Skip to content

Kuinka tarkistaa, onko tulostin verkossa ja kytketty tietokoneeseen

4 de syyskuu de 2021
impresora red wifi 14752

Tulostimet ovat a olennainen osa melkein kaikissa töissä, sen tehtävänä on tulostaa arkille käyttäjän tai käyttäjien tarvitsemat asiakirjat. Ongelma ilmenee, kun suurella toimistolla on useita työntekijöitä ja heillä on vain yksi tulostin.

Tätä varten HP: n kaltaiset yritykset integroinut verkkotoiminnon tiimeihinsä. Tämän avulla useampi kuin yksi tietokone voi tulostaa samaan verkkotulostinlaitteeseen.
Tietokoneen määrittäminen muodostamaan yhteys verkkotulostimeen
Verkkotulostimet yleensä käytä langallista Ethernet -yhteyttä tai langatonta yhteyttä. Kun tulostin on yhdistetty, meidän on jaettava se verkkoon. Tämä tehdään niin, että useampi tietokone voi käyttää sitä ja että sen käyttäjät voivat tulostaa Internet -ohjaimien avulla.

Varmistaaksemme, että tulostin on liitetty tietokoneeseemme ja verkkoon, meidän on katso tietokoneen asetuksista, laitteissa ja sitten tulostimissa ja laitteissa. Täällä meillä on mahdollisuus nähdä, mitkä tulostimet olemme lisänneet tietokoneeseemme, ja mahdollisuus lisätä lisää.

Jos asiakirjaa tulostetaan arkille verkkotulostimemme kautta, jos se ei ole yhteydessä verkkoon, se heittää ilmoituksen heti näytölle eikä tulostusprosessia suoriteta loppuun. Jos tulostin on liitetty verkkoon, prosessi onnistuu.

Jos käytät matkapuhelinta tulostinsovelluksen kanssa, valitse tulosta etänäVoit tarkistaa, onko tulostin verkossa, tarkistamalla sen tilan sovellusvalikosta.

Langallinen tulostin

Voit määrittää verkkotulostimen asetukset asentamalla kotona mahdollisesti olevat langattomat yhteyskaapelit. esimerkiksi reititin tai pistoke, jotta Internet toimitetaan sille. Jotta voit yhdistää sen onnistuneesti, annamme sinulle seuraavat suositukset

 1. Sammuta sekä tulostin että laite, jossa on Internet -yhteys
 2. Liitä tulostin ja tietokone mieluiten luokan 5 tai korkeammalla kaapelilla
 3. Lopuksi sinun on käynnistettävä kaksi laitetta uudelleen ja se on siinä

Langaton tulostin <
Tässä tapauksessa, sinun ei tarvitse käyttää ärsyttäviä kaapeleita että joskus emme edes tiedä mitä tehdä heidän kanssaan. Tämän työn yksinkertaistamiseksi on mahdollista muodostaa yhteys langattomaan verkkoon; joka toimii ilmaan lähettämien signaalien ja ohjelmiston kanssa.
Mahdollisesti voit liittää sen suoraan kotisi Wi-Fi-verkkoon suorittamalla muutaman yksinkertaisen vaiheen. Tarkista, tarkista ja tarkista ensin tulostimesi käyttöoppaasta, onko se yhteydessä verkkoon ja miten se toimii. Jos langattomalla verkolla on salasana, sinun on annettava se ja siinä kaikki; tällä tavalla tulostin asennetaan Wi-Fi-verkkoon.

Jaa tulostin eri tietokoneiden kanssa

Jos sinulla on useita tietokoneita kotona ja haluat, että ne kaikki yhdistetään tulostimeesi, se on mahdollista tehdä hyvin yksinkertaisella ja käytännöllisellä tavalla. Aloita kytkemällä tulostimeen kaapeli, joka on Internet -lähde; Siirry nyt tietokoneeseen ja siirry Käynnistä -painikkeeseen, jossa etsit vaihtoehtoa, joka sanoo ”laitteet ja tulostimet”

Tässä osiossa sinun on napsautettava Lisää tulostin; Siellä voit valita ”lisää verkko-, langaton tai Bluetooth -tulostin”, napsauta tätä ja se näyttää sinulle uuden välilehden, jossa sinun on valittava laite, johon haluat muodostaa yhteyden. Tästä alkaa viimeinen prosessi ja napsauta jokaisessa näytössä näkyvässä vaiheessa Hyväksy tai Seuraava.

Tietokoneen näytössä näkyy ilmoitus yhteyden muodostamisesta; sitten sinun on annettava tietty nimi, jolla voit helposti erottaa tulostimesi, ja paina seuraava. Lopuksi annat vaihtoehdon ”jakaa tulostin muiden verkon laitteiden kanssa”. Sitten laitat muihin tietokoneisiin verkkotulostimen tiedot ja ne voidaan synkronoida automaattisesti.

liitä tulostin tietokoneeseen

Windows 7

Käyttäjänä voit tehdä sen Windows 7 -tietokoneesi voi muodostaa yhteyden verkkotulostimeenLue huolellisesti, niin tiedät kuinka se tehdään yksinkertaisilla vaiheilla.

Pääasia on määritä verkko ja asenna tulostin, ilman tätä et voi jatkaa seuraaviin vaiheisiin. Kun olet tarkistanut edellä mainitut asiat, siirry aloittamaan tietokoneellasi; sinun pitäisi etsiä laitteita ja tulostimia; Sitten valitset sen, jonka haluat jakaa, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja siirry sen ominaisuuksiin.

Myöhemmin sinun on napsautettava jaa ja näet ”Jaa tämä tulostin” ja napsautat myös siellä. On mahdollista muuttaa järjestelmän mukaan tulostimelle määritettyä nimeä haluamallasi tavalla; napsauta sitten hyväksy; Lopulta tulostin on asennettu verkkoon ja voit käyttää sitä.

Windows 10

Sen sijaan, kun kyse on uudesta Windows 10 -järjestelmästä, prosessi on hyvin samanlainen kuin edellinen; mutta joidenkin sanojen ero ja prosessi, joka vaatii vähintään muutaman lisäohjeen lisäämisen. Kuten edellisessä tapauksessa, varmista, että tulostin on asennettu ja verkko on määritetty.

Siirryt alkuun, haet laitteen asetuksista, skannerista ja tulostimesta; valitse yhdistettävä tulostin ja valitse sitten hallinta; kun napsautat täällä jaettua käyttöä ja sitten tulostimen jakamista. Tämän lisäksi voit muuttaa jaettavan tulostimen nimeä ja jopa jakaa ohjauspaneelin kanssa paremman ja nopeamman käytön saavuttamiseksi.

Miksi tietokoneeni ei tunnista tulostinta?

Joskus tietokoneet eivät tunnista tulostinta, tämä voi johtua joistakin syistä; esimerkiksi, että se on purettu, että yhteys on katkennut; Voi myös olla, että kaapeli on kytketty huonosti tai se sijaitsee väärässä portissa; Toinen tapaus on, että tulostin on käynnistetty uudelleen tai alustettu.

Jos sinulla on nämä olosuhteet tai ainakin yksi; Ensinnäkin Varmista, että USB -kaapeli on kytketty oikein tai jos se ei onnistu, sinun on vaihdettava portti; voit myös yrittää käynnistää molemmat tietokoneet (tulostin ja internet) uudelleen; jos se ei toimi, se etsii tietokoneelta, onko se muuttanut nimeä ja muodostaa yhteyden uudelleen; viimeisenä strategiana soita teknikko tai asiantuntija.

PING -komento

PING -komento on osa Windowsin komentokehotetta; Tässä mielessä se onnistuu tunnistamaan yhteyden tiettyihin laitteisiin, kuten tulostimeen. Se tunnistaa heti, onko molempien komponenttien välillä yhteys vai ei; Voit tehdä tämän suorittamalla seuraavat ohjeet.

 1. Hae komentokehotteesta
 2. Kun välilehti on auki, kirjoita ensimmäiselle riville PING ja tietokoneen IP -osoite
 3. Sitten tulostin alkaa vastata komentoihin, mikä tarkoittaa, että se toimi
 4. Jos ei, se ilmoittaa ”ei voinut käyttää isäntää”
 5. Joten ongelman on oltava IP -osoitteessa eikä komennossa

verkkotulostin puhelin ja tabletti

Miten tulostin liitetään tietokoneeseen?

Kun puhumme tulostimista, mieleen tulee erilaisia ​​merkkejä, ja se on juuri sitä Tulostimen liittäminen tietokoneeseen tai tietokoneeseen riippuu sen merkistä On. Vaikka tapa yhdistää ne on melko samanlainen kaikkien kesken.

Näin on vain joidenkin tulostimien, myös monitoimitulostimien, tapauksessa liitettävä tietokoneeseen USB -kaapelilla, ne ovat jo käyttövalmiita. Toiset vaativat tiettyjen ohjelmien asentamista.

Jos haluat liitä tulostin tietokoneeseen Sinun on otettava huomioon ja noudatettava alla esitettyä menettelyä:

 • Varmista, että sinulla on USB -liitäntäkaapeli tulostimesta, jotta voit liittää sen tietokoneeseen ja sijoittaa tulostimen vakaaseen paikkaan ja riittävän lähelle tietokonetta, jotta se muodostaa yhteyden oikein
  Kytke tulostin virtalähteeseen ja paina tulostimen virtapainiketta
 • Liitä tulostin tietokoneeseen USB -kaapelin kautta. On suositeltavaa, että tietokone on jo kytketty päälle ja auki
 • Paina PC -valikkokuvaketta ja valitse ” -osaasetus ’
 • Paina vaihtoehtoa laitteista, tulostimista tai skannerista
 • Valitse ’lisää tulostin tai skanneri ’. Tässä vaiheessa sen USB -kaapelilla yhdistetyn tulostimen nimen pitäisi tulla automaattisesti esiin. Yleensä tämä nimi koostuu tulostimen mallista ja muista tulostimen tiedoista.
 • paina tulostimen nimeä ja valitse ’Lisää laite’ ja valitse tulostin

Kun tulostin on kytketty tietokoneeseen, se näkyy näytössä tulostimen asennusta ja asetusten määrittämistä varten kokoonpano, joka on mukautettava ja ehkä ohjelmisto tai ohjain, joka sinun on asennettava.

Uusien tulostimien mukana toimitetaan CD -levy, joka sisältää ohjelman, joka on asennettava sen liittämisen jälkeen, ja jos sinulla ei ole sitä, voit lataa se verkossa.

Verkkotulostimien edut

Joillekin suurimmat verkkotulostimien etu riippumatta siitä, mihin ne on asennettu, voit tilata sen tulostamaan haluamasi asiakirjat Internetiin yhdistetyn kaukosäätimen kautta.

Toinen etu on, että meillä ei tarvitse olla niin paljon kaapeleita paikassa, johon se on asennettu. Joiden kanssa tulostimessa on Internet -yhteys vakaa ja energialähde riittää. Samalla tavalla sitä voidaan käyttää paitsi yhden, myös useiden tietokoneiden kanssa.

Joillakin nykyaikaisilla tulostimilla on jopa mobiilisovellus, josta voit lähettää tulostamaan laitteen kautta matkapuhelin tai tabletti, voimme myös muuntaa langallisen tulostimen langattomaksi bluetoothilla.