Skip to content

Kuinka tietää kuka vierailee Instagram -profiilissani – Vinkkejä ja yksinkertaisia ​​menetelmiä

4 de syyskuu de 2021
logo instagram movil 14496

Ihmiset Rakastamme jakaa valokuvia, videoita tai pikemminkin sitä, mitä teemme päivän aikana sosiaalisissa verkostoissa. Rakastamme ladata tänään valmistamamme illallisen valokuvan tai valokuvan siitä kävelystä vuorella, ja yksi parhaista sovelluksista tähän on Instagram. Koska sillä on mahdollisuus jakaa kaikki haluamamme sovelluksessa.

Jos haluat ladata kuvan, mutta se kestää vain lyhyen ajan, koska et pidä siitä kovin paljon tai se ei vastaa syötettäsi, voit ladata sen Instagram -tarinoihin, jotka kestävät vain 24 tuntia. Voit myös ladata valokuvan syötteeseesi, jos haluat, tai ladata videon lemmikkisi tekemästä jotain hauskaa. Me rakastamme jakaa tämän tyyppistä sisältöä ja että ihmiset voivat nähdä sen, antaa tykkäyksen halutessaan tai jakaa sen muiden ihmisten ja heidän seuraajiensa kanssa.

Kuka käy profiilissani Instagramissa?

Kaikkien kuvien lataamisen ja hyvän syötteen ylläpitämisen aikana luodaan mielenkiintoisia julkaisuja tai muokataan ja suodatetaan valokuviamme, olemme aina uteliaita tai haluamme tietää, kuka käy profiilissamme sosiaalisissa verkostoissa, erityisesti Instagramissa, joka on yleensä eniten käytetty. Tämä ei ole valhe kenellekään, ja ainakin meillä on ollut ajoittain epäilyksiä.

Haluamme tietää, kuka seuraa meitä, kuka tykkää valokuvistamme tai kuka näkee tarinamme tai kelamme, tämä on melko yleistä meissä ihmisissä ja hyvin, sosiaalisten verkostojen fanit. Kuten aiemmin sanoimme, etsimme aina tapaa tietää, kuka käy profiilissamme.

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka he haluavat tietää, kuka käy profiilissasi Instagramissa täällä on joitain ratkaisuja epäilyjesi poistamiseen. Parasta tässä on, että sinun ei tarvitse ladata tai etsiä mitään sovellusta tämän kysymyksen ratkaisemiseksi.

Kuinka voin selvittää, kuka tarkistaa profiilini Instagramissa?

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä tietääksesi kuka tarkistaa Instagram -profiilisi, on, että sinulla on oltava yritystili, Jos sinulla on henkilökohtainen tili eikä yritystili, sinun on vaihdettava se, tämä on täysin ilmainen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Jos haluat muuttaa henkilökohtaisen tilisi yritystiliksi, sinun on siirryttävä Instagram -profiiliisi ja annettava asetukset, pääset sinne napsauttamalla kolmea riviä, jotka ovat näytön oikeassa yläkulmassa.

Kun olet syöttänyt kokoonpanon, paina kohtaa ”tili” ja siellä se näkyy ”vaihtaa kaupalliseen tai yritystiliin” Valitse se ja sinun on täytettävä joitakin vaatimuksia, joita he pyytävät meiltä, ​​jotta voimme saada kaupallisen tilimme.

Sinun on valittava yrityksen luokka, suosittelemme ”henkilökohtainen blogi” koska se menee enemmän niiden profiilien mukaan, joilla on yritystili ja jotka lataavat kuvia ja jakavat valokuvia. Kun olet valinnut luokkasi, napsauta ”seuraava” ja sinun on annettava sähköpostiosoitteesi.

Haluan tietää, kuinka monta ihmistä käy profiilissani Instagramissa

Koska sinulla on yritystili, voit nauttia useista toiminnoista, joita henkilökohtaisella profiilillasi ei ollut. Täällä näemme kaikki sivusi tilastot, tarinamme ja julkaisujemme kattavuuden, voimme jopa nähdä ihmisten ikäryhmän, jotka seuraavat meitä ja ovat vuorovaikutuksessa profiilimme kanssa.

Siinä on monia työkaluja helpottamaan ihmisten työtä he työskentelevät tämän sosiaalisen verkoston kanssa, Mutta koska meillä on henkilökohtainen tili, olemme kiinnostuneita vain joistakin sen tarjoamien toimintojen toiminnoista.

instagram -juliste, jossa näkyy tykkäyksiä

Siirry profiiliisi ja valitse profiilisi kulmassa olevat raidat, siellä näemme, että lisää vaihtoehtoja tulee näkyviin, ja etsimme, missä se lukee ”Tilastot” Jos olemme muuttaneet henkilökohtaisen profiilimme oikein yritysprofiiliksi, tämän vaihtoehdon pitäisi näkyä.

Tällä tavalla voimme nähdä kaikki profiilimme vuorovaikutukset ja näet siellä vierailevien ihmisten lukumäärän. Päästä epäilyistä ja vaihda nopeasti profiilisi yritysten profiiliksi, jotta et menetä mitään.

Instagram -tilastot profiilikäyntien tarkistamiseksi

Katso kuinka monta käyntiä sinulla on profiilissasi Instagram Tilastojen kautta se on hyvin yksinkertaista, koska sinun tarvitsee vain siirtyä näytölle ”Tilastot” tililtäsi näet siellä olevien ihmisten määrän he vierailevat profiilissasi viikoittain, jos haluat tarkistaa Instagramisi kuukausittain, sinun on vain tarkistettava tilastosi joka kerta, kun viikko päättyy, jotta tiedät ja tiedät vierailut profiilissasi.

Tiedä kuka käy Instagramissasi ilman sovelluksia.

On monia sovelluksia, joiden avulla voit tietää, kuka käy profiilissasi Instagram, mutta useimmat näistä keräävät aina paljon tallennustilaa, ja siksi annamme sinulle joitain temppuja jotta tiedät, kuka on vieraillut profiilissasi lataamatta mitään sovellusta, sinun on vain oltava hyvä silmä siihen, koska jos käyttäjä on pitänyt useista kuvia tai postausta vanhempi on enemmän kuin ilmeistä, että se on ollut profiilissasi.

Temppu tietää, kuka käy Instagram -profiilissasi, on olla tietoinen tarinoita koska nämä sisältävät marginaalin näyttö, siellä voit tarkkailla ihmisiä, jotka ovat tietoisia kaikesta julkaisemastasi, sekä esillä olevista tarinoistasi.

Kuinka käyttää Instagram Businessia tietääksesi, kuka tulee profiiliisi.

Sen lisäksi, että Instagram on sovellus, jolla voit jakaa kuvia ystäviesi kanssa, siitä on tullut myös hyvä työväline, joka tarjoaa meille version Instagram -liiketoiminta, jonka avulla saat täyden pääsyn yritysprofiilisi tilastoihin ja myös myyntiin suoraan Sovellus. Edut Instagramin tilastot Liiketoiminta on, että voit seurata profiiliasi nähneitä ihmisiä, ja sen lisäksi se on erittäin helppo tietää, sinun on vain siirryttävä tilastoruutuun ja voila näet ihmisten määrän jotka näkevät profiilisi viikoittain.

Sovellukset, jotka tietävät, kuka vieraili Instagram -profiilissasi

Joskus olemme uteliaita tietämään, kuka käy Instagram -profiilissamme, emmekä tiedä miten, mutta niitä on paljon Sovellukset että voit etsiä ja ladata tietääksesi kuka käy Instagram -profiilissasi, koska kuten tiedät, Instagram ei salli sinun nähdä, kuka on vieraillut profiilissasi. Analyzer Plus – seuraaja ja Insta -seurantatyökalu Ne ovat yksi parhaista sovelluksista, joiden avulla voit tietää, kuka on käynyt profiilissasi.
instagram -sovelluksen logo

Analyzer Plus – seuraajia

Tämä sovellus tarjoaa sinulle erityisesti viittauksia ja tutkimusta profiilisi suorituskyvystä Instagram koska tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden nähdä tilisi seuraajien sekä niiden seurannan, jotka ovat lopettaneet sinut, aaveiden seuraajien kasvun muun muassa. Toisaalta tämä sovellus voit nähdä postaustesi tykkäykset ja kommentit.

Insta -seurantatyökalu

On monia sovelluksia, jotka auttavat sinua analysoi Instagramiasi joten voit hallita profiiliasi paremmin ja lisätä yleisöäsi ja jopa myyntiäsi. Näiden analyyttisten sovellusten edut, kuten Hootsuite Analytics, Iconsquare, Avaimenreikä ja muita enemmän on se, että ne osoittavat sinulle yhden tavoitteistasi soveltaa sitä sosiaalisessa verkostossasi, jotta tiedät mihin keskittyä ja mihin ei, toisaalta ne antavat sinulle tarvitsemasi tiedot erottuaksesi ja osoittaaksesi sinun ROL Instagramissa.