Skip to content

Kuinka tehdä tai valmistaa Golem Minecraftissa – rauta, kivi, timantti, lumi jne.

27 de elokuu de 2021
trabajador minecraft 2

Julkaisemisensa jälkeen vuonna 2009 Minecraftista on tullut kaikkien aikojen myydyin videopeli. Ja tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka tehdä Golem Minecraftissa, olipa se rautaa, kiveä, timanttia tai lunta. Nämä Voit luoda niitä eri tekniikoilla hankkimalla Minecraftista mineraaleja, kuten rautaa muiden tarvittavien materiaalien joukosta.

Itään avoimen maailman peli, Se antaa meille erilaisia ​​vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, kuten kumppaneita paitsi tosimaailmassa, myös samassa pelissä.

Kuinka tehdä Golem Minecraftissa

Kaikki Minecraftin käyttäjät ja pelaajat tuntevat nämä olennot ja käyttävät niitä. Nämä niin kutsutut Golemit ovat kumppaneiden lisäksi he ovat vartijoita, jotka suojelevat sinua erilaisten vihollisten hyökkäyksiltä. Nämä viholliset ilmestyvät yleensä yöllä ja voivat olla muun muassa zombeja, ryömiä, luurankoja, tunnettuja endereitä.

Jokaisella näistä Golemeista on erilaiset suojaus- ja hyökkäyskyvyt riippuen materiaalista, jolla ne rakennetaan. Minecraftissa rakennusmateriaaleja on runsaasti ja mahdollisuuksia on monia. Joten jos haluat tietää, miten tee oma golem, Olet oikeassa paikassa.

Opi tekemään golemisi Minecraftissa

On olemassa erilaisia ​​Golem -tyyppejä, jotka auttavat sinua eri tilanteissa erilaisten vihollisten kanssa. Seuraavaksi näytämme sinulle kuinka luoda oma golem tehokkaimmista ja kestävimmistä materiaaleista.

Lumi golem

Tämä on yksi helpoimmista tehdä, mutta se on myös heikoimpien ja haavoittuvimpien luettelossa vihollisen hyökkäyksille. Sen suurin heikkous on hiekka ja vesi. Kun vihollinen lähestyy, tämä golem jatkaa heittää lumipalloja häntä suojellaksesi itseäsi.

lumen golemin askartelu

Jotta voisimme tehdä lumi golemin, tarvitset vain 2 lumilohkoa ja kurpitsa. Lumikellot ovat helpoimpia saada, koska tätä materiaalia on melko runsaasti missä tahansa kartalla. Jotta golemimme herää henkiin, sinun on asetettava kaksi lumilohkoa pystysuoraan ja kurpitsa päälle.

rautainen Golem

Iron Golem on ihanteellinen puolustautumiseen zombie -hyökkäyksiä ja ryömintäräjähdyksiä. Joten ensin meidän on löydettävä rauta Minecraftista. Kun meillä on riittävästi rautaa, voimme helposti tehdä lohkoja ja luoda rauta Golemseja.

Sen luomiseksi sinun ei tarvitse tehdä käsityöpöytää tai jotain sellaista. Koska Golemin luomiseksi meidän on vain muodostettava rakenne, jolla on tietty muoto. Kun rakenne on valmis, Golem herää eloon.

metalli golem

Iron Golemia varten tarvitsemme vain 4 rautapalloa ja 1 kurpitsalohko. On tärkeää, että ”T” -muotoiset rautapalkit asetetaan ensin ja kurpitsanpää viimeisenä. Muuten ei onnistu.

Golem kuihtuu

Tämä on yksi Minecraftin päähahmoista ja vahvin kaikista, ja siksi vaikein rakentaa. Se on a 3-pääinen olento, jolla on kelluva kyky. Kun se herää henkiin, se täyttyy energiasta ja vahingoittaessaan se tuottaa erilaisia ​​räjähdyksiä, jotka tuhoavat välittömästi kaikki lähellä olevat viholliset.

Vahinko, jonka otat, riippuu pelaamasi vaikeustasosta. Alle puolet elämästään hänestä tulee immuuni luurankojen ampumille nuolille.

Aina kun Wither tappaa vihollisen, se jättää jälkeensä artefaktin, joka tunnetaan nimellä Withen ruusur, jota käytetään eri juomien tai ansojen valmistamiseen. Kuten näemme, se on olento, joka antaa meille paljon suojaa pelin aikana. Sen rakentamiseen tarvitset 4 korttelia sielujen hiekkaja 3 valkoisempaa luurankoa.

Rakennusprosessi on samanlainen kuin edellinen 2. Aiomme sijoittaa lohkot muodossa ”T”, ja sitten asetamme luurankojen päät kolmen parhaan lohkon päälle.

Kun olet rakentanut sen, Wither muuttuu siniseksi ja sen käyttöikä kasvaa, kunnes se on valmis. Tänä aikana golem on immuuni hyökkäyksille ja pysyy täysin liikkumattomana. On tärkeää selviytyä hyökkäyksistä Minecraftissa, ja voit tehdä sen käyttämällä golemia suojautuaksesi.

Siinä kaikki! Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua, kun olet suojattu noudattamalla tämän artikkelin suosituksia.