Skip to content

Kuinka tarkistaa PS5:n pelitunnit? – Hallitse aikaa

7 de maaliskuu de 2022
play station 18603

PlayStation 5 -konsolilla, kuten muillakin uusimman sukupolven konsolilla, on järjestelmässään mahdollisuus nähdä, kuinka monta tuntia olet pelannut yhteensä. Tämä on sinun tehtäväsi määrittää, kuinka paljon aikaa käytät peleihin ja kuinka hallita itseäsi paremmin. viihteessä sen kanssa. Näemme myös ostohistorian ja muut toiminnot, jotka ovat erittäin innovatiivisia ja tarjoavat paljon tietoa, jota meillä ei aiemmin ollut saatavilla.

Tiedostaaksesi tämän aikajanan, sinun tulee tietää, että se ei näy päävalikossa eikä se sijaitse niin, että voit helposti nähdä sen, mutta voit käyttää näitä tietoja helposti. Tässä artikkelissa tutkimme tapa tarkistaa nämä aukioloajat ja katso myös mitä muita tämän apuohjelman vaihtoehtoja tulee; joka auttaa hallitsemaan paremmin videopeleille omistettua aikaa.

Kuinka voin tarkistaa Playstation 5 -konsolin pelitunnit?

Jos olet PlayStation-pelaaja ja sinulla on suosikkipeli, saatat huomata itse, että käytät paljon aikaa siihen, mutta et varmasti ole varma todellinen aika, jonka vietät pelissä. PlayStation-konsolissa on seurantalaite, joka aktivoituu, kun aloitat pelin ja pidät sen aktiivisena. kaikki tämä aika laskee tai kerääntyy, se ei ole näkyvissä, kun avaat pelin, tietääksesi sen sinun on mentävä toiseen ikkunaan.

Tämä apuohjelma tuo mukanaan muita vaihtoehtoja, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä tehtäessä näitä tarkistuksia, voimme tietää kuinka monta tuntia olemme pelanneet itse, kuten voit selvittää kuinka monta tuntia ystäväsi on pelannut. Kaikkea tätä varten on olemassa menetelmiä, jotka näemme alla; Tätä varten PlayStation 5:tä ei tarvitse päivittää, koska tämä sisältyy konsoliin alkuperäisesti ostohetkellä.

Tarkistaakseni pelituntini

Aloittaaksesi ja tarkistaaksesi sijoittamasi pelitunnit sinun on suoritettava useita vaiheita, jotka on helppo suorittaa. Muista, että pelien hallinta on tärkeää, jotta et liioittele sitä liikaa, katsotaanpa.

Tarkista ystäviesi kertyneet pelitunnit

 1. Kirjoita profiilisi PS5:n oikeaan yläkulmaan
 2. Seuraavaksi pääset peliin
 3. Sitten Ystävät > Yleiskatsaus
 4. Etsi luettelosta peli, jonka tunnit haluat nähdä
 5. Pelattujen tuntien määrä näkyy pelin nimen alla.

Mitä tehdä, jos haluan nähdä ystäväni pelaamat tunnit?

Mitä tulee nähdä, kuinka kauan ystäväsi on pelannut, se on yksinkertaista ja hieman samanlaista kuin edellinen menetelmä, jotta voit tehdä tämän vahvistuksen, sinun on noudatettava seuraavaa reittiä. Ensinnäkin käynnistä PlayStation 5 ja siirry kohtaan Profiili > Ystävät > Valitset ystäväsi> Mene ystäväsi taloon> Pelilista; täällä näet pelit ja kaikki tiedot peliajasta.

Samalla tavalla pelin nimen alla olevassa osiossa näkyy, kuinka paljon aikaa on kulunut ja viimeisimmän yhteyden aika. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, koska kun teet varmuuskopion PlayStationissa ja avaat tilisi sivustolla, myös nämä pelituntien tiedot tallennetaan.

Miten pelitunteja rajoitetaan PS5:llä?

Sikäli kuin pelituntien rajoittaminen on mahdollista, sinulla voi olla tähän erilaisia ​​syitä, mutta yleisin saattaa olla rajoittaa leikkitunnit lapselle äläkä anna hänen leikkiä koko päivän. Täältä saamme erilaisia ​​​​vaihtoehtoja; Kuinka asettaa tietty aika, jolloin et voi pelata, määrittää päivät, jolloin pelaaminen on sallittua, ja päivä, jolloin tietyn ajan pelatessa se ilmoittaa ja sulkee pelin.

Tämän kokoonpanon tekemiseen meillä on kaksi vaihtoehtoa PlayStation-verkkosivustolta, avaamalla käyttäjämme järjestelmänvalvojana ja tietysti samasta konsolista. Katsotaanpa, miten jälkimmäinen toimii.

 1. Kirjaudu PS5:lle järjestelmänvalvojana.
 2. Sitten siirryt kohtaan Asetukset.
 3. Siirry Perhe ja lapsilukko -osioon.
 4. Perhehallinta.
 5. Kirjaudu lapsesi tilille.
 6. Aseta aikavyöhyke ”peliaika-asetuksissa”
 7. Kun olet määrittänyt pelin rajoitukset, napsauta Tallenna

tietää ps5:llä pelattujen pelien prosenttiosuuden

Mitä muita tietoja näkyy, kun katsot PlayStation 5:llä pelattuja tunteja?

Tiedon osalta, tämän osan ajasta, jonka vietät videopelissä, voit saada muuta tietoa, joka voi olla erittäin hyödyllistä, se ei ole vain aika, joka näkyy, voit tarkistaa pelien päättymisprosentin, jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat lopettaa pelin 100%; Tällä tavalla tiedät, miten edistymisesi etenee ja kuinka paljon tarvitset sen suorittamiseen.

Kuinka piilottaa ystäviltäni PS5:llä pelatut tunnit?

Jos et halua ystäviesi vakoilevan pelituntejasi, voit myös tehdä asialle jotain, tämän saavuttaminen on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain tehdä seuraava. Tätä varten sinun on avattava PS5:n tietosuojavalikko ja annettava vaihtoehto ”piilota pelejä muilta pelaajilta”tästä löydät luettelon omista peleistäsi, ja sinun tarvitsee vain aktivoida kytkimet estääksesi muita näkemästä sitä.