Skip to content

Kuinka siirtää WhatsApp SD -kortille Androidissa – helposti

3 de syyskuu de 2021
aplicacion galeria archivos android 14374

Kun ajattelemme käytä matkapuhelimiamme nopeasti ja heti, voimme käyttää erilaisia ​​mahdollisuuksia, jotka mahdollistavat kaiken tämän, koska mobiililaitteet ovat nyt välttämätön työkalu, josta on tullut vuosien varrella suuri liittolainen monille ihmisille ja joka mahdollistaa monipuolisen ja suoran sosiaalisen vuorovaikutuksen.

Vietämme päivä toisensa jälkeen matkapuhelimen edessä joko työssä, sosiaalisessa mielessä tai yksinkertaisesti saadaksemme häiriötekijän, luovan ajan ja tietysti parhaan mahdollisen viihteen parissa, etenkin viime päivinä elämme maailmanlaajuisen karanteenin vuoksi COVID-19 -pandemiaan tarvitsemme rsuorittaa mitä tahansa toimintaa, ja sosiaaliset verkostot, kuten WhatsApp, ovat osa sitä.

Mobiilikäyttöjärjestelmien edistysaskeleet ovat olleet innovatiivisia ja mahdollistaneet nopean käytön kaikissa töissä, mikä tuottaa paljon enemmän halua käyttää niitä oikein korkealla ennen kaikkea.

Mutta tiedämmekö todella, mistä tässä käyttöjärjestelmissä on kysymys? Jos näin ei ole, täällä tiedämme myöhemmin.

Mikä on pääkäyttäjä?

On huomattava, että pääkäyttäjänä toimiminen mahdollistaa helpomminkäyttää kaikkia käyttöjärjestelmän komentoja jota käytämme. Toisin sanoen, se on harjoitustila käyttöjärjestelmän mukauttamiseksi jollakin tavalla.

Yksi syy siihen, miksi ihmiset käyttävät tällaista ominaisuutta, on mahdollisuus poista sovellukset, jotka tulevat tehtaalta matkapuhelimella, eikä sitä voi poistaa näkyvistä, sitä käytetään myös tietojen varmuuskopioinnin parantamiseen.

Jotta käyttöjärjestelmiä mukautettaessa olisi selkeämpää, tarkoitamme ” Xposed -moduuleja ”, jotka kulkevat käsi kädessä sen kanssa. lisätä uusia toimintoja järjestelmään ja se vaikuttaa jotenkin myös häneen.

siirrä whatsapp sd -kortillesi

Kuinka voin siirtää WhatsAppini matkapuhelimen SD -kortille

Vaikka tämä olisi täydellinen ratkaisu tiedostojemme sisäiseen tallennustilaan, ilmoitamme teille, että ei ole vieläkään mahdollisuutta siirtää WhatsApp -sovelluksen suoraan SD -kortille matkapuhelimestasi. On kuitenkin olemassa vaihtoehto ulkoisen sovelluksen käyttämiselle, jonka avulla voit tehdä tämän siirron.

WhatsApp -asetukset siirtääksesi sovelluksen muistiin

Siirry Android -laitteellasi paikalliseen Tiedostot -kansioon tiedostonhallinnassa, siirry sitten Paikallinen> Sisäinen muisti -välilehdelle ja etsi sieltä löydettyjen kansioiden se, joka sanoo WhatsApp. Valitse se ja napsauta Siirrä tai Leikkaa ja voit sitten valita kohdekansion, johon haluat lähettää sen. Se kestää muutaman sekunnin, mutta kun se on valmis, kaikki tiedostosi on kopioitu tyydyttävästi.

Kuinka tallentaa WhatsApp -valokuvat ja äänet Androidin SD -muistiin

Käytännöllisin tapa tehdä tämä yksinkertainen vaihe on saada matkapuhelimesi juurtumaan, mutta jos näin ei ole, meillä on vaihtoehto sinulle. Vain sinun on ladattava sovellus Google Play Kaupasta ja seuraa muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita:

Hae ja asenna FolderMount Play Kaupasta

 • Avaa sovellus pääkäyttäjänä
 • Napsauta + -kuvaketta ja luo uusi kansio, johon haluat tiedostojesi jäävän
 • Etsi Origin -kohdasta kansion tarkka sijainti
 • Napsauta ’V’ ja tällä tavalla kansio luodaan matkapuhelimesi SD -muistiin
 • Aktivoi vaihtoehto: ”Sulje pois skannauksesta lähteestä” arvoon estää kuvien tai tiedostojen päällekkäisyyden
 • Siirry kansiojen luetteloon ja aktivoi WhatsApp -vaihtoehto, niin että Alkuperä -kansion ja kohdekansion välinen linkki luodaan

Kun olet valmis, kaikki tiedostot, jotka alat vastaanottaa WhatsApp -sovellukseesi, tallennetaan suoraan sisäiseen SD -korttiin.

siirtää whatsapp -tiedostoja kansioasennuksella

Kuinka siirtää WhatsApp SD -kortille ilman juuria

Se on hyvin usein kysytty kysymys käyttäjiltä, ​​ja onko se todellakin tämän toiminnon suorittaminen on hyvin yksinkertaista, koska voimme tehdä sen joko juurilla tai ilman sitä, tässä tapauksessa pystyäksemme tekemään sen ilman sitä, vaiheet selkeillä, hinnoilla ja lyhyillä.

Ensimmäinen on, kirjoita ” tiedostonhallinta ” Etsi matkapuhelimestamme ”WhatsApp” -kansio ja pidä sitä painettuna muutaman sekunnin ajan, sitten vaihtoehto, joka osoittaa ”lisää”, näkyy näytön oikeassa alakulmassa, napsautamme sitä.

Sitten saamme vaihtoehdon ” siirtyä ” ja tietysti valitsemme vaihtoehdon ” SD -kortti ”, Lopuksi painamme ” hyväksy ” ja voila, meillä on kaikki sovellustiedostot jo siirretty, se on niin helppoa, joten tee se!

Käytä tiedostonhallintaohjelmistoa En

Tässä jätämme sinulle täydellisen vaihtoehdon, jotta voit siirtää omaasi WhatsApp -sovellus SD -kortille matkapuhelimesi avulla hyvin yksinkertaisella sovelluksella ja sinun tarvitsee vain noudattaa seuraavia ohjeita:

 • Siirry Google Play Kauppaan ja lataa ES File Explorer -sovellus
 • Avaa sovellus ja siirrä näyttöä vasemmalle päästäksesi paikalliseen kansioon nimeltä ’SD Card’
 • Vieritä sitten alas ja etsi WhatsApp -kansio
 • Merkitse se muutaman sekunnin ajan ja sitten toimintoon: ’Lisää’> ’Siirrä’> ’SD -kortti’
 • Lisää sitten ja luo uusi kansio
 • Napsauta ’OK’ ja kaikki valitut tiedostot kopioidaan heti kohdekansioosi

Siirrä sovellukset MicroSD -kortille

Android -puhelin rootilla

Miksi juurruttaa matkapuhelimemme? Hyödyt ja haitat

Monet ihmiset päättävät tehdä tämän toiminnon tietämättä oikeastaan ​​mistä on kyse ja tietämättä heikkouksiaan ja vahvuuksiaan sen jälkeen, kun voimme tehdä juuri minkä tahansa matkapuhelimen tai tabletin, minkä vuoksi on hyväTiedä mitä aiomme käyttää.

Ei ole epäilystäkään siitä, että näin teemme parantaa mobiilimme suorituskykyä, ja jotenkin optimoida se ja myös optimoida joitain sovelluksia, tämä työkalu tuottaa korkeamman tuottolaadun myös mobiilikuormalle, joten se on ihanteellinen, jos ajattelemme sitä, voimme myös antaa root -pääsyn root -neroilla.

Mutta sillä on myös haittoja, ja se on se, että kun juurrutamme matkapuhelimeemme, se on mahdollista tai enemmän kuin varmaa menettää joitakin tiedostoja tai sovelluksia jotka ovat olleet sen luomisesta lähtien, emmekä tiedä, voisivatko ne jossain vaiheessa olla meille hyödyksi.

Ja samalla tavalla matkapuhelimen takuu menetetään kokonaan, koska se ei ole sen tehdasversiossa aiheuttaisi tappiota myös meilleLopuksi on huomattava, että matkapuhelimien markkinointi etenee nopeasti ja kehittää parempia teknisiä vaihtoehtoja, joita voimme haluttaessa hankkia.