Skip to content

Kuinka tehdä tai valmistaa keskiaikainen linna Minecraftissa nopeasti ja helposti? (Esimerkki)

26 de elokuu de 2021
logo original de minecraft

Minecraft on ehkä yksi parhaista peleistä. Tämä johtuu siitä, kuinka sallivaa se on antaa ihmisten päästää luovuutensa valloilleen. Tässä maalausten maailmassa voit kirjaimellisesti tehdä mitä tahansa. Mitä tänään opit Kuinka tehdä tai valmistaa keskiaikainen linna Minecraft?

Eikä ole mitään parempaa kuin käyttää mielikuvitustasi unelmiesi vangitsemiseen. Minecraft mahdollistaa tarkasti sen, että taitavasti luotulla lohkojärjestelmällä ja mukavalla pelaamisella se yhdistää seikkailun ja etsinnän arkkitehtuuri, Viiden tähden hybridin luominen, koska puhumme kirjaimellisesti pelistä, jonka avulla voit jopa tehdä tai rakentaa kivisillan ja jopa tehdä automaattisen kalastustilan.

Kuinka tehdä tai valmistaa keskiaikainen linna Minecraftissa?

Ensimmäinen asia, joka pitää mielessä Aloita keskiaikaisen linnan tekeminen tai rakentaminen Minecraft, sinun täytyy antaa vapaat kädet mielikuvituksellesi, jokaisella on oma tyylinsä. Joten mitä opit tänään, on rakentamisen perusteet, loppu on sinun.

Ensimmäinen askel linnan tehokkaaseen rakentamiseen on materiaalien tunteminen. Tämä peli sisältää äärettömän paljon materiaaleja, joita voit käyttää, mutta jos haluat tehdä linnan, sinun on käytettävä: kiveä, lasia ja puuta.

Nämä kolme tekevät linnastasi mahdollisimman paljon todellisia. Varten Niiden saaminen on helppoa, koska ne ovat perusmateriaaleja.

Puu saat kaatamalla puita ja muuttamalla ne puulevyiksi. Ja lasi -ikkunan valmistamiseksi sinun on vain sulatettava hiekka polttoaineella uunissa tai sulatusuunissa.

Kivi ja sen muunnelmat

Nyt kun kyseessä on kivi, joka on päämateriaalisi, on monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda hienostuneemman linnan tai huonontunut ulkonäkö.

Jos haluat, että se on maalaismainen, sinun on käytettävä kiveä sellaisenaan kuin valitset sen. Mutta jos haluat sen näyttävän korkealuokkaiselta linnalta, voit laittaa saman kiven uunin läpi ja palauttaa sen luonnolliseen, sileään tilaansa.

Voit myös käyttää vaihtoehtoja: kivitiilit ja sammaliset kivitiilit, jos haluat antaa sille paljon enemmän tyyliteltyä viimeistelyä. Ensimmäinen saadaan asettamalla yksi kivilaatta toisen päälle rakennuspöydälle ja toinen yhdistämällä sama kivitiili viiniköynnöksen kanssa.

Linnan yleinen rakentaminen

Kun kaikki edellä mainitut asiat on opittu, sinun on aika lukea pieni esimerkki, jotta voit tehdä tai valmistaa keskiaikaisen linnan Minecraftissa helposti ja nopeasti. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on aseta lähtökohtaeli aseta ensimmäinen lohko, joka toimii keskipisteenä vertailupisteenä.

Kun olet tehnyt tämän, sinun on aika jatkaa seinien asettamista, korkeus riippuu jokaisesta henkilöstä, mutta linnan on oltava vähintään 10 korttelin korkuinen ensimmäisessä kerroksessa ja vähintään 24 korttelin leveä, kaikki tämä liikkua vähintään 20 korttelin päässä keskustasta.

auringonlasku minecraftissa

Jos haluat lisätä toisen tarinan, yritä pienentää vähintään yksi tai kaksi korttelia alkuperäisestä koosta, jotta se ei näytä neliömäiseltä rakenteelta (neljä kerrosta on hyvä koko).

Kun olet lopettanut linnan lattiat, murtaudu tiloihin, joiden mielestäsi lasin pitäisi mennä, keskiajalla ne olivat pystysuoria ja lasin kaltaisia, jotta voit tehdä niistä värillisiä.

Myös sisäpuolelta aseta lattia kiven ja puun väliin, joten se ei näytä kovin harmaalta. Ja lisää portaita kerrosten väliin, jotta se olisi yhtenäinen.

Lopuksi ulkopuolelta rakentaa ulkoseinä tee siitä yhtä korkea kuin linnasi ensimmäinen kerros, vartiotorni jokaisessa kulmassa, ja kiviaidat yläosassa, jotka antavat tornille muodon.

Viimeinen koristuksesi

Lopullinen koristelu on sinun tehtäväsi, mielikuvituksesi ja sen mukaan, mitä haluat lisätä linnaan, koska tiedät jo kuinka tehdä tai valmistaa keskiaikainen linna Minecraftissa (rakenteen perusteet), joten sinun on aika mennä pelaamaan.