostoja jne. Mutta epäilemättä yksi tämän sovelluksen silmiinpistävimmistä ominaisuuksista on viestejä, jotka voivat automaattisesti tuhota itsensä.

Ensimmäinen asia, jonka meidän on tiedettävä, miten voimme tuhota nämä viestit, on luoda salainen keskustelu, tätä varten pääsemme valikon välilehteen, joka on oikeassa yläkulmassa. Valikossa ollessamme etsimme vaihtoehtoa ”Uusi salainen keskustelu”. Telegramissa on päästä päähän salausjärjestelmä, mikä tarkoittaa, että tietoja ei jää palvelimille eikä samalla tavalla voida välittää eteenpäin.

Salaisen keskustelun luomisen jälkeen voimme tietysti valita sen henkilön kuvan, jolle haluamme lähettää itsetuhoisen viestin, ennen kuin teemme niin, Näkyviin tulee välilehti, joka osoittaa ajan, jonka haluat tämän viestin poistamisen. Se voi kestää 2 sekuntia, 5 sekuntia, 1 minuutti, 1 tunti ja jopa 1 viikko. On tärkeää, että tiedät, että näitä kuvia ei voi ottaa tai lähettää eteenpäin ja että kun ne on poistettu, niitä ei ole tallennettu missään.

Sen lisäksi, että viestit tuhoavat itsensä salaisissa keskusteluissa, Telegramilla on mahdollisuus poistaa viestejä itsestään kaikentyyppisissä keskusteluissa, vaihtoehtoina 1 päivä tai 1 viikko.

Tyhjennä sähkeviestihistoriasi helposti

Joskus on viestejä, jotka haluamme tuhota, ja kuvitella, että niitä ei ole koskaan ollut olemassa, sama tapahtuu kokonaisten keskustelujen yhteydessä, joten eikö mielestäsi olisi hieman tylsää poistaa viesti viestiltä? Onneksi Telegram helpottaa elämää joka päivä, Ja se on, että tässä sovelluksessa voimme hyökätä viestejä, keskusteluja ja kokonaisia ​​ryhmiä samaan aikaan vain noudattamalla muutamia vaiheita.

Sähke -sovellus

Yksityisestä chatista

Jos haluamme poista yksityinen chat, ainoa asia, joka meidän on tehtävä, on valita keskustelu ulkopuolelta, sen jälkeen käytämme roskakoria ja juuri ennen näiden viestien lähettämistä kuolemanjälkeiseen elämään voimme päättää, haluammeko poistaa keskustelun vain itsellemme, tai jos haluamme tehdä sen myös toiselle keskustelulle, niin, ettei kumpikaan kahdesta käyttäjästä pääse koskaan käsiksi tähän keskusteluun lähetettyihin viesteihin.

Ryhmässä

Jos haluamme on poistaa viestejä ryhmästä, Meillä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, ensimmäinen on yksinkertaisesti liittyminen ryhmään, siirtyminen ryhmävaihtoehtoihin, jotka näytetään sen jälkeen, kun olet painanut oikeassa yläkulmassa olevia 3 pistettä, ja valitse vaihtoehto, joka sanoo ” Tyhjä keskustelu ” Tämän jälkeen voimme vahvistaa toimintamme.

Toinen vaihtoehto on juuri lähtenyt ryhmästä, mutta kun teemme tämän, meidän on pidettävä mielessä, että viestejämme ei poisteta siitä, vaan yksinkertaisesti lopetamme ryhmän näkemisen keskustelussamme, emmekä voi siksi käyttää viestejä.

Toinen tapa poistaa historia on milloin astumme haun suurennuslasiin, jossa yleensä etsimme kanavia, käyttäjiä jne. Siinä on myös välimuisti, mutta valitettavasti nämä tähän hakukoneeseen tallennetut tiedot on poistettava yksitellen, painamalla poistettavia painikkeita ja valitsemalla sama vaihtoehto ’Poista’.

Poistetut viestit Telegram -sovelluksestani

Viestien poistaminen sähkeestä on melko yksinkertaista, mutta sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että kun poistat viestin, et voi palata takaisin ja et voi palauttaa poistettuja viestejä uudelleen.

Jos lähetit viestin vahingossa, suosittelemme poista viesti mahdollisimman pian, jotta voit estää toista henkilöä lukemasta sitä ja keskustelu ei joudu kolmansien osapuolten käsiin.

puhelin, jossa on viestisovelluksia

Ryhmien osalta käyttäjät voivat poistaa lähettämänsä viestit, mikä vaikuttaa kaikkiin jäseniin. Kun tyhjennät chatin, he lopettavat vain heille tarkoitettujen viestien näyttämisen.

On syytä mainita, että et voi tyhjentää keskustelua julkisissa ryhmissä tai kanavissa.

Kanavissa ovat järjestelmänvalvojat, jotka voivat poistaa viestit.

Ihmiset toisessa päässä etkä voi tehdä mitään estääksesi viestien poistamisen.

Jos et tiennyt tätä työkalua, tiedät jo, että sitä voidaan käyttää ja miten se tehdään myös silloin, kun lähetät väärän viestin voit poistaa sen nopeasti ja turvallisesti.

Telegram on yksi parhaat vaihtoehdot pikaviestintään tänään, emme sano sitä vain siksi, että olemme käyttäjiä. Jos haluat pitää kaikki tietosi 100% turvassa, vakuutamme sinulle, että Telegram on ihanteellinen vaihtoehto, puhumattakaan siitä, että sillä on joukko työkaluja, mikä tarkoittaa, että sinun ei todennäköisesti tarvitse ladata monia muita sovelluksia. Suosittelemme sokeasti kokeilemaan sähkettä, olemme varmoja, ettet tule pettymään.