Skip to content

Kuinka rajata valokuva tai kuva ympyränmuotoisena Androidissa?

24 de elokuu de 2021
fotos circular

Sitten nähdään kuinka rajata valokuva tai kuva ympyrän muotoiseksi Androidissa Erittäin hyödyllisellä sovelluksella, jonka avulla voimme leikata kaikki laitteellamme olevat kuvat pyöreällä tavalla, mutta myös muilla tavoilla.

Nykyään valokuvista on tullut erittäin tärkeitä. Ei vain siksi, että kaikissa mobiililaitteissamme on kamerat (vuosi toisensa jälkeen parempaa laatua) Mutta myös siksi, että sosiaaliset verkostot, kuten Instagram, ovat auttaneet ihmisiä haluamaan jakaa enemmän päivittäisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa.

Monet puhelimissamme käyttämistämme kameroista ovat jo ammattimaisia. Ongelmana on, että Androidissa ei ole oletuksena tiettyjä toimintoja niiden muokkaamiseen, ja yksi niistä on mahdollisuus rajata valokuvia pyöreällä tavalla.

Vaikka voimme esiintyä neliön muotoiset leikkaukset, yhden tekeminen ympyrään tai minkä tahansa muun muodon kanssa ei ole luonnostaan ​​mahdollista Androidissa. Mutta älä huoli, koska Play Kaupasta löytyvien monien sovellusten ansiosta meillä on ratkaisu.

Kuten voitte kuvitella, ratkaisu on juuri erittäin mielenkiintoinen sovellus, jonka avulla voimme leikata kaikenlaisia ​​valokuvia, joita sinulla on laitteen galleriassa ei vain pyöreä, vaan myös monien muiden muotojen kanssa. Melko kevyt, dynaaminen, intuitiivinen ja nopea sovellus, joka toimii millä tahansa Android -laitteella.

Katsotaan ensin, mistä sovelluksesta puhutaan, ja sitten katsotaan pieni opetusohjelma, jotta opit käyttämään sitä ja voit leikata kaikki haluamasi valokuvat ympyränmuotoisena Androidissa.

Rajaa valokuvia ympyrän muotoisina ympyräleikkurilla

Jotta voimme leikata valokuvia pyöreällä tavalla, meidän on käytettävä Circle Cutter -sovellusta. Käyttöjärjestelmällä ei ole mahdollisuutta leikata valokuvia tällä tavalla.

Sovellus, jonka aiomme ladata Play -kaupasta, mahdollistaa pyöreiden leikkausten tekemisen, mutta sillä on myös muita muotoja, kuten puoliympyrän muotoinen, soikea, neliö jne. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja ennen kaikkea melko kevyt.

kuvat rajausympyrä mobiili

Valokuvien rajaaminen ympyrän muotoon

  • Sovelluksen avaamisen jälkeen löydämme yksinkertaisen käyttöliittymän toimii toimittajana.
  • Meidän on vain painettava merkkiä ”+”Sijaitsee keskustassa.
  • Tämä vaihtoehto vie meidät kuvagalleriaan, jotta voimme valita leikattavan.
  • Kun teemme, voimme nähdä, että a ympyrä sovelluksen keskellä. Sinun on järjestettävä valokuva niin, että alue, jonka haluat leikata, on ympyrän sisällä, loput poistetaan.
  • Kun olet järjestänyt valokuvan, sinun tarvitsee vain napsauttaa ”Rajaa nyt” Lopussa ”Tallentaa”Valokuvan tallentaminen Android -galleriaan.
  • Tulos tallennetaan kansioon nimeltä ”Ympyränleikkuri. ”

Kuten näette, tämän sovelluksen käyttäminen on jotain erittäin yksinkertaista, jonka opit muutamassa minuutissa. Ilmeisesti siinä on paljon enemmän vaihtoehtoja, jotka sinun on löydettävä itse.

Valokuvien tai kuvien leikkaaminen pyöreäksi toimii kuitenkin täydellisesti. Sinä pystyt valitse haluamasi muu muoto saada erilaisia ​​tuloksia riippuen valokuvasta.

Muista, että olemme aina valmiita auttamaan sinua. Joten jos sinulla on edelleen epäilyksiä ympyräleikkurista tai tiedät vaihtoehdon leikata valokuvia ympyrän muotoisina Androidissa. Voit jättää meille kommentin hieman alempana kommenttikenttään.