Skip to content

Kuinka tehdä automaattinen ja koristeellinen suihkulähde Minecraftissa? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
area verde

Arkkitehtuuri on yksi Minecraftin suurimmista poikkeuksista, ja opetamme sinulle helposti, kuinka tehdä automaattinen suihkulähde muutamassa vaiheessa. Yksinkertaisella mekanismilla sinun täytyy vain kokeilla mielenkiintoisempia menetelmiä antamalla mielikuvituksesi lentää hieman, kaikki on luovuudessa.

Minecraftissa voit antaa mielikuvituksesi valloilleen ja rakentaa mitä haluat, yksinkertaisesta hevosten tallista aina monimutkaisempaan, kuten pyörivään majakkaan, jossa on valoa.

Kuinka tehdä automaattinen suihkulähde Minecraftissa?

Minecraftin luova tila on ihanteellinen vaihtoehto tämän fontin luomiseen, koska niillä on suurempi luontokyky ja voit tehdä mitä tahansa. Tässä suihkulähteessä käytämme vipua ja punaista kiveä, jolloin teemme mekanismin veden liikuttamiseksi. Kiinnitä erityistä huomiota jokaiseen vaiheeseen.

Ensinnäkin sinun on asetettava tausta suihkulähteellesi, jotta vesi ei kulje maan läpi, voit käyttää kiveä, melko yksinkertaista elementtiä. Valitse koko, ihanteellinen on 7×7, jotta suihkulähteesi ei ole niin suuri, kun lattia on tehty, voimme aloittaa rakentamisen.

Yhdessä suihkulähteen kehyksessä on vipu, kun olet päättänyt, missä se on, sinun on kaivettava lohkot suihkulähteen keskipisteen suuntaan, tämä on mekanismi. Kun tämä on tehty, sinun on rakennettava keskusrakenne, täällä sinun on hyödynnettävä luovuuttasi, tärkeintä on, että jätät nelin keskelle, tämän linjan on oltava mobiili.

Tästä syystä sinun on täytettävä se soralla, koska sillä on painovoima, jota tarvitsemme, jätä viimeinen kuutio ilman soraa ja laita siihen vettä.

Testaa mekanismi, automaattisen suihkulähteen pitäisi alkaa virrata, tekemättä kehyksen ansiosta vuotamatta. Kun sammutat sen, sora laskeutuu ja vesi on jälleen suljetussa lohkossa, tietäen tämän, voit luoda haluamasi lähteet, sinun tarvitsee vain yhdistää elementtejä.

Kuinka tehdä yksinkertaisempi fontti?

Jos etsit automaattista suihkulähdettä, jota ei tarvitse aktivoida, voit rakentaa rakenteen ja käyttää melko yksinkertaista menetelmää, tarvitset vain ämpäri vettä. Tätä menetelmää varten sinun on tehtävä rakenne, jonka koko haluat suihkulähteen keskiosan olevan, voit tehdä sen kivestä.

Rakenteen yläosaan sinun on asetettava ämpäri vettä, jolloin vesi virtaa kyseisestä kauhasta ja kirjasin luodaan helposti. Tätä mekanismia voidaan käyttää moniin asioihin, sinun tarvitsee vain miettiä mielenkiintoisia menetelmiä, voit luoda kanavia vedelle tai tehdä suurempia suihkulähteitä.

Monet ihmiset käyttävät tämäntyyppisiä fontteja talojen sisustamiseen, joten heillä on kaunis kirjasin, joka aktivoidaan aina, mielikuvituksen voidaan antaa lentää tällä mekanismilla.

Voitko tehdä vain automaattisen suihkulähteen?

Itse asiassa mekanismi, jonka olemme selittäneet, voi tehdä suihkulähteitä, joissa on muita elementtejä, jotka voivat virrata helposti, yksi hienoimmista on laava. Nämä lähteet voivat olla erittäin mielenkiintoisia ja jopa haastavia, koska laava on erittäin tuhoisa materiaali, joten sinulla on oltava oikeat materiaalit.

beige fontti

Suihkulähteen on oltava kokonaan kivi ja sinun on asetettava lattia ei voi polttaa tai tuhota, varo laittamasta esineitä, jotka voivat palaa tai menetät työsi.

On monia tapoja luoda suihkulähteitä, voit jopa luoda suihkulähteitä, jotka yhdistävät vettä ja laavaa, kunhan ne eivät kosketa, tämä voi olla todella hieno fontti.

Käytä mitä olemme sinulle selittäneet ja luo upeita rakenteita, anna mielikuvituksesi valloittaa ja luo teoksia pelaajien näyttämiseksi.

Aivan kuten voit luoda suihkulähteitä, voit myös luoda äärettömiä vesikaivoja, joita pelaajat käyttävät laajasti, joilla on peltoja tai hedelmätarhoja.