Skip to content

Kuinka tasoittaa, suurentaa tai laajentaa karttaa Minecraftissa – suurenna karttaa

27 de elokuu de 2021
MCSH1625 01

Kun aloitamme Minecraftin pelaamisen, yksi päätavoitteista on tutkia kaikkia olemassa olevia biomeja. Ja vaikka on totta, että voimme tehdä paljon pelin sisällä, aiomme aina tuntea edelleen ympäröivän ympäristön.

Itse asiassa on olemassa työkaluja, jotka voivat auttaa meitä saavuttamaan sen, kuten kartta. Jos haluat tietää kuinka tasoittaa, suurentaa tai laajentaa karttaa Minecraftissa, tässä näytämme, kuinka saavutat sen.

Seuraavilla vaiheilla saavutat tavoitteesi tehdä kartasta isompi että voit pelin sisällä ja voit siten nauttia paljon enemmän kaikesta ympärilläsi olevasta. Kartan avulla olet paras tutkimusmatkailija, joka voi olla Minecraftia pelatessasi.

Kuinka suurentaa tai laajentaa karttaa Minecraftissa?

Tutkimus Minecraftin pelaamisen aikana on yksinkertaisesti elintärkeää pelistä nauttimiseen. Itse asiassa laajan etsinnän ansiosta voimme suorittaa eteenpäin ja saavuttaa niin tärkeitä saavutuksia.

Epäilemättä pelin kehittäjillä on tämä läsnäolo, koska he antavat meille a paljon työkaluja joka epäilemättä helpottaa tätä tehtävää meille paljon.

Kaikille, jotka ovat koskaan pelanneet Minecraftia, on sanomattakin selvää, että kartta on yksi hyödyllisimmistä työkaluista matkalle lähtiessä.

Se ei ainoastaan ​​salli meitä pidä meidät avaruudessapikemminkin se antaa meille mahdollisuuden nähdä, mitä ympärillämme on. Yleinen ongelma on kuitenkin se, että kartta ei salli meidän nähdä kaikkea mitä haluamme. Mutta miten voimme ratkaista tämän ongelman?

Kaikkien pelissä saatavilla olevien päivitysten ansiosta voimme laajentaa karttaa jossain määrin, jolloin meillä on mahdollisuus nähdä paljon paljaalla silmällä olevan tilan ulkopuolella. Jos haluat lukea karttaa Minecraftissa tarkemmin, lue sitten ja näytämme kuinka.

Vaiheet kartan laajentamiseksi Minecraftissa

Vaiheet kartan laajentamiseksi tai suurentamiseksi Minecraftissa ovat oikein todella helppo seurata. Seuraavaksi näytämme, kuinka voit saavuttaa sen yksinkertaisella tavalla. Ensinnäkin sinun on hankittava materiaalit, jotka ovat kaikki paperiarkit, käsityöpöytä ja valmis kartta. Seuraavat vaiheet ovat seuraavat:

  • Aloita avaamalla käsityöpöytä tai töihin.
  • Laita kartta sen keskusaukiolle.
  • Ympäröi se kokonaan paperiarkeilla.
  • Ota jo suurennettu kartta ulkopakkauksesta.

Siinä kaikki! Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit saada suurennettu kartta Minecraftissa. Voit suorittaa tämän toimenpiteen enintään neljä kertaa.

Lisäksi sinun on pidettävä mielessä, että mitä suuremmaksi suurennat karttaa, sitä vähemmän yksityiskohtaisia ​​sen osa -alueet ovat. Esimerkiksi puut ja muut pienet rakennukset eivät enää näy niin tarkasti, vaikka tämä ei ole suuri ongelma. Sinulla on myös paremmat mahdollisuudet löytää uusia kyliä.

Kuinka suurentaa karttaa Minecraft Pocket Editionissa?

Niille, joilla on Android- tai iOS -mobiiliversio Minecraftista ja he haluavat tutkia kaikkea mahdollista maailmassaan, on myös mahdollista suurentaa karttoja. Vaikka tämä prosessi on hieman erilainen kuin PC -versio, se on myös todella yksinkertainen. Tässä tapauksessa tarvitset alasin, vähintään 8 arkkia paperia ja kartan. Seuraavat yksinkertaiset vaiheet ovat:

  • Avaa ensin alasin.

uusi biomi

  • Laita jo luotu kartta sen ensimmäiseen ruutuun.
  • Laita nyt 8 tai enemmän paperiarkkia seuraavassa laatikossa.
  • Viimeisessä ruudussa näet kartan jo suurennettuna.
  • Ota se ja laita se luetteloosi.

Kun olet noudattanut näitä vaiheita kirjaimeen, voit nauttia uudesta kartastasi jo suurennettuna. Voit suorittaa tämän prosessin tietysti vielä 3 kertaa, riippuen siitä, kuinka suuren kartan haluat saada.

Lyhyesti sanottuna toivomme, että kaikki nämä vaiheet auttavat sinua olemaan a paras partiolainenja että onnistut laajentamaan tai suurentamaan karttasi Minecraftissa niin paljon kuin haluat tästä lähtien.