Skip to content

Kuinka sytyttää tai tuhota ja sammuttaa kokko ARK: Survival Evolved

27 de elokuu de 2021
hoguera ark

Olit eilen kotonasi, mutta tänään olet ARK: n keskellä ja sinun on kohdattava ongelmia, joita et odottanut kohtaavasi. Sinulla on esivalmistettu idea, että syödäksesi ja sytyttääksesi yöllä kytket liesi ja kytkimen päälle, mutta ARK -maailmassa, se ei ole niin yksinkertaista. Se on virtuaalimaailman taikuutta, joka testaa henkisiä kykyjäsi loputtomilla tavoilla, sytyttämällä tai tuhoamalla ja sammuttamalla kokon, se on yksi niistä tapauksista.

Pelien maailmankaikkeus on aina käden ulottuvilla, ja siinä on niin monia teknisiä välineitä, eksyä virtuaalimaailmaan, irtautuminen fyysisen maailman ongelmista on ilo.

Voit pelata matkapuhelimellasi ja muilla, tietokoneella tai konsolilla. Jos käytät matkapuhelinta, sinun tarvitsee vain katsoa sovelluskaupasta, ja löydät parhaat pelit Android -matkapuhelimille ilman Internetiä.

Selviytyminen ARK: Survival Evolved

Tänään olemme saarella, ARK: n saarella, törmäämme elementteihin, joita emme näe jokapäiväisessä elämässämme, kuten petoja ja tarvetta herättää unemme selviytymispuoli. Saapuessasi ARK -maailmaan näemme horisontissa olentojen liikkeen, tilojen vehreyden, kolossin ja puiden vaikuttavan ulkonäön ja koon.

Kaikki tämä johtaa meidät engrammeihin, jotka eivät ole mitään muuta oppia oppitunteja. Muista aina parantaa pelin suorituskykyä oikeilla asetuksilla.

Koska tieto on valtaa, engrammit ovat kokonaisvoimaa, tämä tieto rakennetaan kokemuksella. Mutta annamme sinulle joitain tapauksia, kuinka sytyttää tai tuhota ja sammuttaa kokko, joukon gadgeteja, jotka ovat selviytymisen avaimia. Engrammien ylpeys on aina se, että mitä enemmän tiedät, sitä enemmän hallitset ARK -universumia.

Se alkaa aina alkeellisuudesta eli alkeellisimmasta. Ja jos oletat tämän olevan katto ja mukavuus, niin tervetuloa raakuuden maailma ARK. Missä todellisessa elämässä todella tärkeä siirretään virtuaaliseen tilaan. Muistutettaessa meitä siitä, että olennainen ei usein ole näkyvissä, on paradoksaalista, että digitaalisessa maailmassa kohtaamme simulointiin tuodun todellisuuden ankaruuden.

ARK: n selviytymisen parametrit

Terveys tietysti eloton hahmo ei voi pelata. Elämän pisteet pienenevät, jos sitä hyökätään, jos se kärsii nälkää tai nestehukkaa, aivan kuten voimakkaat putoamiset ovat kuolinsyitä.

Energia, se mahdollistaa juoksemisen ja petojen maailmassa, mikä on avain, sen lisäksi, että se liikkuu vakaasti. Happi, se joutuu sukeltamaan joissakin tapauksissa, ja tätä varten on osoitettu happitaso, jos elementti puuttuu, kuolema on varma.

Ruoka, se on ravinnon säiliö, joka keholla on, se on yksi parametreista, jotka jatkuvasti vähenevät, joten on ensisijaista, että sinulla on jotain syötävää käsillä.

Vesi on toinen perus- ja ratkaisevista elementeistä ja samalla yksi niistä, jotka laskevat eniten. nesteytys on etusijalla aina ja kaikissa olosuhteissa. Paino, voi vaikuttaa pelattavuuteen, kun varasto on ylitäytetty, pelaaja hidastaa niin, että pystyy pysymään liikkumattomana.

poika pelaa arkia tietokoneella

Muita näkökohtia, kuten lähitaisteluvaurioita, nopeutta, käsityötaitoa ja lujuutta, on pakko olla aina tasapainossa, vain tajuttomuuspalkki on se, jonka pitäisi yrittää olla tyhjä, koska muuten hahmo pyörtyy.

Kuinka sytyttää tai tuhota ja sammuttaa kokko ARK: ssa

Kun kokko on rakennettu ja sijoitettu sopivaan paikkaan, jatkamme sen sytyttämistä. laita a syttyvää materiaalia kuten puu, olki tai ruuti, nuotion inventaariossa. Jos haluat siirtää sen tähän luetteloon, tai valitse kohde ja valitse tyhjä paikka luettelossa ja paina toimintoa. Sen avulla sytytetään kokko.

Jos haluamme sammuttaa sen tai tuhota sen, sinun ei tarvitse käyttää toimintapainiketta ja lyö sitä villisti taskulampullasi, näitä resursseja ilman kuluttamista voidaan edelleen käyttää myöhemmin, poistumme toiminnoista ja painamme Y, se sammuu ilman paljon stressiä