Skip to content

Kuinka saada selkeämpiä ja realistisempia varjoja VRayn avulla 3D Studio Maxissa

1 de syyskuu de 2021
vray logo original 11349

Monet sanovat, että ihmiset, jotka ovat vastuussa maailman suunnittelusta, luomisesta, tarkkailusta ja kokemisesta eri tavalla kuin useimmat meistä.

Kaikkeen meitä ympäröivään he havaitsevat yksityiskohtia, joita emme havaitse väreistä, muodoista, rakenteista, makuista.

Ja jokainen heistä näkyy suunnittelussaan, olipa kyse muodista, taiteesta, arkkitehtuurista, tekniikasta tai lyhyesti sanottuna mistä tahansa alueesta, jota he haluavat joko manuaalisesti tai tietokoneohjelmien avulla.

Esimerkiksi suunnittelun ja sisustuksen tapauksessa on olemassa useita ohjelmia, jotka mahdollistavat sen Voit seurata virtuaalitodellisuudessa tehtyä suunnittelua.

Näiden ohjelmien avulla voit näyttää projekteja, jotka kehittävät siinä erilaisia ​​tekniikoita, olipa kyse mallinnuksesta, animaatiosta, lunastamisesta, ja voit myös katsella sitä 3D -muodossa, jopa työskennellä sen kanssa Googlella.

Näitä ohjelmia ovat Lumion, Tinkercad, Sketchup, Cinema 4D, Sketchup, 3Ds Studio Max, Paint 3D, Rhinoceros 3D, Morphi, Sculptris, Blende, Fusion 360, Nuke.

Monet näistä ohjelmista on integroitu muihin, jotta saat paremman laadun esityksissäsi, malleissasi ja malleissasi, kuten Vray 3D Studio Maxissa.

Mikä on Vray?

Vray on ohjelmoitava ohjelma, luo tehosteita ja animaatioita projekteihisi useilla työkaluilla, joilla on erinomainen lopputulos.

Vray on maailman johtavan Chaos Groupin luoma ohjelma tietokonegrafiikan luominen.

Tämä yritys Kaaosryhmä keskittyy teknologian kehittämiseen edellä mainituilla alueilla, jotka liittyvät Intel, Autodesk, Adobe, Foundry, McNeel ja Trimble.

Tämän ohjelman tarkoituksena on tarjota suunnittelijoille ja taiteilijoille tätä teknologinen työkalu, jolla on rajaton määrä toimintoja käytäntöjä, joita käytetään mainonnassa, elokuvissa, televisiossa, animaatiossa ja arkkitehtuurissa.

Se on monipuolinen, vuorovaikutteinen, nopea ja mukautuva, lisäksi esityksesi voidaan näyttää erinomaisella laadulla todellisilla tehosteilla, koska renderointiohjelma, 3D.

Vray on yksi elokuvatuottajien suosikeista, jopa tätä tekniikkaa käytettiin elokuvissa, kuten Steel Giants, Iron Man 3, Avatar, Tron Legacy.

Vrayn avulla voit työskennellä esineiden, vaakojen, lentokoneiden, monikulmioiden, rakenteiden, valojen kanssa, ja voit myös integroida sen ja lisätä sen muihin ohjelmiin, kuten 3Ds Max.

Vray sisältää varjostustyökaluja, sekä valaistus (polun jäljitys), ja se kouluttaa tietokoneesi tekemään nämä mallit pilvestä.

Sen lisäksi, että tämä ohjelma on yhteensopiva 3Ds Maxin kanssa, jolla voit jopa luoda valintaikkunoita, se toimii myös yhdessä eri laajennusten kanssa, kuten Forest Pack, Phoenix FD, Ornatrix, Substance, Tyflow, Railclone.

Vray: n sisältämien renderöintien kanssa Voit standardoida suunnitelmasi, arkkitehtuurisi ja markkinointiesityksesi työkalujen ja strategioiden avulla tarjotaksesi tuotteen tai huonekaluja 3D -muodossa.

Nämä ovat niin todellisia, että voit helposti sekoittua valokuviin tai kameroiden tekemiin tallenteisiin näkyviin kuviin, ne ovat niin todellisia.

Kuinka käyttää Vrayä 3D Studio Maxissa ja saavuttaa selkeämpiä ja realistisempia varjoja projektissasi

Jos projekteja tai malleja tehdessäsi haluat antaa sille enemmän realismia käyttämällä vaaleita ja tummia varjoja käyttämällä Vray -ohjelmaa, jonka voit ladata käytettäväksi, nyt annan sinulle vaiheet tehdä se nopeasti ja helposti.

Vray studio maxilla voit suunnitella kuvia, tehosteita ja paljon muuta

Vaihe 1

Jos huomaat, että varjot ovat hyvin tummia, siirry ruutuun, jossa on nimi Läpinäkyvät varjot Vrayssä ja tällä tavalla voit muuttaa sen tiheyttä.

Vaihe 2

Jos haluat varjojen näyttävän vaaleammilta, koska jopa HSP: n avulla ne näyttävät tummilta, valitse vaihtoehto Ensisijainen pomppiminen ja siirry haluamaasi numerointiin, jotta se näyttää selkeämmältä.

Vaihe 3

Jos Vray Shadow Option toimii päävarjossa, löydät Vray Shadow -parametrit ja valitse sitten Läpinäkyvä hSadows ja valitse tiheys.