Skip to content

Kuinka tehdä vaunu tai automaattinen rautatievaunu Minecraftissa? – Crafting Wagon (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
personajes de minecraft en paisaje

Minecraft on otsikko, joka kiteyttää koko sukupolven. Tämä johtuu siitä, että sen sijaan, että kuolisi kuten mikä tahansa peli, se herätettiin eloon monta kertaa. Suuri kiitos sen päivityksille uusilla asioilla. Tämän mielessä tänään opit jotain uutta Kuinka tehdä vaunu tai automaattinen junavaunu sisään Minecraft?

Ja tämä on jokaisen päivityksen yhteydessä pelata Se tuo sinut lähemmäksi todellisuutta ja mahdollistaa uusien esineiden rakentamisen, joilla on erittäin hyödyllisiä toimintoja kenen tahansa maailmojen kehittämiseen. Esimerkiksi veneen, laivan tai veneen valmistuksen oppiminen tai uunin tai sulatusuunin valmistuksen opettelu on ensisijainen tavoite.

Tee vaunu tai automaattinen kiskovaunu Minecraftissa

Jotta voisit luoda oman vaunun, sinun on ensin hankittava materiaalit, jotka vievät sinut sen rakentamiseen. Nämä ovat rautaharkoja.

Mikä ovat saatavilla rautapalojen muodossa missä tahansa Minecraft -luolassa, syvimmästä pienimpään ja ne tulevat aina 4-6 erissä.

Harkojen kääntäminen on yhtä helppoa kuin niiden hankkiminen, sinun on vain johdettava ne uunin läpi millä tahansa polttoaineella ja tuloksena on haluttu esine (se ei vie paljon aikaa tai kuluttaa paljon polttoainetta). Vaunuun tarvitaan 5 harkoa.

Kun sinulla on ne, sinun on asetettava ne työpöydälle, jota käytät tilattuna erityisesti vaunun tai automaattinen vaunu kiskoista Minecraftissa. Tämä olisi näin:

Rivi 1 on tyhjä, ja rivillä numero 2 sinun on sijoitettava harkon ensimmäiseen ja kolmanteen ruutuun, sitten riville numero kolme sinun on sijoitettava mainittu kohde kaikkiin laatikoihin. Tällä tavalla vaunu tulee näkyviin, ja sinun tarvitsee vain napsauttaa sen hankkimiseksi ja tallentamiseksi Mainosjakauma.

Tämä on asetettava kiskoille näkyviin, ja tapa käyttää niitä on erittäin helppo, sinun on vain työnnettävä vaunua kohti kiskojen kaltevaa osaa aloittaaksesi liikkeen ja yhdistettävä myös normaalit kiskot potkureihin niin, että se liikkuu yksinään.

Vaunuja on useita tyyppejä: moottoroitu, rahti, suppilo, TNT ja komentolohkoilla. Niiden saavuttama nopeus on 8 m / s (tyypistä riippumatta tämä on suurin).

Tee automaattivaunu

Nyt kun tiedät yllä, ensimmäinen osa Kuinka tehdä vaunu tai automaattinen kiskovaunu Minecraftissa? on vastattu, joten nyt sinun on nähtävä, miten se tehdään automaattiseksi, ja tämä käyttää yhtä edellä mainituista vaihtoehdoista, moottoroitua.

Tämän rakentamiseen tarvitset vain tavallisen vaunun ja uunin, nämä esineet voidaan yhdistää mihin tahansa pöytään asettamalla uuni vaunun päälle laatikoihin ja voila.

Kun se on tehty aseta se kiskolleSinun on napsautettava hiiren kakkospainikkeella ja lisättävä hiiltä siihen, sitten hiiren kakkospainikkeella uudelleen aktivoidaksesi sen, huomaat, että se alkaa liikkua itsestään automaattisesti (antaaksesi sille enemmän nopeutta, opi tekemään käyttökiskoja ja -piirejä toistimella ja punakivellä vertailija).

minecraft -kisko ja vaunu

Sitä ajetaan uunin osoittamaan suuntaan, mutta voit myös muuttaa suuntaa kävellen kiertämällä et hidasta vauhtia.

Tämä vaihtoehto on erittäin hyödyllinen, koska voit liittyä muihin vaunuihin vain asettamalla ne takakiskoon, mikä luo junan (minkä tahansa tyyppiset vaunut voidaan yhdistää).

Jos päätät rikkoa tämän kuljetuksen, se palauttaa sen rakentamiseen käyttämäsi materiaalit, mutta ei sisällä olevaa polttoainetta. Mainitun polttoaineen (hiilen) palaminen kestää 4 minuuttia, joten se on melko tehokas keino mobilisoida.

Ja voila, viimeiseen kysymykseen kysymykseen on vastattu Kuinka tehdä vaunu tai automaattinen junavaunu Minecraftissa? Täysin, joten nyt voit mennä peliin ja tulla junien kuninkaaksi.