Skip to content

Kuinka selvittää, onko tilini estetty tai kielletty Tinderissä, ja kuinka saada se takaisin

23 de kesäkuu de 2021
tinder icon ios 12844

Tinder on yksi uusimmista sovelluksista markkinoilla, se on sovellus tavata ja olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa kiinnostaa sinua tarkkailemalla heidän profiilejaan, mutta ole varovainen, että Tinder-tilisi voidaan estää tai kieltää, ja siinä tapauksessa opetamme sinua avaamaan sen.

On erittäin tärkeää tuntea sovellusten liiketoiminta tuntemaan edut, joita voimme saada. Tinder joka kerta, kun se havaitsee, että et ole yhteydessä tai et ole kirjautunut sovellukseen ja ensimmäinen se lähettää sinulle ilmoituksia voit siirtyä sovellukseen.

Tämä sovellus on luotu saamaan sokeat treffit tai ihmisille, jotka eivät ole kovin taitavia sanoilla, tai ihmisille, jotka tarvitsevat ajaa rakkautta.

Tinder on täysin ilmainen ja voit löytää sen pelikaupasta voidaksesi ladata sen helposti ja siten päästäksesi siihen ja aloittamaan sen käytön. Toivottavasti et ole viimeinen kokeilemaan yhtä parhaista treffisovelluksista.

Kuinka palautan tilini Tinderissä?

Tällä hetkellä luo Tinder-tilisi Lisät sovellukseen nimen tai käyttäjän sekä salasanan sisältävän sähköpostin. Annetussa sähköpostissa voit noutaa salasanasi. Voit myös muuttaa käyttäjänimeäsi Tinderissä turvallisuuden lisäämiseksi.

Palauttamalla tiliruutua napsauttamalla sinulle lähetetään välittömästi uusi salasana sähköpostiisi, jotta pääset Tinderiin uudelleen. Jos et pääse Tinder-tiliisi odota 24-48 tuntia päästäksesi uudestaan.

Tämä on helpoin tapa palauta tilisi joko estämisen, kiellon, unohtuneen salasanan tai sovellusvirheen vuoksi. Älä epätoivo ja tee edellä mainitut voidaksesi saavuttaa sen. Jos et enää halua jatkaa Tinderin käyttöä, voit poistaa sen pysyvästi.

Kuinka tavata ja tavata enemmän ihmisiä Tinderissä?

Jos olet loppunut ”Pidän sinusta” Älä huoli Tinderissä, voit saada enemmän tykkäyksiä jakamalla haluamasi henkilön profiilin, mutta lopulta et jaa kenellekään, mutta kopioit linkin, joka vie sinut haluamaasi profiiliin leikepöydälle.

Tällä tavalla voit ”tykätä” profiilistasi. Toisaalta, jos maassasi ei ole paljon ihmisiä, jotka käyttävät Tinderiä ja haluat, että sinulla on enemmän ihmisiä kenen kanssa keskustella, sinun on siirryttävä säätöihin ja nostettava tai pienennettävä enimmäismatkaa.

Tällä tavalla profiilisi päivitetään uudelleen sekä uusien ihmisten profiilit, jotka ovat lähempänä nykyistä sijaintiasi. Sinäkin voit vaihda kieltäsi ja niin voit sisällyttää muun tyyppisiä ihmisiä.

Paras päivä luoda Tinder-tili on sunnuntaisin klo 22.00–2.00. tilastollisesti todennettu. On muita sovelluksia flirttailuun tai kumppanin hankkimiseksi, kuten Badoo, kutsun sinut myös kokeilemaan sitä.

Tinder-tilini estettiin

Kuten monet sovellukset Tinder online-chat Sillä on mahdollisuus estää käyttäjä tai sovelluksen käytäntöjen tapauksessa, eli se on suoraan Tinder estää sinut rikkomalla tämän sovelluksen lausekkeita tai sääntöjä.

he kieltivät tinder-tilini

Voit ymmärtää tavallaan erittäin helppo hyvä Et voi käyttää Tinder-tiliäsi ja estetty tili näkyy punaisena tai jos kyseessä on käyttäjä, jolle lähetät viestin tai tekstin, eikä se tavoita häntä.

Tilini oli kielletty Tinderissä

Sana kieltää sitä käytetään nykyään paljon, koska se on kuin synonyymi estolle, mutta tunnettu henkilö voi kieltää sinut, joka haluaa tietää keskusteluistasi tai esiintyä sinussa profiilissasi.

Vältä olemasta varovainen näiden mustasukkaisten parien kanssa, koska tilastollisesti he ovat ihmisten yläosassa, jotka kieltävät tilit löytää uskottomia.

Kuten muutkin markkinoilla olevat sovellukset, Tinder ei ole pelastettu kiellolta, mutta siihen on aina tuhansia tapoja rikkoa koodit sovellusturva kieltotilien saavuttamiseksi, joko Tinderistä tai muista sovelluksista.