Skip to content

Kuinka saada tai saada luojakoodi? – Luojan edellytykset

26 de elokuu de 2021
codigo de creador fortnite

Monet käyttäjät Fortnite He haluavat nousta nopeasti pelin läpi, mutta toiset haluavat olla tämän yhteisön luoja. Nämä erottuvat aktiivisista jäsenistään videoillaan, useimmissa tapauksissa sisällöntuottajina YouTuben tai Twitchin kaltaisilla alustoilla.

Jos ihmettelet Kuinka saada tai saada luojakoodi? – Vaatimukset, jotka sinun täytyy olla luoja, tässä artikkelissa löydät vastauksen.

Mikä on luojakoodi?

Luojakoodi on keskeinen tieto, jonka kaikkien niiden on päästävä järjestelmään sisällöntuottajia Fortnite -yhteisöltä. Tämä koodi on mahdollisuus, jonka Epic Games tarjoaa näille pelaajille, jotka erottuvat sisällön luomisesta eri sosiaalisilla alustoilla ja huomattavasta määrästä seuraajia.

Mihin luojakoodi on tarkoitettu?

Vaikka minipelejä on mahdollista pelata luovassa tilassa, luojakoodin avulla yhteisön pelaajat ja vaikuttajat voivat käyttää sovellusta ”sisällöntuottajina”. Siksi he ansaitsevat tuloja option kautta ”Tue luojaa”.

Seuraavaksi selitämme menettelyn, jota sinun on noudatettava saadaksesi luojakoodin, sekä vaatimukset, jotka sinun on oltava luoja Fortnite.

Kuinka saada tai saada luojakoodi? – Vaatimukset, joita sinun täytyy olla luoja

Luojakoodin hankkiminen voi olla yksinkertaista, jos sinulla on joukko vaatimuksia, jotka voivat olla joidenkin pelaajien käytettävissä ja toisten mahdottomia. Ehkä tämä on ensimmäinen ja ainoa este, jonka löydät luojakoodin haussa.

Kaikki riippuu kuitenkin olosuhteista, joissa olet, itsesi kyvyt ja motivaatio, joka saa sinut olemaan Fortnite -yhteisön luoja.

Eeppisen luojan vaatimukset

Jotta voit olla Fortniten luoja, sinun on sinulla on ainakin yksi näistä sosiaalisista verkostoista: YouTube, Twitter, Facebook, Instagram tai Twitch ja niillä on yli tuhat seuraajaa. Monille tämä on vaikein Epic Gamesin asettama vaatimus, koska sen on oltava suosittu verkostoissa. Tästä syystä nykyään on tavallisempaa löytää Fortnite -miniatyyrejä YouTubesta tai pelaajia, jotka lähettävät pelejään Twitchin kautta.

Sinun on myös täytettävä a jäsenyys ja noudata yrityksen laatimia käytännesääntöjä sisällöntuottajille. Ja lopuksi sinun on voitava vastaanottaa maksusi Epic Gamesin valitsemalla menetelmällä.

Mitä parametreja Epic ottaa huomioon luojakoodin toimittamisessa?

Epäilemättä tärkein parametri, jonka Epic vahvistaa luojakoodin myöntämiseksi, on tilisi missä tahansa sosiaalinen verkosto. Tässä mielessä on oleellista, että olet saavuttanut yli tuhat seuraajaa ja että tili kuuluu sinulle; muuten koodi evätään.

Tietokone Fortniten kanssa

Mistä minun pitäisi pyytää Epic -luojakoodi?

Jos olet jo lukenut vaaditut parametrit ja täytät asetetut vaatimukset, voit käyttää epicgames -verkkosivustoa pyytääksesi luojakoodin.

Lähetä linkki tiliisi missä tahansa sosiaalisessa verkostossa

Kun olet pyytänyt liittymistä, saat vahvistuskoodin, joka sinun on liitettävä minkä tahansa sosiaalisen verkoston tilillesi ja lähetettävä linkki sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]. Näin yritys vahvistaa ja vahvistaa tilisi.

Myöhemmin Epic Games vastaa pyyntöösi viestillä, joka saapuu sähköpostiisi. Näin tiedät, onko hakemuksesi hyväksytty vai hylätty.

Kuinka paljon rahaa ansaitsen Epic Gamesin luojana?

Rahat, jotka ansaitset eeppisenä luojana riippuu seuraajia jonka olet saavuttanut sosiaalisissa verkostoissasi ja niiden uskollisuudessa. Epicille toiminta sosiaalisissa verkostoissa ja seuraajasi ovat merkityksellisiä, koska he investoivat peliin niin, että saat rahallista hyötyä.