Skip to content

Kuinka ratkaista klaani jo olemassa Free Fire Garena – opas liittymään klaaniin

2 de syyskuu de 2021
personaje free fire 14377

Joskus kun pelaajat haluavat luo uusi klaani Free Firessä He saavat virheen ”klaani on jo olemassa”, tämä voi olla hyvin yleistä, koska pelissä on suuri määrä klaaneja ja saatat toistaa yhden nimen, joten miten ratkaista se?

Näissä tapauksissa ongelma on se, että jos yrität luoda klaanin tietyllä nimellä, voit tämä nimi on jo olemassa jossakin muussa klaanissa pelissä ja sovellus ilmoittaa siitä, joten sinun on muokattava sitä.

Tämä peli on saatavana Androidille Google Play -kaupasta, ja iOS -laitteille löydät sen App Storesta, joten voit ladata sen matkapuhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin tai tietokoneisiin.

Mitä klaanit ovat?

Klaanit vapaassa tulessa Ne ovat samanlaisia ​​kuin Clash Royale- tai Clash of Clans -pelien yksityiset tai julkiset klaanit, ne ovat ryhmiä tai joukkueita, joissa ihmiset tukevat toisiaan ja joissa he haluavat kasvaa ja olla parempia pelaajia sekä olla parhaita sotissa tai taisteluissa .

Kiltat, joka on toinen nimi, jonka klaanit saavat tässä pelissä, pelaajaraja, jota ei voi ylittääSamalla tavalla nämä ryhmät palvelevat helposti uusien ihmisten kanssa kommunikointia ja ystävystymistä.

Näihin klaaneihin kuulumisen etuna on, että turnaukset aktivoidaan joka torstai, jolloin käyttäjät voivat saada tunnistekilpiä palkintoina vaihtaa muihin palkintoihin tai palkintoja, joten joka kerta, kun taistelut voitetaan, klaanin kunnia paranee.

Klaanin kunnian pääidea on sijoittaa eri klaanit paremmuusjärjestykseen, mikä määrittää parhaat ryhmät. Tästä syystä mitä enemmän pelaajia klaanissa, sitä helpompi on nousta sijalle tällä sijoituksella . Siksi mitä korkeammalla olet Suurempi suosio sinulla on Garena Free Fire -käyttäjien keskuudessa.

Mitä vaatimuksia klaanin luominen edellyttää?

Kuitenkin, Kun aiot luoda klaanin, sinulla on oltava 1000 timanttia ja jos sinulla ei ole niitä, sinun on ladattava timantit sen luomiseksi. Voit myös tehdä tämän käyttämällä 5000 kultaa napsauttamalla vaihtoehtoa ”luo klaani”.

Vaiheet ”Klaani on jo olemassa” -virheen korjaamiseksi

Jos sovellus milloin tahansa Free Fire näyttää virheen ”klaani on jo olemassa”, koska joku muu on jo rekisteröinyt nimen, jonka yrität antaa klaanillesi, ei ole väliä, kirjoitatko isoja tai pieniä kirjaimia eri kirjainjärjestyksessä, jos se kertoo, että se on jo olemassa, se johtuu siitä, et voi käyttää sitä nimeä.

Vaihda merkkiä tai nimeä

Free Fire -tietokanta toimii merkkien kanssa, ne eivät erota kirjainkokoa, eli ei ole väliä laitatko pieni ”a” tai iso ”A”, koska pelitietokannassa se tarkoittaa, että asetat saman kirjaimen tai merkin.

Paras ratkaisu tähän virheeseen on muuttaa yksi merkeistä, jotka olet lisännyt klaanisi tulevaan nimeen, esimerkiksi esimerkin ”a / A” mukaisesti, jos haluat jatkaa samalla nimellä voit muokata tätä kirjainta ja kirjoittaa 4 tämä numero voi toimia kuten a -kirjain ja muutat merkkiä.

Päinvastoin, jos tehdään hankala toimenpide ja huomaat, että klaanisi nimi on hyvin outo eri kirjaimella, toinen vaihtoehto on muuttaa nimeä, jolloin luot uuden, täysin erilaisen muut ja niin voit antaa elämän klaanillesi ja kutsu ystäväsi.

Kuinka hyväksyä klaanin hakemus

Toisaalta voit aina liittyä klaaniin, joka on jo luotu, voit tehdä sen etsimällä tietyn nimen sen tunnuksen tai nimen perusteella, tätä varten etsit lippujen osaa, jotka ovat klaaneja, kirjoitat nimi ja pyydä liittymään haluamaasi klaaniin

Kuinka luoda klaani Free Fire -palvelussa

Vapaassa tulessa klaanit koostuvat ihmisryhmistä, jotka päättävät leikkiä yhdessä loputtomiin, kastavat liitonsa nimen ja lisäävät tarttuvan tunnuslauseen rekrytoida tulevia jäseniä.

Tavallisesti klaaniin liittymiseksi sinun on lähetettävä hakemus, jonka omistajan on hyväksyttävä, mutta on myös tapaus, jossa klaanin omistaja voi lähettää sinulle kutsun siihen. Jotta voit hyväksyä heidän klaaninsa, sinun on vain annettava vaihtoehdot ja siirry profiilikuvakkeeseen, jossa voit nähdä osion, jossa on kaikki pyynnöt, ja hyväksyä tai hylätä ne.

klaani on jo olemassa vapaassa tulipalossa

En voi rekisteröidä klaania Free Fireen

Jos olet samannimisen klaanin omistaja, sinun on poistettava edellinen vain katsomalla klaanit -osiosta. luettelo jäsenistä ja peruutukset klaanin hajoamiseen saakkaTämän jälkeen vahvistat toimenpiteen ja voit rekisteröidä nimen uudelleen.

Poista ja luo uudelleen

Jos haluat poistaa klaanisi, etsi päävalikosta vaihtoehto ”Klaani” ja siirry sitten jäsenten luetteloon, josta näet jäsenten lukumäärän ja heidän sijoituksensa siinä. Valikon alaosassa näet klaanikuvakkeet. Napsauta oven vieressä olevaa kuvaketta, tämä on banneri, jossa on kruunu ja miinusmerkki ’-’.

Kun tämä vaihtoehto on valittu, ponnahdusikkunassa kysytään, haluatko varmasti poistaa klaanin. Kun klaani on poistettu, se pysyy ikuisesti. Kun napautat Hyväksy, klaani poistetaan automaattisesti. Halutessasi voit luoda uuden klaanin alusta tai yrittää liittyä johonkin.

Klaanin lähtö

Jos haluat jättää klaanin Free Fireen, sinun täytyy vain mennä klaanivaihtoehtoihin ja näytön alareunaan, paina oven kuvaketta. Vahvistat toiminnan ja voila, olet jättänyt klaanin.