Skip to content

Kuinka saada ilmainen RDP elinikäinen

16 de marraskuu de 2021
Kuinka saada ilmainen RDP kayttoika

Hanki ilmainen RDP elinikäinen: Tekniikan ja tietojenkäsittelytieteen maailmassa termi RDP viittaa etätyöpöytäprotokollaan, joka on Microsoftin idea ja jonka kautta käyttäjä voi muodostaa yhteyden toiseen tietokoneeseen verkkoyhteyden kautta.

Toisen tietokoneen on käytettävä RDP-palvelinohjelmistoa, kun taas käyttäjä käyttää RDP-asiakasohjelmistoa. Nämä palvelimet on yleensä rakennettu Windows-käyttöjärjestelmään, mutta ne voidaan ottaa käyttöön minkä tahansa muun käyttöjärjestelmän kautta.

Yleisesti ottaen RDP sallii käyttäjän muodostaa yhteyden virtuaalitietokoneisiin käyttämällä omia tietokoneitaan, joilla on paljon tehokkaampia kuin omansa.

Virallinen menettely RDP:n aktivoimiseksi on, että sinulla on Windows-käyttöjärjestelmällä varustettu laite ja etätyöpöytä otetaan käyttöön asetusvalikosta. Sen avulla käyttäjä voi käyttää useita yhdistettyjä tietokoneita edellyttäen, että kaikissa on Internet-yhteys. On suositeltavaa ostaa palvelin hosting, jotta pääset virtuaaliseen tietokoneeseen vaivattomasti.

RDP:n käytön edut

Ennen RDP-tilin luomista on viisasta ymmärtää RDP:n käytön todelliset pluspisteet. Se voi hämmentää jonkun virtuaalisen tietokoneen käytön eduista, kun henkilöllä voi olla tai on jo pääsy fyysiseen tietokoneeseen. RDP sallii käyttäjän käyttää toista etäisännällä olevaa tietokonetta, kun käyttäjä käyttää sitä paikallisesti. Jotkut RDP:n oikeudenmukaisista eduista ovat:

  • RDP mahdollistaa käyttäjän pääsyn toiseen tietokoneeseen, jolla on enemmän laskentatehoa kuin tavallisella tietokoneella. Sitä voidaan käyttää millä tahansa tietokoneella ja mistä tahansa, ja sen avulla käyttäjä voi tallentaa ja hallita tietoja.
  • RDP:n käyttäminen mahdollistaa käyttäjän pääsyn nopeampaan Internetiin kuin tavalliset fyysiset tietokoneet, mikä auttaa säästämään nopeiden tiedonsiirtojen kustannuksia.
  • RPD:n käyttö tarjoaa käyttäjälle keskimääräistä tietokonetta suuremman tallennustilan, jota voidaan käyttää mistä tahansa paikasta ja milloin tahansa.
  • Käyttäjä voi luoda RDP:n ja sen määrittelyn oman valintansa mukaan ja hänellä voi olla valitsemansa ohjelmisto.
  • RDP voi toimia niin kauan kuin käyttäjä haluaa, ilman keskeytyksiä. Fyysisten työkalujen aiheuttamat vauriot tai ei-toivotut keskeytykset eivät vaikuta siihen, sillä työprosessi tallennetaan ja sitä voidaan jatkaa milloin tahansa.

Kuinka saada RDP ilmaiseksi

Lyhyen aikavälin menetelmä antaa käyttäjälle pääsyn RDP:hen 30 päivän ajan. Käyttäjän on ensin aktivoitava VPN piilottaakseen sijaintinsa ja avattava joitain esivalittuja palvelinsovelluksia, joiden kautta koko toimenpide on mahdollista.

Sähköpostin henkilöllisyyden vahvistamisen jälkeen käyttäjä voi ladata RDP-tiedoston ja käyttää sitä sähköpostitse saamallaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tämä menettely ei salli pääsyä kaikkiin RDP:n huippuluokan ominaisuuksiin, ja se pysyy aktivoituna vain 30 päivää. Paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi käyttäjä voi kokeilla toista menetelmää, jolla hän voi käyttää RDP:tä ilmaiseksi 12 kuukauden ajan.

Vaihtoehtoinen menetelmä:

Pitkän aikavälin menetelmää käyttääkseen ilmaista RDP:tä käyttäjä tarvitsee opiskelijasähköpostit. On mahdollista käyttää ilmaista RDP:tä käyttämällä Amazon AWS -palvelua tai Microsoft Azure -palvelua tai vastaavia. Käyttäjän on luotava tai käytettävä opiskelijan sähköpostitunnusta, jonka voi hankkia useilla toimenpiteillä, mukaan lukien kysymällä ystäviltä tai perheeltä.

Käyttäjä voi kirjautua Microsoft Azure -palveluun millä tahansa sähköpostitunnuksella ja suorittaa kirjautumisprosessin loppuun. Lähettäessään henkilötietoja käyttäjän tulee syöttää opiskelijan sähköpostiosoite, joka tarkistetaan aikanaan. Vahvistuksen jälkeen käyttäjälle tarjotaan pääsyä virtuaalikoneen vaihtoehtoon, jossa käyttäjää neuvotaan täyttämään koneen tiedot, käyttäjätunnus ja salasana.

Kun luontiprosessi on valmis, käyttäjä ohjataan yhteysvaihtoehtoon, josta käyttäjä voi ladata RDP-tiedoston. Käyttäjä voi ladata tiedoston ja käyttää sitä kirjautumistunnuksella ja salasanalla. Tämä prosessi on hyödyllinen, jos haluat käyttää RDP:tä ilmaiseksi pitkän 12 kuukauden ajan.*