Skip to content

Kuinka tehdä sävytetty lasipaneeli Minecraftissa – Kuinka sävyttää kiteitä

25 de elokuu de 2021
minecraft pocket edition 2

Minecraftissa on monia tapoja sisustaa kotimme ja kaikki tekemämme. Pelin tavoitteena ei ole vain taistella väkijoukkojen kanssa ja tutkia kaikkia olemassa olevia biomeja, vaan myös nauttia sen tekemisestä ja luoda koti, jossa voimme kehittää luovuuttamme.

Jos tämä on aikomuksesi ja pidät enemmän sisustamisesta, jatka lukemista, koska tässä näytämme sinulle miten tehdä sävytetty lasipaneeli Minecraftissa helposti.

Sävytetty lasi on erinomainen vaihtoehto, jos haluamme antaa kaikelle tekemällemme ainutlaatuisen ja erikoisen kosketuksen sekä olla erittäin helppo tehdä. Kannustamme sinua löytämään miten värjätä kiteitä yksinkertaisella tavalla, ja että voit kehittää luovuutesi maksimaalisesti Minecraftia pelatessasi.

Kuinka tehdä sävytetty lasi Minecraftissa?

Minecraft on peli, jolle on ominaista niin sanottu a täysin ilmainen hiekkalaatikko rakentamaan kaiken haluamamme.

Ja ilman rajoja monet ovat ryhtyneet suureen tehtävään rakentaa suuria ja upeita asioita peliin. Pelin kehittäjät ottavat tämän huomioon ja ovat toimittaneet pelaajille a suuri valikoima materiaaleja erinomaista laatua.

Näiden eri materiaalien joukossa on sävytetty lasi. Tämä tavallisesta lasista valmistettu johdannainen antaa sen käyttäjille mahdollisuuden koristella vapaasti mitä haluavat ja antaa hyvin erikoisen ja erilaisen kosketuksen. Sen tekemisestä voi olla suurta hyötyä kaikille pelaajille, koska se helpottaa ympäristön sisustamista.

Jos haluat tietää, kuinka tehdä sävytetty lasi Minecraftissa, lue sitten ja saat selville kuinka. Tietysti sinun on pidettävä mielessä, että sinun on ensin osattava valmistaa normaali kristalli, koska tämä on tärkein materiaali sävytettyjen kristallien saamiseksi.

Vaiheet sävytetyn lasin valmistamiseksi Minecraftissa

Kuten useimmat materiaalit, jotka voimme valmistaa Minecraftissa, sävytetty lasi on erittäin helppo luoda. Seuraavaksi näytämme sinulle vaiheet, jotka sinun on noudatettava niiden suorittamiseksi oikein todella yksinkertaista. Tarvitset käsityö- tai työpöydän, sävytettävät kiteet ja haluamasi värisävyn. Nyt sinun tarvitsee vain tehdä:

  • Aloita avaamalla käsityö- tai työpöytä.
  • Laita väriaine sen keskellä olevaan neliöön haluamasi väri.
  • Aseta sävyn ympärille kaikki kiteet, jotka haluat sävyttää.
  • Kerää jo sävytetyt kiteet ulkopakkaukseen.
  • Laita ne varastoon.

Siinä kaikki! Kun olet noudattanut näitä ohjeita kirjaimeen, voit aloittaa kaiken haluamasi koristamisen uusilla sävytetyillä ikkunoilla. Tietenkin sinun on muistettava, että lasilevyjen sävyttäminen ei ole mahdollista. Jos haluat sävytettyjä lasilevyjä, tee ne lasin sävytyksen jälkeen, ei ennen.

Kuinka tehdä muita lohkoja koristamaan Minecraftissa?

Niille, joiden tehtävänä on koristella, suuri hyöty pelissä on, että on olemassa paljon lohkoja jolla koristella. Meillä on esimerkiksi lasitettu terrakotta. Tämä lohko, jonka voimme tehdä savesta, on erinomainen ulkokoristeluun. Monipuolisten mallien ja värien ansiosta haluat varmasti käyttää sitä.

minecraft rakentaminen

Tämän lohkon luomiseksi, meillä on oltava sävytetty savi, uuni ja riittävä polttoaine. Meidän on vain sulatettava sävytetty savi, kunnes se tulee ulos uunin alalaatikosta, kerran kuin lasitettu terrakotta. Sinulla on uudet lohkot valmiina koristeluun.

Muut lohkot ja esineet, jotka näyttävät hyvältä koristeena MinecraftNe ovat lippujen lippu, suuri valikoima koristekasveja, joita on saatavilla varastossa, ruukut, villa, värilliset vuoteet, erilaiset puulajit, joita voimme saada, monien muiden joukossa, joita voimme saada pelatessamme.

Ottaa iso talo ja erinomainen koristelu Sen sisällä se on yksi monien päätavoitteista, kun pelaat Minecraftia verkossa tai offline -tilassa. Jos näin on, älä epäröi noudattaa tänään antamiamme ohjeita, jotta voit tehdä kaikki sävytetyt ikkunat, jotka haluat koristella, loputtomasti.