Skip to content

Kuinka saada jalokiviä, kolikoita ja siirtää tasoja Looney Tunes World of Mayhem -pelissä

1 de syyskuu de 2021
juego looney tunes 12359

Jos sinulla on jo hauska sarjakuvapeli Looney Tunes a World of Madmen ja et tiedä miten hankkia resursseja, tässä autamme sinua. Nyt voit pitää hauskaa elektronisella laitteellasi hahmojesi uusien mallien avulla. Jos haluat tietää lisää vinkkejä, jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Kuinka saada jalokiviä, kolikoita ja siirtää tasoja pelistä Looney Tunes World of Mayhem

Tämä peli on loistava niille, jotka pitävät hauskaa yhdessä strategian kanssa, koska sinun on onnistuttava suorittamaan taistelusi ja avaamaan suosikkihahmosi. Kuten jokaisessa pelissä on aina konna, tässä tapauksessa se on marsilainen Marvin, joka haluaa valloittaa Looney Tunesin maailman suurella päättäväisyydellä.

Jotta voit saavuttaa voittaa marvin sinun täytyy käydä läpi tehtäviä, käyttää luovuutta, avata hahmot, jotta voit käyttää niitä taisteluissa. Tätä varten tarvitset jalokiviä ja kolikoita, jotka auttavat sinua pääsemään tasolle, joten myöhemmin kerromme, kuinka saada ne, ja valmistaudut.

Pelin ominaisuudet

Jos olet sarjakuvien fani, sinun ei ole vaikea ymmärtää tämän pelin ominaisuuksia.

 • Helppo oppia pelaamaan.
 • Se on viihdyttävä, hauska ja dynaaminen.
 • Uskomatonta grafiikkaa, aivan kuten animaatiosarjassa.
 • Erilaisia ​​tehtäviä ja tehtäviä.
 • Moninpeli.

Kuinka saada helmiä

Tämäntyyppinen valuutta on välttämätön tavoitteiden saavuttamiseksi, jotka on asetettu koko pelin kehityspolulle, ne saavutetaan seuraavalla tavalla.

 • Katso kaikki mainokset ilmaisella jalokivitaululla.
 • Käytä ACMÉ-tarjousosaa, jossa pelaamalla joitain minipelejä saat helmiä.
 • Osta helmiä verkossa.

Gem -etu

Jalokivien ansiosta voit nopeuttaa odotusprosessia palauta energiasi, osta lippuja ja osta tavaroita jonka mieluummin kaupassa. Suurin osa tavaroista, joita ostat jalokivillä, joten älä tuhlaa niitä hätäisesti, analysoi mihin ne kannattaa käyttää.

Kuinka saada kolikoita

Tässä pelissä on monia asioita, jotka sinun on hankittava, ja sinulla on se vain, jos sinulla on kolikoita. Alla näet perusvinkit niiden hankkimiseen.

 1. Valikossa Kampanjavaihtoehto, voit tehdä tehtäviä ja saat kolikoita.
 2. Pyörän kääntäminenEt koskaan tiedä, voitatko muutaman kolikon, vaikka tarvitset erikoislippuja, jotka saat, kun saavutat tavoitteet. Löydät päivittäisen pyörän, Golden Wheelin, joka pyörii kultaisen lipun ja Mega -pyörän, joka pyörii viidellä lipulla.
 3. Tee 20 minuutin kotitehtävät jatkuvasti.
 4. Tapaa päivittäiset tehtävät, tätä varten sinun on taisteltava ja voit heti tasoittaa ja hankkia kolikoita.
 5. Vaikka se ei ole kovin turvallinen väline, kun vastaanotat ACMÉ -laatikoita, voit vastaanottaa kolikoita.
 6. Osta premium -valuuttaa Toon Storen kautta oikealla rahalla.

Kuinka päästä tasolle Looney Tunes World of Mayhemissa

Tämän pelin aloittaminen on erittäin helppoa, vaikka valvojia on vain yksi, tämä käyttää muita kuuluisan sarjakuvasarjan hahmoja sinua vastaan. Siksi sinun on tehtävä useita asioita tasoittaaksesi ja auttaaksesi korjaamaan Marvinin aiheuttamat vahingot.

 • Avaa toinen hahmo taistelussa.
 • Päivittäisten tavoitteiden saavuttaminen.
 • Rakenna rakennuksia jokaiselle hahmollesi.
 • Viimeistele kampanjat.
 • Luo taistelutiimi, saat palkintoja, jotka auttavat sinua tasoittamaan hahmon ja saavuttamaan seuraavan tason.

Vinkkejä looney -taistelutiimiin Looney Tunes World of Mayhem

Kuten aiemmin mainitsimme, tämä on a joukkuepeli strategiapeli, mutta kompensoit muodostuksesi pikkuhiljaa. Tässä näytämme sinulle, kuinka koota hyvä taistelutiimi ja voit voittaa taisteluita helposti ja tasoittua.

looney virittää hahmot

Sinun on hankittava kunkin taidon hahmot, jotta voit kompensoida taistelujen hyökkäykset, aloittaa saman pelin se opastaa sinua. Ainakin yksi, puolustus, tuki, parantaja ja tietysti yksi hyökkäys, voit kerätä niin monta kuin haluat.

Sinä pystyt lataa se heti Android -laitteellesi, kunhan varmistat, että laitteesi käyttöjärjestelmä on 5.0 tai uudempi. Olet valmis taistelemaan pahaa Marvinia vastaan ​​ja palaamaan yhdessä ystäviesi kanssa Tunesin maailmaan pitäen hauskaa.