Skip to content

Kuinka tietää, mikä matkapuhelin on linkitetty Gmail -sähköpostiin

3 de syyskuu de 2021
movil correo tecnologia 14670

Kaikki, joilla on Gmail -sähköpostiosoitteesi tiedätkö mikä matkapuhelin sinulla on. Kun lanseeraamme matkapuhelimen, nollaamme sen tai asennamme täysin uuden ROM -levyn, kirjoitamme yleensä sähköpostiosoitteemme linkittääksemme tilimme mobiililaitteeseen palauttamalla tietoja, kuten omia yhteystietoja, WiFi -salasanaa tai asennettuja sovelluksia. Tämän menettelyn avulla on myös mahdollista tietää, mikä matkapuhelin liittyy Google- tai Gmail -tiliin.

Mistä tiedän, mikä Gmail -tili on linkitetty Android -laitteeseeni?

Sen selvittäminen, onko Android -laitteesi linkitetty muihin tileihin, voi tuntua vaikealta, mutta voimme selvittää sen samasta laitteesta muutamassa minuutissa.

Tätä varten meidän on vain siirryttävä mobiiliasetusten vaihtoehtoon ”Tilit ja synkronointi”. Valitse sitten vaihtoehto ”Google”, siellä näkyy tilit, joihin laite on linkitetty.

Voimme tehdä sen myös suoraan Gmail -sovelluksesta, joka on asennettu Android -mobiililaitteeseen. Kun käytät sitä, laitteeseen linkitetty päätili tulee automaattisesti näkyviin ja painamalla logoa tai tilin profiilikuvaa näytön yläreunassa, muut linkitetyt tilit näytetään laitteeseen.

Halutessaan poista ei -toivotun tilin linkitys tai poista seSyötä vain vaihtoehto ”Hallinnoi tilejä tällä laitteella”, joka tulee näkyviin, jos napsautat päätilin logoa tai profiilikuvaa, valitset poistettavan tilin, napsautat ”poista tili” ja siinä kaikki.

Avaa Gmailin mobiililaitteiden luettelo

On mahdollista, että Gmail -tilisi on auki muilla laitteilla joko siksi, että unohdit sulkea sen tai jos teit niin, mutta tilin sulkeminen ei ollut valmis ja se jäi vahingossa auki toisessa laitteessa.

Jos haluat tarkistaa Gmail -sähköpostin mobiililaitteiden luettelon, voit tehdä sen avaamalla Gmail -tilisi On suositeltavaa tehdä se tietokoneen kauttakoska kaikilla mobiililaitteilla ei ole mahdollisuutta avata näitä vaihtoehtoja.

Kun olet kirjautunut tilillesi, siirry asetuspaneeliin ja valitse vaihtoehto ”Suojaus”, ”Omat laitteet”, ”Hallinnoi laitteita”. Kaikki mobiililaitteilla, joilla on pääsy Gmail -tiliisi.

Voit sulkea Gmail -tilisi millä tahansa laitteella vain paina sitä ja valitse ”exit”.

Tarkista, mihin laitteisiin olet kirjautunut

Tämä kysely voidaan tehdä myös Gmail -tililtämme tietokoneen tai matkapuhelimen kautta (on tärkeää huomata, että kaikki matkapuhelimet eivät voi näyttää näitä tietoja).

Sinun tarvitsee vain siirtyä tilin asetuksiin, kirjoittaa ”Omat laitteet”, ”Hallita laitteita” ja etsiä vaihtoehto ”Laitteet, joista jätit tilisi”, siellä näet kaikki laitteet, joilla olet kirjautunut sisään ja ulos tililtä Gmailin viimeisten 28 päivän aikana.

On paljon tietoa, joka näkyy jonkun toisen sähköpostilla

Vain tällä tavalla meidän tarvitsee vain tietää jonkun sähköpostiosoite, joko siksi, että kyseessä on tuntemamme henkilö, sukulainen tai ystävämme, koska he myös asettavat sen käyntikortilleen, tai myös käyttämällä rekisteröintilomakkeita Excelissä, johon tiedot syötetään.

Joka tapauksessa meidän on oltava oikeudenmukaisia, koska tämä on meille vakavaa. Jotta joku tietää tai pystyy tietämään, mikä on toisen henkilön mobiilimalli vain Gmail -tilillään, sillä ei tarvitse olla todella ankaria vaikutuksia, mutta jotain sellaista voidaan tehdä ja tämä pakottaa meidät ottamaan huomioon tarpeen varten Gmailin yksityisyyttä on parannettava.

sosiaalinen sähköposti

Gmail -sähköpostin avulla voit tietää, mitä matkapuhelinta olet käyttänyt

Menetelmä on melko yksinkertainen, ehkä siksi Google luottaa liikaa käyttäjiin. Tapa on melko yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain tietää sen henkilön Gmail -tili, jonka kanssa haluat kirjautua sisään. Mutta olemme selviä, ettemme tiedä salasanaasi, joten meidän pitäisi yrittää palauttaa se.

Valitsemme kohdassa Oletko unohtanut salasanasi? Ja kun avaat seuraavan ikkunan, napsauta Kokeile toista tapaa. Tämä näyttää meille luettelon tavoista saada salasana. Yleisin on painaa ilmoitusta, joka saapuu omistajan matkapuhelimeen. Joka tapauksessa tämä ei valitettavasti estä meitä tietämästä laitteen mallia.

Järjestelmä pyytää meiltä puhelinnumeron, joka on tilattu Gmail -tilille. Koska meillä ei ole kyseistä matkapuhelinta, napsautamme Minulla ei ole puhelinta, niin se näyttää meille matkapuhelinnumeron kaksi viimeistä numeroa, paljastaa myös mallin ja laitteet jolla Gmail -tili liittyy eston poistamiseen ja henkilöllisyyden vahvistamiseen.

Valokuva tai kuva, joka omistajalla on avatarina sähköpostitilillä, näytetään myös. Se näyttää myös sähköpostit liittyvät matkapuhelimet kronologisessa järjestyksessä.

matkapuhelinverkon posti

Erikoisuus, joka voidaan korostaa tämän tarkastuksen suorittamisen yhteydessä, on se Google uskoo, että henkilö, jota pyydät vahvistamaan, on tilin omistaja. Joka tapauksessa, kun harjoitellaan näitä vaiheita, tilin omistajaa varoitetaan, joten syiden lisäksi se on hyvin ilmeinen, ÄLÄ tee sitä, kukaan ei pidä siitä että he tarkistavat sinut siellä, missä heidän ei pitäisi.

Tämä pieni yksityisyyden ikkuna on jo johdonmukainen käytä näitä tietoja vain estääksesi hyökkäysten tai huijausten uhrinTee kaikki tarvittavat toimenpiteet näyttääksesi yksityisyytesi pienimmätkin olennaiset näkökohdat ja vaihda tietysti Gmail -salasanasi säännöllisesti.

Vältät sen vain, jos et käytä Gmail -tiliä

Tämän estäminen on valitettavasti erittäin monimutkaista jos käytät Gmailia. Ainoa tapa estää Googlea vuotamasta tietoja on olla käyttämättä sähköpostia. Tämän ansiosta Asetukset – Tilit – Google -mekanismissa ei ole sähköpostia, jonka avulla voit saada tietoja käyttämistäsi puhelimista.

Googlen pitäisi ottaa tämä tilanne huomioon

Kaikki, jotka tuntevat sähköpostiosoitteemme, voivat varmasti tietää käyttämistämme matkapuhelimista ja viimeksi lisäämästämme matkapuhelimista kahden viimeisen numeron lisäksi, joissa matkapuhelimemme numero ja yrityksen profiilikuva päättyy. tili Googlessa. Siksi Googlen on pakko yritä hallita enemmän tällaista tietoa, äläkä anna sen olla helposti saatavilla.

Kuinka suojata tilisi, jos havaitset tuntemattoman laitteen?

Kun kirjaudut Gmail -tiliisi uudelta laitteelta, Gmail lähettää automaattisesti hälytyksen päälinkin laitteelle ja ilmoittaa kirjautumisesta toiselta laitteelta. Jos Gmail -tilin omistaja ei tunnista tätä laitetta tai kirjautumistunnusta, voit ilmoittaa Gmailille heti, että se on vain tuntematon laite painamalla vaihtoehtoa ”Ei, se ei ollut minä”.

Tiedot, kuten aika, sijainti ja laitteen tyyppi, josta tili avattiin, voivat olla erittäin hyödyllisiä vastuuhenkilön löytämisessä. Sanomalla Gmailille, että se et ollut sinä tili suljetaan kaikilla muilla laitteilla.

Voit suojata tilisi tuntemattomilta laitteilta luomalla vahvistus henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, tämä voidaan saavuttaa suojaamalla tilisi asetukset.

Hän ryhtyy välittömästi vaihtamaan tilin salasana tilin asetusten ”Pääsy ja suojaus” -vaihtoehdon avulla. Salasanan vaihtaminen pienentää usein mahdollisuuksia muut ihmiset voivat käyttää tiliä tietämättäsi.