Skip to content

Kuinka tehdä ja käyttää Minecraft -hiilisavuketta? – Craftsing Smoker Smoker (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
paisaje de minecraft con personajes

Minecraft ei koskaan mene pois muodista. Ja miten se voisi olla, jos se on yksi maailman parhaista peleistä. Tämä johtuu enimmäkseen loistavasta pelattavuudesta, omituisesta grafiikasta ja monista päivityksistä. Jälkimmäisen osalta monilla on taipumus eksyä, joten Tänään opit tekemään ja käyttämään Minecraft -hiilisavustinta.

Tietenkin monet jo tietävät, miten tämä kohde tehdään (joka on teoriassa viimeisin), mutta aloittelija voi eksyä tai hukkua suuren määrän kohteita, joten jos et ole pelannut peliä Pitkästä aikaa on kätevää etsiä tällaisia ​​ohjeoppaita (on suositeltavaa päivittää Minecraft uusimpaan versioon ennen jatkamista, jotta saat tarvitsemasi tuotteet).

Kuinka tehdä ja käyttää Minecraft -hiilisavuketta?

Nyt päästäksesi asiaan, ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on mitä materiaaleja tarvitset tämän onnellisen tupakoitsijan luomiseen? Nämä olisivat seuraavat:

Neljä puuta ja uuni. Puusta ei tarvitse tehdä kuormalavoja tai lautoja, sen on vain oltava sama kuin mitä saat puusta samoilla peruspuutyökaluilla (tai mitä käytät). Se voi puolestaan ​​olla mistä tahansa puusta, ei ole erityistä.

On huomattava, että kaikki puulajit antavat samat tulokset, ei ole muita, jotka ovat parempia kuin muut tai jotka muuttavat kohteen ulkonäköä. Jos mietit uunin tapauksessa, voitko käyttää uunia tai sulatusuunia, sinun tulee tietää, että vain uuni on voimassa.

Kun sinulla on nämä objektit, sinun on jatkettava luomista, jotta voit saavuttaa tämän, sinun on vain tehtävä rakennustaulukko ja sijoitettava jokainen kohde seuraaviin yhdeksän käytettävissä olevaan laatikkoon:

Aseta ensimmäiselle riville puukappale laatikkoon numero kaksi ja sitten toiselle riville puukappale ensimmäiseen laatikkoon, jota seuraa uuni toisessa ja lopuksi toinen kappale kolmannessa, huipentumaan, aseta kolmannen rivin toisessa upotuksessa viimeinen puukappale.

Jos olet tehnyt kaiken oikein, tupakoitsijan pitäisi näkyä tulosruudussa, sinun on vain valittava se tallentaaksesi luetteloon. Itään voidaan sijoittaa oikealla napsautuksella missä tahansa, kuten tavallinen uuni tai pöytä.

Jälkimmäisen avulla olet jo oppinut ensimmäisen osan siitä, miten voit tehdä ja käyttää Minecraft -hiilisavustinta. On aika nähdä, mihin sitä käytetään.

Tupakoitsijan toiminta

Tämä kohde on erittäin hyödyllinen, koska se on ehkä yksi parhaista lisäominaisuuksista tähän asti tämän tiedän kokata ja syödä Minecraftissa se on helpompaa, koska kaikki tehdään kaksi kertaa nopeammin, jonka avulla voit valmistaa jopa 8 esinettä hiiltä kohti (toisen polttoaineen tapauksessa se on hieman vähemmän).

Joten Minecraft -hiilisavukkeen tekeminen ja käyttö on ensiarvoisen tärkeää, jos haluat selviytyä pelin ensimmäisistä tapauksista tai öistä.

Liian voit tehdä tämän kohteen automaattisesti suppilon asettaminen (Jos et tiedä, miten tehdä ja käyttää säiliötä, etsi se, se on myös tärkeä kohde). Ja jos se ei riittäisi, jos annat tämän esineen kyläläiselle, siitä tulee automaattisesti teurastaja, jonka kanssa voit vaihtaa ruokaa.

tupakoitsija minecraft puutalossa

Kuten olet jo nähnyt, tällä esineellä on monia etuja, mutta on myös joitain haittoja, jotka sinun pitäisi tietää. Ensimmäinen on se, että sen avulla voit vain valmistaa ruokaa eikä keittää mitään mineraaleja pelissä, kuten uunia tai masuunia.

Ja toinen on se, että se kuluttaa kaikenlaista polttoainetta paljon nopeammin kuin edellä mainitut kaksi. Joten sinun on hallittava resurssejasi, jos sinulla ei ole liikaa.

Kuitenkin, kun tämä sivuutetaan, tämän kohteen lisääminen on tuonut peliin enemmän vaihtelua, jolloin jokainen pelaaja voi selviytyä parhaaksi katsomallaan tavalla, mikä tekee siitä enemmän ja enemmän todellista elämää.

Jälkimmäisen sanottua on aika testata uutta tietämystäsi kuinka tehdä ja käyttää hiilisavuketta Minecraft, joten leiki, tutustu, taistele ja ennen kaikkea pidä hauskaa.