Skip to content

Kuinka poistaa tai poistaa aktivointilukko iPhonestani tai iPadistani?

27 de elokuu de 2021
telefono mano bloqueo

Kaikkien Apple -laitteita käyttävien käyttäjien pitäisi jo tietää eri suoja -aidat, joita tämä yritys käyttää laitteissaan. Yksi näistä on aktivointilukko, jolla matkapuhelin estetään katoamisen tai varastamisen yhteydessä. Ja seuraavassa artikkelissa aiomme näyttää sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä poista tai poista käytöstä aktivointilukko iPhonessa tai iPadissa.

Mutta on myös muita tapoja aktivoida aktivointilukko ja tämä tapauksissa, joissa olet palauttamassa ja palauttamassa tietojasi. Ja et sulkenut iCloud-istuntoa aiemmin, tämä tapahtuu yleensä myös silloin, kun ostat jonkin näistä käytetyistä laitteista, mutta älä huoli, on olemassa tapoja korjata se.

Tästä tilanteesta voi tulla hieman ärsyttävää, koska jos hankit käytetyn iPhonen tai iPadin, sinun on etsittävä edellinen omistaja antamaan sinulle avain. Kuten olemme jo kertoneet, tällä on ratkaisu, sama kuin jos haluat lisätä tai laajentaa sisäisen muistiniPuhelin tai iPad, erittäin helppoa.

Aktivointilukon poistaminen tai poistaminen käytöstä iPhonessa tai iPadissa

Seuraavaksi kerromme sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä, jotta voit poista tai poista käytöstä aktivointilukko iPhonessa tai iPadissa. Yksi toistuvimmista tilanteista on se, että olet poistanut kaiken sisällön laitteeltasi.

Ja sitten haluat palauttaa tai palauttaa tiedot etkä ensin varmistanut, jos olit sulkenut osan iCloudissa, aktivointilukko tulee todennäköisesti näkyviin.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun tarvitsee vain syöttää samat tiedot, joita käytit laitteen ensimmäistä käyttöönottoa varten. Nämä ovat Apple ID ja salasana. Jos laitteesi on vähintään iOS 11 ja olet suojattu kaksivaiheisella todennuksella. Voit edelleen avata laitteen lukituksen ja poista aktivointilukko käytöstä.

Kuinka poistaa tai poistaa käytöstä iPhonen tai iPadin aktivointilukko, jos ne ovat käytettyjä

Niin voit poista tai poista käytöstä aktivointilukko iPhonessa tai iPadissa, kun olet ostanut sen toiselta. Ainoa tapa poistaa tämä lukko on ottaa yhteyttä edelliseen omistajaan. Muuten sinun on lähes mahdotonta suorittaa tämä toimenpide ja sinun on mietittävä toinen tapa tehdä se, mutta se ei ole suositeltavaa, joten ota ensin yhteyttä edelliseen omistajaan.

Tämä on normaalia, kun edellinen omistaja suojaa laitettaan ja kun se käynnistetään, se näyttää seuraavat näytöt. Aktivointilukko ja sinun on annettava Apple ID ja salasana. Toinen näyttö, joka näyttää sinut, on Anna koodi, joten nämä tiedot voivat antaa vain se, joka on aktivoinut ne, eikä kukaan muu kuin edellinen omistaja.

Ota yhteyttä häneen ja pyydä hänen apuaan. Pyydä häntä myös poistamaan tämä laite tililtään, jos hän näyttää sinun antavan koodin. Pyydä omistajaa avaamaan lukitus ja siirtymään Asetuksiin ja sitten yleiseen valitsemalla nollausvaihtoehto ja lopuksi Poista sisältö ja asetukset. Tässä tapauksessa edellisen omistajan on annettava Apple ID ja salasana.

Jos laitteen edellinen omistaja ei ole lähellä, kerro hänelle, että hän voi avata laitteen lukituksen etänä. Tämä saavutetaan joko kirjautumalla iCloudiin ja kirjautumalla tilillesi Apple ID: lläsi. Seuraavaksi se menee Etsi iPhoneni, näytön yläreunasta löydät vaihtoehdon Kaikki laitteet.

poista iphone -lukitus käytöstä

Nyt seuraava asia on valita laite, jonka poistat iCloudista, ja sinun on napsautettava Poista -vaihtoehtoa. Seuraavissa kysymyksissä sinun on valittava Seuraava kunnes laite on poistettu. Ja lopuksi Poista tili -vaihtoehdossa sinun on napsautettava, kun nämä toiminnot on suoritettu, sinun on sammutettava laite, jotta voit käynnistää sen uudelleen ja määrittää sen.