Skip to content

Kuinka saada Celebi uuteen Pokémon Snapiin? – Vangitse hetki

25 de maaliskuu de 2022
celebi pokemon 18691

New Pokémon Snap -pelissä se on yksi ladatuimmista peleistä, josta voimme löytää laajan valikoiman Pokémoneja. Joskus legendaarisen sijainnin saaminen on kuitenkin erittäin vaikeaa. Tästä syystä katsomalla kuinka se tehdään, opetamme sinulle, mitä sinun tulee tietää paikanna legendaarinen Pokémon Celebi ja voit rekisteröidä sen Fotodexissäsi.

Mikä on prosessi Celebin hankkimiseksi New Pokémon Snapiin?

New Pokémon Snapissa esiintyy laaja valikoima Pokémoneja, mutta vain harvat legendaariset, yksi niistä on Celebi. Monille se on lähes mahdoton tehtävä ilman ohjausta tai neuvoja. Todennäköisesti tämän pelin ohittaessa meillä ei ole kokemusta voimasta olla vuorovaikutuksessa ja vangita hetkiä legendaarisen Pokémonin kanssa. Tästä syystä tässä oppaassa opetamme sinua löytämään ja valokuvaamaan sen, jotta voit suorittaa suurimman määrän Pokémoneja.

Ole vähintään taso 2

Celebin vangitsemiseksi meidän on seurattava vaihtuvaa reittiä ja oltava vähintään tutkijataso 2.

Se sijaitsee muuttuvan metsän kolmannella vyöhykkeellä

Celebin vangitsemiseksi New Pokémon Snapissa meidän on seurattava muuttuvan metsän polkua, tämän lisäksi meidän on saatava valmiiksi päätarina ja saada legendaarisen Pokémon Xerneasin vangiksi tämä prosessi tehdään kaikissa legendaarisissa Pokémoneissa.

Nyt, jos olet suorittanut nämä vaiheet koko seikkailun päättymisestä pelin krediittien saavuttamiseen, voimme mennä muuttuvaan metsään kuvaamaan Celebiä. Jotain, mitä tapahtuu myös muiden legendaaristen kuten Ho-Ohin kanssa. Tämä hyvin erikoinen Pokémon näkyy vain tämän reitin viimeisellä vyöhykkeellä, joka on neljäs sumuisen metsän läpi kulkemisen jälkeen.

Kuinka ottaa hyvä kuva Celebistä New Pokémon Snapissa?

Kun saavutamme Vaihtuvassa metsässä mainitsemamme neljännen reitin, edessämme on Bewear. Sinun on oltava erittäin tarkkaavainen, koska Celebi ilmestyy niinä hetkinä lentäen.

Toinen vinkkimme, jonka avulla voit saada paremman saaliin, on yrittää lyödä sitä blanzanilla. jos onnistumme hän pysähtyy hetkeksi ja se on täydellinen hetki valokuvan ottamiseen.

Tällä hetkellä haluamme ottaa korkealaatuisemman kuvan, kunnes saavutamme 4 tähteä, ensimmäinen asia on olla jo ottanut kuvia tähdestä. Mutta meidän ei pitäisi huolestua, Celebi Pokémon saattaa ilmestyä muina aikoina ja että meillä on paremmat mahdollisuudet saada parhaat saaliit.

Otettuaan useita kuvia Celebi Pokémonista sillä hetkellä, kun se lentää ja katoaa. Meidän on odotettava innolla, mihin Neo-One on menossa. Edessäsi on iso puu ja meidän täytyy käydä sen juurien läpi. Seuraava, siirrämme kameran oikealle josta löydät omenoita maasta.

Nyt sinun täytyy laukaista Blanzanas kohti muita omenoita. Tämän myötä ymmärrämme, että legendaarinen Pokémon Celebi ilmestyy jälleen, joka yrittää syödä hedelmää.

Jos nyt katsot heti, kun menemme puun läpi ja katsomme vasemmalle, joissakin raunioissa voit nähdä Celebin istuvan. Tällä hetkellä meidän on kytkettävä Crystalflower päälle käynnistämällä Lumini Orbs.

kuinka saada celebi uuteen pokemon-snapiin

Jos onnistut, taivaalta ilmaantuu kolme Celebiä, jotka lähestyvät raunioiden keskellä istuvaa. Tällä hetkellä voimme hyödyntää Neo-One-melodiaa vuorovaikutukseen ja ottamaan parempilaatuisia 4 tähden valokuvia.

Käyttämällä refleksejäsi ja aistejasi

Koska se on niin ketterä Pokémon, se on tärkeää niillä on hyvät refleksit suuren liikkuvuutensa ansiosta. Vaikka voimmekin ohjata itsemme salamavalojen jättämien heijastusten läpi seuratakseen jälkiään vangitsemiseen asti.

Säätimien oikea säätö

Yksi parhaista asetuksista, jotka voimme ennalta määrittää helpottamaan valokuvan ottamista kohti Pokémon Celebiä, on sarjakuvaustilan aktivointi. Tämän avulla voimme ottaa useita kuvia ja sitten hylätä ne, jotka tulevat epäselväksi tai eivät näy haluamallamme tavalla, mutta voit varmasti saada erittäin hyviä kuvia tällä menetelmällä.

Voimme myös helpottaa lisää kameran herkkyyttä koska joskus Celebi voi lentää hyvin nopeasti. Tämän menetelmän avulla on helpompi seurata heidän jälkiään.