Skip to content

Kuinka saada särkyvä reunan lumous miekallesi Minecraftissa?

24 de elokuu de 2021
filo arrasador

Raging Edge lumous on yksi mielenkiintoisimmista, se on tarkoitettu aseistukseen ja voi antaa sinulle suuren edun pelissäsi. Minecraft antaa pelaajiensa käskystä suuren määrän lumousta, jotka voivat helpottaa ja parantaa pelikokemustasi, puhuimme tästä.

Minecraftissa voit sekoittaa todellista maailmaa fantasiamaailmaan, joten tässä pelissä voit löytää ja työskennellä monien loitsujen kanssa, kuten vetovoima lumous, tason III lumous, jota voidaan käyttää onkiin. Aivan kuten voit käyttää niitä, voit myös poistaa loitsuja ja lumousta, kun et enää tarvitse niitä.

Mikä on Raging Blade Charm?

Tämä lumous on suunniteltu lisäämään vihollisille aiheutettua vahinkoa. Mahdollistaa lakaisutyyppisiä hyökkäyksiä, joissa hirviölauma voi loukkaantua.

Murtuvan terän lumous on kolme tasoa, joista jokainen on tappavampi kuin toinen, vähimmäistaso on taso I, joka lisää hyökkäystä 50% + 1.

Tasot II ja III kasvavat vastaavasti 66% + 1 ja 75% + 1, jotka ovat erittäin tarkkoja hyökkäyksiä, jotka voivat taata selviytymisen pelissä.

Jos haluat laskea hyökkäysprosentti oikein, voit käyttää yksinkertaista matemaattista kaavaa. Sinun tarvitsee vain laskea aseen perusvahinkojen taso ja kertoa se lumous tasolla; Jäljelle jää vain se, että jaat tuloksen lumoutustason ja yhden välillä ja se on siinä.

Huomaa, että tätä voidaan käyttää vain miekkoihin, joten paras tapa saavuttaa voimakas hyökkäys on yhdistä yksi Netheriittimiekka ja kaikki lumot.

Kuinka saada Raging Blade lumous?

Lumoamiseen on kaksi tapaa, molemmilla on pohjimmiltaan sama prosessi, mikä erottaa ne toisistaan ​​keinoilla, joilla se suoritetaan.

Tärkein tai yleisin tapa saavuttaa tämä lumous on lumoustaulukon kautta, missä voit valita sen helposti. Toinen lumoamismenetelmä on alasin, jonka avulla voit yhdistää erilaisia ​​elementtejä ja tehdä muutoksia miekkoihisi, mukaan lukien niiden lumoaminen helposti.

Kuinka lisätä Raging Blade lumousta?

Kuten edellä keskusteltiin, hyökkäyksestäsi on mahdollista tehdä paras. DSinun on harkittava joitain miekan piirteitä, jotka haluat lumota. Ensinnäkin on erittäin suositeltavaa, että sinulla on Netherite -miekka, joka on kestävin materiaali kaikissa Minecraftissa.

Lisäksi sinun on huolehdittava siitä, että sen materiaalit ovat täydellä kapasiteetilla, eli että ne takaavat miekkasi kestävän suuria taisteluja. Nyt sinun on harkittava, mitkä ovat parhaita lumous Muista miekkasi osalta, että käytät tuhoisaa reunaa, sinun on annettava sille voimaa.

Kun olet yhdistänyt kaikki parhaat elementit ja asettanut loitsut, on suositeltavaa nostaa ne korkeimmalle tasolle. Tällä tavalla yhdistämällä kaikki nämä tehosteet olet luonut miekan, jolla on korkea hyökkäysaste ja erinomainen vastus, sinun tarvitsee vain ylläpitää ja korjata se.

Mitä tapahtuu, jos et käytä Raging Blade -lumousta?

Tämä on varsin mielenkiintoinen kysymys, periaatteessa, ei käytä tätä lumousta olet vaarassa joutua suurien vihollisryhmien hyökkäyksen kohteeksi ja et voi puolustaa itseäsi.

Riski olla käyttämättä tätä miekkaa on se, että voit menettää paljon, jos sinulla ei ole riittävän vahvaa muotoa suojautuaksesi.

pää- tai alatila

Lumous, joka on välttämätön, kun olet vaarassa päästä tiloihin, kuten End tai Alankomaat, jossa hirviöt voivat hyökätä ryhmissä.

Muista, että lumotun miekkasi ei välttämättä tarvitse olla ainoa miekkasi. Voit käyttää sitä vahvistimena ja käyttää sitä vain riskiaikoina.

Suosittelemme välttämään sellaisten sivustojen lähestymistä, joilla on paljon vihollisia, jos sinulla ei ole tätä loitsua ja hyvää miekkaa, muuten kuoleman riski on erittäin suuri. Toivomme, että tästä artikkelista on sinulle paljon hyötyä ja että voit löytää uusia tiloja suojaamalla itsesi tällä upealla lumousella.

Puhuimme jo loitsuista ja loitsuista, mutta se ei ole ainoa Minecraftin maaginen asia; Tässä pelissä voit myös työskennellä lohikäärmeen kesyttämisen tai taikajuomien luomisen parissa.