Skip to content

Kuinka saada Cresselia kiinni Pokémon Legends: Arceus -pelissä? – Legendaarinen Pokemon

17 de maaliskuu de 2022
pokemon cresselia 18670

Pokémon arceuksen Nintendo switch -pelilegendoissa voimme saada kiinni suuren joukon legendaarisia Pokémoneja, yksi niistä on Pokémon Cresselia. Tätä varten meidän on noudatettava tiettyjä vaiheita, jotka näytämme sinulle alla, kuinka se tehdään. Cresselia on IV-sukupolven psyykkinen tyyppinen Pokémon. voimme saada kiinni tietyssä vaiheessa peliä ja rekisteröi se hisui pokedexiin. Toisin kuin muut Pokémonit, Cresselia voidaan saada kiinni vasta pelin jälkeen, eli kun saamme koko pelin valmiiksi.

Mitä vaatimuksia Cresselian saaminen edellyttää?

Meidän on noudatettava tiettyjä vaatimuksia, jotka meidän on täytettävä, jos haluamme vangita Cresselian Pokémon-legends of arceus -pelissä.

  • Ensimmäinen vaatimus on, että olemme saaneet aiemmin kiinni Dialgan ja Palkian. Joten useimmissa tapauksissa olet pelannut koko pelin, aivan kuten silloin, kun haluamme saada Giratinan kiinni.
  • Meidän on saatava Cresselia kiinni ovat ottaneet käyttöön paketin numero 23 tunnetaan ”kuun hiekkapöytänä”. Tässä tehtävässä voimme vangita cresseliaa taistelussa.
  • Tämän legendaarisen Pokémonin kohtaamiseksi meillä on oltava Pokemon, joka on tarpeeksi vahva voittamaan tason 70 Cresselia.
  • Yksi huomioitava ominaisuus on, että vaikka heikennämme Cresseliaa, emme menetä mahdollisuutta vangita se uudelleen, joten voimme yrittää uudelleen, kunnes saamme sen vangittua ja suoritamme pokedexin.

Missä Cresselia sijaitsee Pokémon Legends: Arceuksessa?

Tehtyjen 18 ja 19 suorittamisen jälkeen voimme mennä puhumaan valollesi obsidiaaniniityllä aloittaaksemme tehtävän 20. Tällä hetkellä meidän on aktivoitava päiväkirjamme nähdäksemme uudet tehtävät, jotka on lueteltu taulukossa ja jotka meidän on suoritettava. Tässä vaiheessa etsimme erityisesti tehtävää numero 23, jonka avulla voimme tavata legendaarisen Pokémonin.

Suuntaamme nyt kruunun rinteeseen ja sitten matkustamme kohti kuun hiekkaa. Tällä alueella voimme nähdä alttarin, jossa näet Kamerin ja Geranan. Kun olet puhunut näiden hahmojen kanssa, kartan alareunassa on Cresselia.

Kuinka vangita Cresselia kerran löydetty?

Nyt, jotta voimme vangita Cresselian, meidän on otettava se huomioon alussa tämä Pokémon suojataan esteellä mikä estää meitä saamasta suoraa vangitsemista. Tämän lisäksi tämän legendaarisen Pokémonin psyykkisten voimien ansiosta se vaikuttaa hahmomme liikeohjaimiin ja muuttaa niitä päinvastoin.

Tätä varten meidän on mobilisoitava käyttämällä ohjausta käänteisellä tavalla. Joko kääntämällä hallintaamme tai käyttämällä käänteisiä liikkeitä, jotta voimme saavuttaa Pokémonit mahdollisimman lähelle sen psyykkisen kentän hajottamiseksi.

Nyt kun olemme lähellä Cresseliaa, voimme heittää palloa häntä kohti hänen suojaesteidensä yli mikä saa sen katoamaan. Tällä tavalla voimme laukaista yhden Pokémoneistamme osallistuaksemme taisteluun.

Tästä eteenpäin meidän on tehtävä sama toimenpide kuin vangitaksemme toisen Pokémonin. Näissä tapauksissa suosittelemme ultrapalloa parantamaan vangitsemisprosenttia ja vähentämään heidän terveyspisteitään mahdollisimman paljon.

Mitä ominaisuuksia Cresselialla on olla legendaarinen Pokémon?

Tämän Pokémonin kerrotaan löytyvän läheiseltä alttarilta, sinnohin saarelta, tähän paikkaan kyläläiset kutsuttiin, kun he näkivät painajaisia ​​Darkraien kanssa. Siksi tämä Se on taivaallisena pidetty Pokémon, koska hän katseli yöllä auttaakseen ihmisiä ja olentoja, jotka olivat pulassa.

Millainen Pokémon Cresselia on?

Cresselia on psyykkinen tyyppinen legendaarinen Pokémon, joka esiteltiin Pokémonien neljännessä sukupolvessa. Cresselia osallistui timantti-, helmi- ja platinapeleihin. Sitä pidetään yhtenä vaeltavista Pokémoneista, eli se, mitä voidaan pyytää luonnosta, on kuin mikä tahansa muu Pokémon. Koska legendaariset vangitaan yleensä tietyissä paikoissa.

miten cresselia hyökkää

Miten Cresselia hyökkää?

Cresselia yleensä käyttää psyykkisiä hyökkäyksiä, kuten kuutanssia, psyykkinen, muiden hyökkäysten joukossa. Siksi meidän on vältettävä kohtaamasta tätä Pokémonia, koska tiimissämme on taistelu- tai myrkkytyyppisiä Pokémoneja, koska se voi helposti heikentää meitä.

Millaiset pokemonit ovat parhaita Cresseliaa vastaan?

Koska legendaarinen Pokémon Cresselia on psyykkinen tyyppi, sen heikkouksia ovat Ghost, Bug ja Dark tyypit. Siksi se on immuuni myös maakohtaisille hyökkäyksille, ja meidän on otettava tämä huomioon, kun ryhdymme taistelemaan sitä vastaan.