Skip to content

Kuinka siirtää kuvia Google -kuvista Shutterfly -palveluun

2 de syyskuu de 2021
shutterfly 14840

Tämän päivän artikkelissa puhumme Google -kuvista ja Shutterflystä, miten kuvia siirretään näiden pilvitallennuspalvelujen välillä valokuville ja videoille. Jotta voimme jatkaa, meidän on tiedettävä, mitä kukin näistä alustoista on.

Googlen kehittämä Google Kuvat on, kuten jo mainitsimme, alusta, jossa säästää tilaa puhelimessamme, asennamme kaikki valokuvamme yksityiseen pilveemme. Se julkaistiin vuonna 2015, ja on tavallista, että se asennetaan oletuksena uusimpiin Android -versioihin.

Toisaalta meillä on Shutterfly, jonka valokuvaajayritys on luonut samalla nimellä. Tämä alusta keskittyy enemmän valokuva -albumien luomiseen. Monet ihmiset käyttävät molempia sovelluksia, mutta he joutuvat tilanteeseen, jossa he haluavat lisätä valokuvakokoelmia tietämättä, miten se tehdään. Siksi näemme, kuinka koko tässä artikkelissa.

Lähetä valokuvia Google Kuvista Shutterflyen ja päinvastoin. Onko se mahdollista?

Tehokkaasti. Todella sekä Google Kuvat että Shutterfly ovat yhteensopivia keskenään, jopa mahdollisuudet linkittää kansioita alustalta toiselle. Erityisesti Shutterfly -tapauksessa voit saada valokuvia paitsi Google -kuvista myös Instagramista ja Facebookista, joten ei ole esteitä lähettää valokuvia toisilleen.

Shutterfy -sovelluksen käyttäminen valokuvien lataamiseen Google Kuvista

Tätä tehtävää varten on suositeltavinta, että meillä oli aiempaa tietoa Google Kuvista, koska jos meillä ei ole sitä, tämä tehtävä pystyy se kestää kauemmin kuin normaalisti. Ensinnäkin meidän on oltava kirjautuneena sekä Shutterfly- että Google Photos -tilillä.

Kun olemme tehneet tämän, siirrymme Shutterfly -tilillemme, jossa oikeassa yläkulmassa on ”Omat valokuvat” -vaihtoehto ja meillä on mahdollisuus nähdä myöhemmin lähettämämme valokuvat, mutta menemme sinne, missä lukee Yhdistä Google -kuviin jonkin ajan kuluttua, Kaikki Google Photos -pilven muisti ladataan Shutterglyyn.

Tätä menettelyä voidaan soveltaa puhelimistamme, jopa tietokoneelta. Joten meillä ei ole mitään ongelmaa pitää aina muisto mukanamme, käyttämällä vain molempien alustojen pilveä.

Valokuvakansioiden lataaminen ilmaiseksi Shutterflyen Google Kuvista

Olemme jo nähneet kuinka siirtää valokuvia Google -kuvista Shutterfly -palveluun, mutta nyt meidän on katsottava, miten voin siirtää albumeita Shutterfly -sovelluksesta Google -kuviin? Monet ihmiset kysyvät usein itseltään, joudutko maksamaan jostakin? Ja vastaus on ei. Tämä toimenpide on täysin ilmainen.

Aluksi meidän on jälleen avattava tilimme molemmilla alustoilla, samasta Shutterfly -tilimme Omat valokuvat -tilasta. viedä valokuvamme Google Kuviin. Muutaman minuutin kuluttua saamme haluamamme määrän valokuvia ja albumeita.

Kerran nämä alustat ovat erittäin yhteensopivia toistensa ja muiden sosiaalisten verkostojen, verkkosivujen ja laitteiden kanssa, kuten jopa siirtäminen Google Kuvista puhelimeemme. Kaikki ilman rajoituksia kehittyneiden välillä.

Androidista ja iOS: sta

Mitä tulee Android -laitteen tai iOS -laitteen käyttöön, kaikki Meidän on hallittava tätä menettelyä molempien alustojen sovelluksista saatavilla. Se voi olla ”tylsempää”, jos et käytä kahta ikkunaa samaan aikaan, mutta voimme silti tehdä sen tällä tavalla.

PC: ltä

Molemmat alustat on suunniteltu hyvin pöytätietokoneille yllä olevia vaiheita voidaan noudattaa turvallisesti molempien alustojen verkkosivuilta, mikä on jopa helpompaa kuin mobiililaitteella.

Voinko lisätä kuvia ja albumeita Shutterflyen iOS -laitteella?

Kyllä tietysti voit niin kauan kuin voit asenna Google Kuvat -sovellus iOS -laitteellesi, jaetun valokuva -albumin katsomisen ja luomisen lisäksi iPhonessa. Tätä tietoa tarvitaan kuvien ja albumien asianmukaiseen hallintaan.

lisää kuvia Shutterfly -palveluun

Muista kuitenkin, että Google Kuvat -sovellus, käytä tätä prosessia Shutterflyllä, on käytettävissä vain iPhonessa ja iPadissa, lukuun ottamatta muita iOS -laitteita.

Voit käyttää sitä Mac -tietokoneesta Kuvien ja albumien lisäämisen Google Kuvista ei tarvitse olla monimutkainen prosessi milloin tahansa. tarvitset vain työkalut ja hyvän Internet -yhteyden kaikkeen mitä aiot tehdä.

Jälkimmäinen on tärkeä, koska jos Internet -yhteys on epävakaa Kun lisäät kuvia ja albumeita, prosessi voi pysähtyä ja kaatua, jouduttaessa valitsemaan uudelleen kuvat tai albumit, jotka haluat lisätä tähän hämmästyttävään alustaan, jonka nimi on Shutterfly.