Skip to content

Kuinka saada vahvistus Snapchatissa

16 de marraskuu de 2021
Kuinka saada vahvistus Snapchatissa

Hanki vahvistus Snapchatissa: Sosiaalisen median aikakaudella kenen tahansa on melko helppoa luoda valeprofiili satunnaisella nimellä tai henkilöllisyydellä. Toisaalta vahvistetuksi käyttäjäksi tuleminen on melko iso juttu, jolla on omat etunsa.

Snapchat on, kuten me kaikki tiedämme, yksi suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista, mutta valitettavasti Snapchatissa vahvistuksen saaminen ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää.

Alusta aloitti tilien varmentamisen julkkistileillä vuonna 2015, jotta julkkisten virallista tiliä on helppo seurata nettiläisten kannalta. Snapchat ei paljastanut tietoja todennettujen tilien todellisesta määrästä, joka sillä on tähän mennessä.

Vuonna 2015 ihmiset alkoivat huomata pienten emojien ilmestymistä tiettyjen julkkisten käyttäjätunnusten viereen. Yleissääntönä on, että ihmisten on toimitettava tietonsa sosiaalisen median yrityksille, jotka auttavat varmistamaan heidän todellisen henkilöllisyytensä. Valitettavasti tavalliset Snapchatin käyttäjät huomasivat, ettei ole olemassa sääntöjä tai ohjeita, jotka voisivat ohjata heitä määrittämään tilinsä vahvistetuksi. Snapchatin vahvistussääntöjen ymmärtäminen on hieman vaikeaa, koska tällä hetkellä ymmärretään, että käyttäjällä on oltava tilillään tietty määrä liikennettä, jotta hän voi saada vahvistuksen.

On yleinen käsitys, että heidän on annettava tiedot oikein tullakseen virallisiksi. Normaalilla aidolla käyttäjätunnuksella ei ole mitään syytä olla varmentamatta, jos hänellä on tilillään riittävä määrä liikennettä, mutta yritys itse ei vielä anna asiaan selvyyttä. Kuitenkin monet ihmiset väittävät, että heidän tilinsä on vahvistettu valittamalla Snapchatille päällekkäisistä tileistä. Mutta totuus on, että tavalliselle käyttäjälle on melko epätavallinen, epäselvä ja monimutkainen menettely saada tilinsä varmennettuna ja saada vahvistusmerkki, mikä saattaa kestää hyvin kauan.

Kuinka saada vahvistus Snapchatissa

Sosiaalisen median alustan on tarkoitus vahvistaa käyttäjätilit, kun se täyttää kriteerit, mutta se ei liity snapchat-todennusprosessiin.

Kuten aiemmin mainittiin, voit aina yrittää ottaa yhteyttä snapchat-tukipalveluun päällekkäisten tilien suhteen. Tämä saa Snapchatin tutkimaan asiaa ja pyytämään käyttäjältä henkilöllisyyden vahvistusta. Kun lähetät pyydetyn henkilöllisyyden vahvistuksen, voi kestää 4–5 työpäivää, ennen kuin Snapchat saa vastauksen.

He ilmoittavat käyttäjälle, onko tili vahvistettu vai ei, riippuen lähetetystä henkilöllisyyden vahvistuksesta. Jos vastaus on kielteinen, koska he eivät vieläkään ole varmoja siitä, onko käyttäjä huijari, käyttäjä voi yrittää toistaa koko prosessin uudelleen.

Tämän tempun lisäksi Snapchat-tukipalvelun hyödyntäminen tilin vahvistamiseksi, käyttäjä voi ottaa pitkän tien ja kokeilla vaiheita, jotka auttavat rakentamaan tilinsä luotettavuutta, kuten:

1. Brändin rakentaminen

Käyttäjän on perustettava brändi saadakseen vahvistuksen Snapchatissa, olipa hänen tilinsä henkilökohtainen vai yrityskäyttöön tarkoitettu. Ihmisten tulee huomata läsnäolo sosiaalisessa mediassa.

Vuorovaikutus useiden ihmisten kanssa, tilitarinoiden katseleminen ja niiden jakaminen snapchatissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla auttaa rakentamaan brändiä snapchatin käyttäjälle. Alhaisella sitoutumisella ja uudella tilillä se on melko vaikeaa, mutta pienellä omistautumisella se onnistuu, jos käyttäjä lataa uutta sisältöä säännöllisesti, pysyy aktiivisena ja houkuttelee paljon ihmisiä ja saamalla enemmän katsojia on mahdollista tavoittaa. taso, joka avaa oven varmennukseen.

Yleisesti ymmärretään, että käyttäjällä on oltava 50 000 näyttökertaa snapchat-tarinaa kohti, jotta hän voi saada tilin vahvistuksen.

2. Tarinan mukauttaminen

Snapchat-tarinoiden katsojat haluavat tuntea todellisen käyttäjän tilin takana, mikä tekee snapchatista henkilökohtaisempaa kuin Instagram. Yhden käyttäjän elämän todellinen sisältö tarinan kautta houkuttelee lisää katsojia, mikä puolestaan ​​antaa käyttäjälle enemmän julkisuutta ja mahdollisuuden saavuttaa 50 000 katsojamäärän vahvistamisen kiintiö.

3. Yhteyden muodostaminen yleisöön

Vuorovaikutus tai yhteydenpito yleisön kanssa on loistava tapa lisätä suosiota. Snapchat varustaa käyttäjän hyödyllisillä ja tehokkailla työkaluilla kyselyjen tai muiden houkuttelevien tekniikoiden luomiseen katsojien keräämiseksi. Se on fiksu tapa saada lisää yleisöä, mikä puolestaan ​​tuottaa enemmän julkisuutta, mikä auttaa brändin edistämisessä.

4. Uuden yleisön saavuttaminen

Tehokkaiden taktiikoiden käyttäminen yleisön hurmaamiseksi on toinen temppu, jota voidaan soveltaa uusien yleisöjen tavoittamiseen. Käyttäjä voi esimerkiksi käyttää taktiikkaa, kuten huutaa huutaakseen, jossa toinen käyttäjä on mukana ennalta määritetyn skriptin avulla, mikä houkuttelee enemmän katsojia.

5. Mainostaminen muilla sosiaalisen median alustalla

Käyttäjän olisi hyödyllistä levittää tarinoitaan muille sosiaalisen median alustoille, mikä auttaa tiliä saamaan lisää katsojaliikennettä ja luo polun viidenkymmenen tuhannen rajan saavuttamiseen tarinaa kohden.

Vahvistetun tilin edut Snapchatissa

Vahvistetulla tilillä on omat etunsa. Vahvistetun tilin saaminen Snapchatissa on harvinainen asia, ja se auttaa kasvattamaan yleisömäärää ja parantamaan sisältöä. Tavallisella tilillä on mahdollista kirjautua sisään vain yhdeltä tililtä, ​​mutta vahvistetulla tilillä on mahdollista kirjautua sisään useilta laitteilta, jotka auttavat julkkisten sisällöntuotantotiimin tarinoiden julkaisemisessa.

Tavallinen tilinomistaja voi löytää jonkun Snapchatista vain hänen tarkalla tilin käyttäjätunnuksellaan. Mutta vahvistettu tilin haltija saa mahdollisuuden löytää Snapchatista henkilön, jolla on oikea nimi. Lisäksi Snapchat ehdottaa vahvistettuja tilejä muille käyttäjille, mikä auttaa edistämään brändin arvoa ja saamaan lisää katsojia.

Johtopäätös:

Tilin vahvistaminen Snapchatissa on monimutkainen ja aikaa vievä toimenpide, mutta kun aktiivinen käyttäjä yrittää tehdä sen, siitä tulee varmasti kannattavaa. Yrityksen tai persoonallisuuden edistäminen on paljon helpompaa Snapchat-tilin avulla, jolla on tietysti tärkeä rooli suosion lisäämisessä.