Skip to content

Kuinka tulostaa junalippu PNR-numeron avulla

17 de marraskuu de 2021
Kuinka tulostaa junalippu PNR numerolla

IRCTC (Indian Railway Catering and Tourism Corporation Ltd) on Indian Railwaysin tytäryhtiö, joka hoitaa matkailun, cateringin, online-varauksen ja tulostaa junalippuja. Se mahdollistaa myös erilaisten matkapakettien, hotellien ja lentojen varaamisen.

Voit tulostaa lippuja vain, jos olet tehnyt varauksen verkossa IRCTC:n verkkosivuston tai virallisen sovelluksen kautta. Jos olet tehnyt varauksen varaustiskin kautta, et voi tulostaa tai ladata lippuja verkosta.

Jos olet uusi IRCTC:ssä, tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit tulostaa junalippuja käyttämällä PNR-numeroa verkossa.

Itse asiassa nämä ovat samoja strategioita, joita voit käyttää PNR-tilan tarkistamiseen sekä IRCTC-junalippujen tulostamiseen ilman kirjautumista tilillesi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka tulostaa junalippu PNR-numeron avulla

Jos haluat tulostaa junalipun käyttämällä PNR-numeroa, sinun on vierailtava IRCTC:n virallisella e-lippujen verkkosivustolla. Avaa Varattu lippu ja valitse lippu. Napauta sitten Tulosta lippua tallentaaksesi sen laitteellesi.

Näin voit:

  • Avaa IRCTC:n verkkosivusto tai sovellus.
  • Napauta Oma tili.
  • Valitse Tapahtuma, napauta Varattu lippu.
  • Etsi lippu käyttämällä PNR-numeroa.
  • Vieritä alas ja napauta Tulosta lippu.
  • Se avaa sähköisen varauslipun.
  • Napsauta Tallenna ladataksesi PDF-tiedostona.

tulosta junalippu

Kuinka tulostaa junalippu ilman kirjautumista

Jos haluat tulostaa junaliput kirjautumatta IRCTC-tilillesi, avaa viestisovellus. Kirjoita sitten PNR-numero ja lähetä se numeroon 139 rekisteröidystä matkapuhelinnumerostasi. Siinä kaikki, 1 minuutin sisällä saat viestin IRCTC:ltä, jossa on yksityiskohtaiset lipputiedot.