Skip to content

Kuinka saada hahmo Arataki Itto Genshin Impactissa – Lisää vahinkoa

26 de huhtikuu de 2022
genshin impact personaje arataki itto 18795

Jos olet pelannut Genshin Impactia, tiedät kuinka tärkeää on vahvistaa joukkuettasi vahvoilla hahmoilla. Sinulle on siis selvä asia hanki Arataki Itto, se antaa upean tason juhlillesikoska se on 5 tähden tuote. Tästä syystä näytämme sinulle mielenkiintoisia faktoja tästä uudesta soturista ja kuinka saada se lisäämään vahinkoa.

Arataki Itto -hahmon ominaisuudet

Epäilemättä hänen saaminen joukkueeseesi nostaa tasosi, sillä hän antaa meille erilaisia ​​erikoiskykyjä. Samanlainen kuin mitä tapahtuu, kun saat aseita, kuten Peacemaker Spear of Disaster. Tästä syystä sinun on otettava huomioon, että hän on melko aktiivinen Hanamizakan alueella, Inazuman kaupungissa.

Joten voimme pitää häntä Aratakin jengin edeltäjäjohtajana. Oleminen an viiden tähden hahmo, joka vahvistaa joukkuettasi uusiin maailmoihin. No, sinun on otettava huomioon, että heidän hyökkäyksensä ovat tappavia ja varsin mielenkiintoisia, minkä voit nähdä seuraavista ominaisuuksista:

hahmotilastot

Uusien tuotteiden hankkiminen Genshin Impactiin auttaa sinua vahvistamaan tiimiäsi. Itse asiassa Arataki Itto on yksi pelin uusimmista hahmoista, jonka tilastot ovat hämmästyttävät. Siitä lähtien sillä on viisi harvinaista tähteä ja sen pääelementti on Geo.

Tämän lisäksi sillä on moninkertainen rooli taisteluissasi, koska liittämällä sen joukkueeseesi näet, että sinulla on erilaisia ​​kykyjä. Lisäksi, tulee Inazuman alueelta, jolle on ominaista sen voimakkaat soturit. Arataki Itton tapauksessa huomaat suuren taidon hänen aseensa hallitsemisessa, koska hänellä on Claymoren miekka.

Saavuta Arataki Itton evoluutio, jotta hän muuttuu onikuninkaasta ja tekee mittaamattomia geovaurioita. Näin saat liekeissäsi resursseja Genshin Impactissa, sillä tällä ominaisuudella sinulla on 25 % mahdollisuus saada puuta. Hän käytti voimaaan kaataakseen puita, ja tästä syystä hänet tunnetaan nimellä Itto Lumberjack.

normaaleja hyökkäyksiä

Kun Arataki Itto on taistelusankaritilassa, katsomme hänen suorittavan normaalia hyökkäystä. Tuolla tavalla, hahmo suorittaa neljä jatkuvaa hyökkäystä jossa havaitsemme sen energian kasvun.

vahvistaa joukkueen hahmoja genshin vaikutusta

Kun hän etenee kierrosten läpi, hän onnistuu saavuttamaan yliluonnollisen voiman tason. Tässä tilassa näemme hänen miekkataitonsa. Siinä vaiheessa Arataki Itto näyttää meille kuinka hän haavoi vihollisiaan vaakatasossa taistelun aikana. Kun yliluonnollinen voima tulee esiin, hahmon energiataso nollautuu.

erityisiä hyökkäyksiä

Arataki Itto kehittää myös epätavallisia kykyjä, kuten Lisää vahinkotasoa vihollisesi vastaan. Siksi sinun on tiedettävä erilaiset erikoisstrategiat, joita tämä voimakas hahmo tarjoaa sinulle taistelussa:

  • Tarkastellaan kunnollista hyökkäystä, jossa hän onnistuu laskeutumaan ilmaan suurella voimalla. Tällä tavalla onnistut aiheuttamaan suurta vahinkoa vastustajillesi.
  • Lisäksi voit käyttää pahaa tuhoamista näytteilleasettamassa akaushi-sonnia. Tällä hän saa aikaan härkätaisteluhyökkäyksen ja antaa Arataki Itolle yliluonnollisen voiman.
  • On tärkeää, että yrität myös tehdä ladatun hyökkäyksen hyödyntäen hahmon voimaa. Tässä tapauksessa sinun on pidettävä kesagiri-miekalla mainittua kierrosta. Tarkoitus on saavuttaa kuluttaa elinvoiman loppuun asti saavuttaaksesi viimeisen voimakkaan iskun.

Sinun tähtikuviotasosi

Mitä tulee näihin, hahmo Arataki Itto on 6 erilaista ja mielenkiintoista valikoimaa. Saavutat nämä taidot, kun saat Stella Fortuna -tuotteen, joka on seuraava:

lisää genshin-iskuvaurioiden tasoa

  1. Kun aktivoi paha Oni King, hahmo saa 2 yliluonnollista voimavarausta. Yhden sekunnin kuluttua se osuu siihen puolen sekunnin välein puolentoista ajanjakson aikana.
  2. Jos pelaat joukkueena, kun Evil Oni King aktivoituu, Arataki Itto imee kuusi tasoa elementaalienergiaa Geo-joukkuetovereiltaan, yhteensä 18 baaria.
  3. Kanssa tauriiniruiskeen hyökkäystämä vaikuttava hahmo nostaa tappamistaitonsa tasolle 15.
  4. Muut joukkueen jäsenet saavat 20 % 10 sekunnissa EF- ja ATK-tulokseensa, kun Evil Oni Kingin asema päättyy.
  5. Pääset myös tasolle 15 aktivoimalla tuon hallitsijan kyvyt.
  6. tämä mahtava hahmo lisää vahinkoaluetta 70 % tulossa arvokkaaksi elementiksi tiimillesi.

Kuinka saan Arataki Itton Genshin Impactin sisään?

Tämän hahmon lisääminen taisteluseurueeseesi auttaa sinua saavuttamaan edistyneitä tasoja. Johtuen Arataki Itolle ominaisten kykyjen vahvuudesta ja monimutkaisuudesta. Tästä syystä etsi tapa saada se. Jompikumpi, käyttämällä toiveitasi myymälässä Gachaponista käyttämällä protogemejäsi tai pitämällä silmällä Geshin Impactin tapahtumia mobiililaitteellasi.

Kulutustoiveet kaupassa

Jos haluat saada tämän mahtavan hahmon, sinun on parempi maksaa hänen hintansa, koska häntä on melko vaikea saada ilmaiseksi. Toivekaupan tapauksessa voit hankkia sen protogeemien vaihto joita olet kerännyt.

Lisäksi se on mahdollista saada Gachaponin kautta. Se toimii eräänlaisena koneena, se nielee kolikoita, mutta käytät säästöjäsi hahmojen, aseiden ja tarvikkeiden hankkimiseen. Peli on järjestänyt useita Gachaponeja eri päivämäärille, sinun täytyy vain pitää näitä silmällä ja hyödyntää niitä.

hanki hahmo arataki itto genshin vaikutus

Pysy kuulolla uusista tapahtumista

Voit aina käytä toiveitasi saadaksesi hahmoja, aseita, muiden kokoelmaten joukossa. Mutta tapahtumissa tarjotaan joitain erityisluonteisia, jotta ansaittaisiin toiveita vaihtaa ne tiettyihin elementteihin, jos osallistut Gachaponiin tapahtuman sisällä.

Joten, sinun täytyy olla tietoinen kaikista Genshin Impactin tapahtumista, jotta se saat selville mitä hahmoja he tarjoavat ja löytää tapa saada Arataki Itto, vaikka se onkin yksi monimutkaisimmista ja vaikeimmista hankkia.