Skip to content

Kuinka saada Obsidian ja millä piikillä Minecraftissa Mitä voin tehdä Obsidianilla?

24 de elokuu de 2021
Como conseguir obsidiana Minecraft

Videopelejä on pitkään käytetty viihdevälineenä ja niiden ikävystymisen ohittamiseksi. Ajan myötä nämä ovat sopeutuneet uusia vaatimuksia kasvavasta pelaajien joukosta.

Nämä käyttäjät tekevät videopelejä sellaisina kuin he ovat nykyään, tästä syystä he ovat ajan mittaan pakotettuja kehittää parempia pelejä. Tällä tavalla on tällä hetkellä mahdollista saada suuri määrä luokkia.

Näitä luokkia käytetään luokittelemaan nykyisin olemassa olevat erilaiset videopelit, joista tunnetuimpia ovat toiminta- ja seikkailupelit. Äskettäin mukautettu tyyliin avoin maailma.

Mikä on obsidian ja mistä sen saa?

Viime vuosien kuuluisimpien pelien joukossa on erittäin suosittu Minecraft -peli, etsintäpeli, jossa pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa pelin jokaisen osan kanssa. Tämän pelin suosio on ollut sellainen, että se on asettunut yhdeksi eniten pelattuista ja laajalti hyväksytyistä peleistä.

Pelin jatkuva kehitys ja kehitys on johtanut sarjan uusien versioiden julkaisemiseen, joissa on paljon edistyneempiä ominaisuuksia kuin aiemmat. Minecraftissa voit pelata ihmisten kanssa ympäri maailmaa ja saada uskomattomia seikkailuja.

Versioon 0.30 lisättiin elementti nimeltä ”Obsidian”, jolla on kasteinen musta ulkonäkö. Tämä on hyvin outo esine peliin, Se tapahtuu yleensä, kun kaksi puroa kohtaavat, toinen laavasta ja toinen vedestä.

Tästä syystä tämän elementin saavuttaminen on yleensä hieman täydellistä, mutta pienellä tekniikalla se voidaan kehittää erittäin helposti. Kun vesi- ja laavavirrat kohtaavat, syntyy kallio, mutta oikeissa olosuhteissa syntyy Obsidian.

Lisäksi se esitetään yleensä a: n päällä laavalohkoKun löydät Obsidian -lohkon, sinun on hyödynnettävä sitä. Tästä syystä on erittäin tärkeää tietää, miten kerätä se.

Millä valitsimella voit kerätä Obsidianin?

On erittäin tärkeää olla selvää, että mikä tahansa huippu ei sovellu Obsidianin keräämiseen, kun yrität louhia sen, voit huomata sen. Jos se tehdään millä tahansa poiminnalla, lohko ylivuoto ja sen kerääminen on mahdotonta.

Haarukan, jolla obsidiaani tulisi louhia, on oltava haarassa timantti-, tämä on oikea valinta kerätäksesi sen tehokkaasti. Aika, joka kuluu tämän elementin louhintaan timanttipoimimella, on yleensä noin 7,5 sekuntia.

Siinä tapauksessa, jos sinulla ei ole timanttikuvitusta, se voidaan valmistaa erittäin helposti, sinun on vain etsittävä sellainen minun timantti ja tee se pienellä puulla. Tällä hetkellä Obsidian -elementin löytämiseksi tätä valitsinta käytetään sen keräämiseen.

Mitä Obsidianilla voi tehdä?

On tavallista ihmetellä, mihin se on tarkoitettu tai mitä voidaan valmistaa Obsidian -elementillä, koska jos sitä on vaikea saada, mihin sitä käytetään. Jos näin on, tässä artikkelissa tiedetään, että se voidaan valmistaa Obsidianilla.

Yksi yleisimmistä asioista, joita varten tätä tavaraa yleensä kerätään, on luoda helvetin portaali. Tämän portaalin luomiseen tulisi käyttää keskimäärin 10–14 Obsidian -lohkoa. Samalla tavalla se on erittäin kestävä materiaali räjähdyksiä ja hyökkäyksiä, joten sitä käytetään usein bunkkereiden valmistukseen. Samalla tavalla se on elementti, jota käytetään lumoustaulukoiden luomiseen ja loitsujen luomiseen.

Minecraft peli,

Sisustuksen suhteen Obsidian on ulkonäönsä vuoksi laajalti käytetty elementti talon ja käytävien sisustamiseen. Aivan kuin se ei riittäisi, se on tottunut tehdä ajovalot, voit myös valmistaa ja tilata Ender -rinnan.

Lopuksi toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua, mutta haluaisimme kuulla mielipiteesi. Oletko onnistunut saamaan Obsidianin noudattamalla näitä ohjeita? Mitä muita asioita tiedät, joita voidaan tehdä Obsidianilla Minecraftissa? Jätä meille vastauksesi kommentteihin.