Skip to content

Kuinka poistaa yhteystieto LinkedInistä? – Vähennä ammattiverkostoani

16 de maaliskuu de 2022
logo linkedin 18666

LinkedIn on tällä hetkellä eniten käytetty ammattimainen sosiaalinen verkosto yhdistää yrityksiä ja työntekijöitäkoska siinä on useita ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat löytää työtä tai löytää potentiaalisen työntekijän.

On kuitenkin hyvin yleistä, että ihmiset eivät osaa käyttää LinkedIn-alustaa oikein eikä edes perusasioissa, kuten yhteystietojen poistamisessa LinkedInistä. Niin jos poista yhteys LinkedInissäsinun on suoritettava vain muutama yksinkertainen vaihe, mutta ensin sinun on otettava huomioon seuraukset, joita sillä voi olla LinkedIn-yhteyshenkilön poistamisen jälkeen.

Jos haluat poistaa yhteystiedon LinkedInistä, sinun on oltava tietoinen siitä, kun olet poistanut sen yhteyshenkilö lakkaa olemasta ensimmäisen asteen yhteyshenkilö, ja ne eivät enää näy Yhteystiedot-osiossa. Lisäksi molempien kontaktien väliset suositukset peruutetaan.

Molempien osapuolten väliset suositukset peruutetaan

On tärkeää, että otat ennen yhteystiedon poistamista huomioon, että yhteystiedon poistamisen jälkeen automaattisesti olemassa olevat suositukset tai vahvistukset peruutetaan sinun ja tuon kontaktin välillä. Jos haluat myöhemmin lisätä heidät uudelleen yhteystietoihisi, sinun ja kyseisen kontaktin välisiä suosituksia ei nollata.

Ilmoitetaanko yhteyshenkilölle, että heidät on poistettu?

Jos pelkäät, että poistamasi yhteystieto tietää, että olet poistanut sen, voit olla rauhassa, sillä alusta kun poistat yhteystiedon, alusta ei ilmoita kontaktille, että olet poistanut sen. Mikäli haluat ilmoittaa yhteyshenkilölle, sinun tulee jättää viesti tai ottaa häneen yhteyttä muulla tavalla.

Poistaaksesi yhteystiedon sinun tarvitsee vain kirjaudu sisään LinkedIn-tilillesi, joko tietokoneelta tai mobiililaitteeltasi. Jos haluat käyttää LinkedIn-tiliäsi puhelimellasi, tarvitset LinkedIn-sovelluksen asennettuna, muuten sinun on ladattava LinkedIn-mobiilisovellus laitteesi sovelluskaupasta.

Tietyn yhteyshenkilön profiilista

 1. Avaa LinkedIn-verkkosivusto.
 2. Kirjaudu LinkedIn-tilillesi.
 3. Siirry poistettavan yhteystiedon profiiliin.
 4. Napsauta ”Lisää” -painiketta ja siirry sitten esitysosaan.
 5. Valitse ”Poista yhteystieto”.
 6. Kun olet poistanut yhteystiedon, muista kirjautua ulos LinkedIn-tililtäsi.

Hallitse verkkoani -sivulla

 1. Siirry LinkedIn-sivustolle.
 2. Kirjaudu sitten sisään LinkedIn-tilillesi.
 3. Siirry näytön yläosaan ja napsauta ”Oma verkko” -kuvaketta.
 4. Vasemmalla puolella sinun tulee napsauttaa ”Yhteystiedot”.
 5. Napsauta sitten ”Lisää” -kuvaketta sen yhteystiedon vieressä, jonka haluat poistaa, ja sitten valitse ”Poista yhteystieto”ja ponnahdusikkuna avautuu.
 6. Napsauta Poista yhteystieto -ponnahdusikkunassa ”Poista”.
 7. Muista sitten kirjautua ulos LinkedIn-tililtäsi.

Mobiililaitteeni käyttäminen

 1. Avaa LinkedIn-sovellus puhelimessasi.
 2. Kirjaudu LinkedIn-tilillesi.
 3. Siirry poistettavan yhteystiedon profiiliin.
 4. Paina ”Lisää” -painiketta.
 5. Napsauta ”Poista yhteystieto” ja ponnahdusikkuna avautuu.
 6. Paina sitten ”Poista yhteystieto” vahvistaaksesi toiminnon.
 7. Kun olet poistanut haluamasi yhteystiedot, sinun on kirjauduttava ulos LinkedIn-tililtäsi mobiililaitteellasi.

henkilö, joka käyttää puhelinta ja tietokonetta

Ero kontaktin poistamisen ja seuraamisen lopettamisen välillä on hyvin yksinkertainen: yhteyshenkilöt ovat käyttäjiä, jotka tuntevat toisensa tai että heillä on tietty yhteys LinkedInissä, jotta he voivat molemmat nähdä viestisi tai päivityksesi. Lisäksi sovelluksen avulla molemmat käyttäjät voivat lähettää viestejä toisilleen.

Jos lopetat LinkedIn-käyttäjän seuraamisen, näet muutoksen vain etusivullasi, koska kun seuraat henkilöä, sinulla on mahdollisuus nähdä vain hänen LinkedInissä jakamansa sisältö. Joten kun lopetat jonkun seuraamisen lopetat vain viestien ja artikkelien näkemisen kotisivullasi.