Skip to content

Kuinka suojata Instagram-tilini ja saada se suojattua hakkereilta?

18 de toukokuu de 2022
app instagram movil 19195

Sosiaaliset verkostot ovat digitaalisia elementtejä, joita nykyajan käyttäjät käyttävät laajalti. Tarjoaa useita mahdollisuuksia, kuten yhteydenpidon perheeseen, ystäviin, uutisia, kommentteja ja suosikkiartistesi seuraamista.

Erityisesti ne ovat erittäin käytännöllisiä sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille ja suurille yrityksille. Sillä on kuitenkin merkitystä suojella tilejämme eri sovelluksissa. Siksi tässä lausunnossa näytämme sinulle tapoja suojata sosiaalista verkostoasi Instagram-alustalla ja välttää hakkerointia.

Kuinka voin luoda vahvan salasanan Instagram-tililleni?

Tiesitkö, että numerot ’123456’ ja ’salasana’ ovat olleet yksi eniten käytetyistä avaimista? Tämä johtuu siitä, että monet ihmiset laiminlyövät tämän määrittäessään pääsykoodia sovelluksiensa suojaamiseksi. Joten miksi on niin tärkeää, että sinulla on turvallinen salasana? Vastaus on yksinkertainen. Kun käyttäjä tai robotti pystyy murtamaan salasanasi, he voivat saada aikaan paljon vaivaa, mikä maksaa sinulle paljon rahaa.

Siksi, jos haluat tietää, miten luoda melko vahva avain Käytä Instagram-profiilissasi seuraavia suosituksia:

Käytä satunnaisia ​​symboleja ja numeroita

Salasanan laadinnassa on suositeltavaa käyttää numeroiden ja symbolien yhdistelmää. Tämän avulla voit vaikeuttaa hakkereiden pääsyä tilillesi. Jos esimerkiksi haluat suunnitella vahvan salasanan, voit tehdä sen valitse lause, josta pidät eniten ja valitse kunkin sanan pääkirjain. Aseta sitten satunnaiset numerot ja symbolit lauseen kirjainten väliin.

Kuinka vaihdan Instagram-salasanasi?

Yksi yleisimmistä ehdotuksista yksityisyyden hallintaan verkossa on vaihda salasanasi usein. Oletko käyttänyt samaa Instagram-käyttäjässäsi pitkään? On tullut aika vaihtaa salasanasi tälle alustalle. Tätä varten näytämme sinulle, kuinka se tehdään matkapuhelimellasi tai verkkosivustollasi.

 • Siirry ensin Instagram-sovellukseen ja paina oikeassa alakulmassa olevaa painiketta päästäksesi profiiliisi.
 • Sitten kosketat vaakasuuntaisia ​​viivoja, jotka sijaitsevat nimenomaan oikeassa yläkulmassa.
 • Valitse ’Asetukset’ jonka näet laitteesi alareunassa.
 • Napsauta nyt Suojaus.
 • Valitse avain.
 • Siellä sinun on syötettävä nykyinen salasanasi ja valittava uusi. Sitten sinun täytyy laittaa vielä kerran nähdäkseen, että se on sama ja älä tee virhettä.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen Facebookissa. Tätä varten sinun tulee napsauttaa linkkiä, joka näkyy samassa osiossa vaihtaaksesi salasana. Instagram vahvistaa, että olet ottanut Facebookin käyttöön matkapuhelimeesi ja että olet aiemmin osallistunut sovellukseen. Sillä hetkellä näkyviin tulee uusi näyttö, johon asetat viimeisin salasana 2 kertaa.

sovellus mobiililaitteille

Noudatettavat vaiheet kaksivaiheisen vahvistuksen aktivoimiseksi Instagram-tililläni

 1. Kirjoita Instagram-profiilisi Android- tai iOS-järjestelmälaitteellasi.
 2. Siirry alustan asetuksiin.
 3. Valitse Suojaus-elementti.
 4. Napsauta sitten Kaksitekijäinen todennus.
 5. Siellä näet 2 vaihtoehtoa: tekstiviesti ja todennusjärjestelmä.
 6. Valitset haluamasi vaihtoehdon ja seuraat niiden osoittamaa prosessia.

Kuinka voin tarkistaa Instagramiin liitetyt laitteet?

Napsauta profiilisi asetuksia ja sitten suojausta, löydät kaikki tiliisi linkitetyt laitteet. Tässä osiossa näet, oletko muodostanut yhteyden näillä laitteilla tai kuka on syöttänyt käyttäjän, ilmoittaa sinulle sijainnin ja päivämäärä, jolloin se tehtiin.

Vinkkejä hakkeroinnin välttämiseksi Instagram-tilillä

Tiedämme, että tämän tyyppisellä alustalla on käyttäjiä, joilla on tilit töihin, kuten kauppoja tai ammattisuunnittelijoita. Tällaisissa tapauksissa on hyvä tietää joitakin perussuosituksia hakkeroinnin estämiseksi. Vinkkejä Facebookin suojaamiseen hakkereilta. Yksi tärkeimmistä on todentaminen kahdessa vaiheessa.

Jos saat outoja viestejä tuntemattomilta tileiltä, ​​sinun tulee mennä Instagram-asetuksiin. Napauta sitten ”Tietosuoja” ja sitten Viestit. Kun olet siellä, valitse ”vain seuraamasi ihmiset” -kohdassa ”Ota uudet viestipyynnöt käyttöön”. Näin vain sinua seuraavat käyttäjät he voivat lähettää sinulle DM:n.

suojaa matkapuhelintasi

Vältä tietojenkalastelua hinnalla millä hyvänsä

Jos he lähettävät sinulle sähköpostin Instagramista, jossa on linkki, mutta et ole varma, että se on heiltä. Suosittelemme, että et syötä niitä mistään syystä, koska hakkerit he käyttävät tietynlaista tekniikkaa huijatakseen sinua ja siten hakkeroida tilisi.