Skip to content

Kuinka tarkistaa matkapuhelimen IMEI ja tarkistaa, onko se estetty

3 de syyskuu de 2021
candado bloqueado 14120

IMEI kuten nimestä voi päätellä ’International Mobile Equipment Identify’ Ne ovat 15–17 -numeroisia numeroita, joita pidetään puhelimen ainutlaatuisena ja toistamattomana rekisterikilvenä. Koska se mahdollistaa erottaa joukkueen toisesta. Jos sinun on tarkistettava IMEI -tunnuksesi tai sen esto, voit tehdä sen useilla tavoilla, yksi tapa on valita * # 06 # matkapuhelimen näppäimistöllä ikään kuin soittaisit.

Siellä näkyy koko IMEI -numero, joka koostuu seuraavasti; ensimmäiset 6 numeroa ovat TAC (Type Allocation Code), numerot 7 ja 8 ovat valmistajan koodi, numerot 9-14 ovat todentajakoodi, kun taas viimeistä numeroa käytetään vain laitteen todentajana.

On huomattava, että tämä koodi mahdollistaa laitteen vapaan käytön, koska sen avulla teleyritys voi tunnistaa sen ja siten puheluita, lähettää viestejä muiden toimintojen joukossa. Jos puhelimen IMEI -koodi estetään tai siitä ilmoitetaan, se aiheuttaisi käyttäjälle ongelmia, koska hän ei voi käyttää matkapuhelinta vaaditulla tavalla.

Yleensä IMEI -koodin saaminen on yksinkertaista, jos se on päällä, mutta jos se ei ole niin, hanki IMEI -koodisi, jos puhelimesi on pois päältä tai sinulla ei ole sitä lähellä, voit myös tehdä sen ja jopa tietää tai Tarkista, onko puhelimeni IMEI lukittu, sinun on vain vahvistettava se saavuttaaksesi sen.

Vaihtoehdot tietää ja varmistaa, onko matkapuhelimen IMEI estetty

Useimmissa tapauksissa puhelimen IMEI -numero lukitaan Se tapahtuu, koska se ilmoitettiin varastetuksi. Tämä tapahtuu hyvin usein nykyään ja sitten nämä joukkueet myydään edelleen. Siksi, jos haluat tietää, onko puhelimen IMEI estetty, tai tarkista IMEI, sinun on vain suoritettava vahvistus epäilysten poistamiseksi.

Toinen tapa tietää, että puhelimemme on estetty, on toisen kautta matkapuhelinoperaattoreita. Monissa tapauksissa, kun varastettu puhelin ilmoitetaan, vain jotkut operaattorit estävät sen. Jos sinulla on muita Sim -kortteja, joita voit käyttää, voit yrittää asettaa ne päätelaitteeseesi tällä tavalla, jos se tunnistaa ne ja kaikki on kunnossa, matkapuhelinta ei estetä.

Muista, että jos puhelimesi lukitusta ei avata, se ei tunnista muita operaattoreita. Usein tämä tapahtuu, kun ostat matkapuhelimen tietyn operaattorin myymälästä, joten nämä ovat yksinomaisia.

Parhaissa tapauksissa voit viedä puhelimesi kauppaan, josta se on ostettu pyytää vapautusta. Tämä on täysin ilmaista, koska käyttäjien on vapautettava laitteet kolmen kuukauden jatkuvan käytön jälkeen. Tämä on yksi tapa saada henkilö testaamaan puhelinpalvelu.

Mistä tietää, onko matkapuhelin ilmoitettu varastetuksi?

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on Tarkista, että laite tunnistaa puhelinverkon ja toimii normaalisti. Eli voit soittaa ja lähettää viestejä. Suorittamalla tämän vaiheen saat selville, onko puhelin lukittu vai ei. Koska IMEI on estetty, laite ei tunnista puhelinoperaattoreita eikä salli sinun soittaa puheluita.

On huomattava, että tämä menetelmä ei ole täysin idioottivarma, koska signaalin vastaanotto ei ehkä ole hyvä tai tapahtuu jotain, joka ei salli puhelun soittamista. Siksi on suositeltavaa ota yhteyttä puhelinoperaattoriin tarkistaa IMEI -koodin suoraan heidän kanssaan, koska heillä on tietokanta, jossa on lukittuja koodeja. Ja niin voit tarkistaa, onko matkapuhelimesi IMEI ilmoitettu varastetuksi.
IMEI -raportti esti matkapuhelimen

Vaiheet matkapuhelimen IMEI -tunnuksen tarkistamiseksi

Tarkista mobiililaatikosta

Kaikilla joukkueilla on IMEI -painatus jossain ja myös alkuperäisessä laatikossaan, johon se oli pakattu, löydät tämän koodin myös painettuna. Siksi voit tehdä tarkistuksen soittamalla suoraan seuraavaan numeroon * # 06 #, jotta IMEI näkyy laitteen näytöllä, ja varmista siten, että se on sama kuin tulostettu.

Valitse numero * # 06 # matkapuhelimella

Toinen menetelmä on, aseta SIM -kortti laitteeseen toiselta operaattorilta tarkistaa, onko se estetty vai ei. Toinen tapa tarkistaa puhelimen IMEI on soittaa * # 06 # koodin saamiseksi ja siirtyä IMEI.info -sivulle, jossa sinun on annettava IMEI -koodi sellaisena kuin se näytetään näytöllä.

Valitse sitten vaihtoehto ’Tarkista SN / TAKUU / KANTAJA’. Täältä näet täydelliset tiedot puhelimen tilasta. Jos Operaattoriosassa lukee AUKI, mikä tarkoittaa, että joukkue on vapaa, mutta jos se ilmaisee operaattorin nimen, se johtuu siitä, että se on rajoitettu häneen.

Muista lopuksi, että jos joudut varkauden tai ryöstön uhriksi, sinun on ilmoitettava tapahtumasta toimivaltaisille viranomaisille ja laitteen käyttäjälle. Koska tällä tavalla voit estää varastetun matkapuhelimen IMEI: n avulla ja estää varasta käyttämästä sitä.